מיכאלה עוד מעט מיכאלה!!!!!!!!!!
2 2maya New member 23/8/04 #8 נצל"ש- הילה ראיתי את הרקע המהמם שעשית לאפרתו'ש אכפת לך אם אני אשמור אותו? את תוכלי לעשות לי רקע?
א אפרת ונירו המדהימים New member 23/8/04 #10 אין בעיה ../images/Emo3.gif רק תגידי מה לכתוב ואיזה תמונות אם יוצא מכוער לא אשמתי
2 2maya New member 23/8/04 #11 יוווו תודה הילה ../images/Emo25.gif איזה נשמה. תודה, תודה, תודה חרא תודה מוווואה אין כמוך!! אני ישלח לך את כול הפרטים+ תמונות
יוווו תודה הילה ../images/Emo25.gif איזה נשמה. תודה, תודה, תודה חרא תודה מוווואה אין כמוך!! אני ישלח לך את כול הפרטים+ תמונות
H HaDaRoSh New member 23/8/04 #6 ../images/Emo6.gif עוד מעט תשרשר תסתכל על הוספת תגובה גולשי הפורום יאמרו לך שלום הם יגידו תשרשר ותפתח את העיניים ותראה שזה שירשור!!! גרררררר
../images/Emo6.gif עוד מעט תשרשר תסתכל על הוספת תגובה גולשי הפורום יאמרו לך שלום הם יגידו תשרשר ותפתח את העיניים ותראה שזה שירשור!!! גרררררר
א אפרת ונירו המדהימים New member 23/8/04 #9 עוד תראה שיום יגיעעעעעעעעעעעעעעעעעע ומכל קצוות רקיעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כולם יבואוווווווווווווו להגיד לך לשרשררררררררררררררר ואתה תיתן להםםםםםםם את כל השירשור שיש בךךךךךך ווהווווווווווו אף אחדדד כבר לא ישככחחח אותךךךךךךךךךךך (ואת השירשורים)
עוד תראה שיום יגיעעעעעעעעעעעעעעעעעע ומכל קצוות רקיעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כולם יבואוווווווווווווו להגיד לך לשרשררררררררררררררר ואתה תיתן להםםםםםםם את כל השירשור שיש בךךךךךך ווהווווווווווו אף אחדדד כבר לא ישככחחח אותךךךךךךךךךךך (ואת השירשורים)
א אפרת ונירו המדהימים New member 23/8/04 #15 חחחחחחח בוגדות ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif