מיי פירסט סוני

fifi01

New member
שמים ירוקים -יפה מאוד! גם אני חושבת

כמו ענת. להוסיף קווי מתאר בין המעוינים.

שמים ירוקים ../images/Emo140.gif

עציץ, נכון ? צביעה מעניינת ביותר !!! הייתי מוסיפה קונטור בין הריבועים. טוליפ או טוש פרמננט. מעט מפריע לי שרואים את סימוני העיפרון בין הריבועים. אם את רוצה לשכן עציץ אמיתי בפנים, הייתי משתמשת ביאכט וארניש על מנת שהרטיבות לא תקלקל את העיסה !!!

קסמלי

New member
הי שמיים ירוקים

כנראה הדימיון שלי הרחיק לכת אני רואה שיש מקום פנימי למשהו אבל ישנה תחושה נוספת של שתי מגפים אדומים בחזית זה מעניין אך לא ברור ואכן נראה עדיין לא גמור מצריך שם איזשהו קונטרסט או תוספת של עיסה תשתפי אותנו בפירסט סוני שלך מהו מה מטרתו? זה נראה סה"כ טוב אולי אפשר לקחת את זה רחוק יותר. קסם קסם

זה לא דבר גדול, הבסיס מקופסא של

מסכת שיער, והשראה ממכנסי ליצן..אפשר להשתמש בזה כמיכל לעפרונות...ויש בכוונתי לתת את ה"עציץ" מתנה אני לא סגורה על הצביעה, ונראה לי שאני הולכת לצפות את הכל ב'גסו ולצבוע בשנית, ועדיין עם רעיון המעוינים, רק בביצוע יותר מוקפד, וצבעים יותר חיים...

קסמלי

New member
אחלה - יופי

אני בעד הג'סו וחידוש המעוינים עם קונטרסטים של שחור תכלת אדום נראה לי שיהיה מדליק הרעיון לעפרונות מקסים. ואם בסבלנותך רעיון נוסף חיבור מאחור ליצן ראש וגוף על קאפה חיתוך קווי המתאר ציפוי של עיסה חלקה אפילו בלי הבלטות וציור של אף אדום גדול עיני הליצן - ותוספת של עיסה שלחבר את הקאפה לקופסא. הליצן יצא החוצה והמעוינים אכן מבהירים שמדובר במיכנסי ליצן. נעליים כבר יש וגם מכנס את חצי הדרך עברת בכל מקרה עכשיו כשברור מדליק תצליחי קסם

ואני מאוד אוהבת את הצביעה וחושבת

שמלבד הוספת קונטור שחור אין צורך לשנות או לחדש, עם הוספת ראש הליצן הוא יהיה נ ה ד ר. ואם אפשר להציע עוד גרסה לראש - על שיפוד במבוק שאפשר לתקוע אל המכנס להוסיף עיסה לגוף ליצני ולא פרופורציונלי ובסופו ראש על בסיס כדור קלקר שנתקע בקלות בקצה השיפוד. תהני ובהצלחה.

למעלה