מיכאלה האם באמת אין עוד הסכם ממון אצל העורך דין של גיא
ג גלעד boy New member 6/8/04 #2 יייייייייוווווווווווווווווווווווווו אנשים כמוך גורמים לי להיתכווציות בפנים! כן באמת אין עוד הסכם ממון אצל העורך דין ! ! ! !
יייייייייוווווווווווווווווווווווווו אנשים כמוך גורמים לי להיתכווציות בפנים! כן באמת אין עוד הסכם ממון אצל העורך דין ! ! ! !
H HaDaRoSh New member 6/8/04 #4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התכווציות בפנים! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גו גלעד גו יו גו יו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התכווציות בפנים! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גו גלעד גו יו גו יו
ג גלעד boy New member 6/8/04 #6 חחחחחחחחחחחחחחחחח...... איזה שובבה וחמודה!! גו הדר! גו הדר!גו יו! גו יו!
ג גלעד boy New member 6/8/04 #14 הדר כנסי אני שמח כי זה מכניס את הפנים שלך לכושר צחוק מפעיל 15 שרירים בפנים ח ח ח ח ח ח
ג גלעד boy New member 6/8/04 #19 פשוט כואב לי הלב שאני לא משעשע אותך...מה אני יכול לעשות?!!?! לספר בדיחה... טוב...איש שחה שחה שחה שחה שחה שחה הגיע לחוף וטבע
פשוט כואב לי הלב שאני לא משעשע אותך...מה אני יכול לעשות?!!?! לספר בדיחה... טוב...איש שחה שחה שחה שחה שחה שחה הגיע לחוף וטבע
א אפרת ונירו המדהימים New member 6/8/04 #12 ../images/Emo13.gifBE HAPPY ../images/Emo13.gif גו סופר נטע !!!!../images/Emo6.gif