מיי פירסט סוני

• פותח הנושא kukh
  • פורסם בתאריך

kukh

New member
מיי פירסט סוני

האמת נכנסתי לראשונה לפורום הזה ואני רואה שזה מין מועדון מעריצים יותר מאשר פורום ואין עם מי לדבר ובכל זאת מכיוון שאתם רואים את סידרת הזבל הזאת ובטח חושבים שהיא טובה. תשמעו, הפרק שהיה היום לא הסריח לכם במקרה? להציץ, לצלם ולהרוויח מזוג של בעל מכה ואשה מוכה (כשכל שני וחמישי במדינה הזאת מישהו הורג את אשתו או את החברה שלו) לא נראה לכם קצת מוגזם? מעוות משהו? חולני מעבר לחרא שיש בדרך כלל בסדרה הזאת? ולא רק הילדים המוכשרים עושים את זה גם ההורים הדפוקים שלהם מגיבים בצחוק וגאווה על היזמה הברוכה של שני השמוקים הקטנים ואף אחד לא מזדעזע לרגע מהסצינה האלימה שנראתה בבית הסמוך או מזה שהאשה נלקחה לבית חולים (אני לא מתייחסת כבר לזיון ). תחשבו על זה!

anigali

New member
../images/Emo31.gif איפה הרגישות?!?!?

קראתי את הספר, ועכשיו אני רואה את הסדרה.עד עכשיו דווקא די נהניתי, למרות שלא הכל ממש ריאליסטי: מדהים לאילו תובנות עמוקות מגיע ילד בן 12... ועכשיו לעיקר, לא רק סצינת הבעל המכה המזוויעה, פרק אחד לפני כןאפילו על כל עך:כל המשפחה המקסימה הזאת השתעשעה מסביב לשולחן האוכל כאשר הבן חיקה להנאת כל המשפחה את אחת מניצולות השואה אשר האב מתעד כאשר הוא לועג לה בכל מובן אפשרי. פשוט בושה, לא האמנתי שאני רואה את זה בערוץ 2 ה"נאור", איפה הרגישות? איפה החמלה? איפה האנושיות? אני פשוט לא יכולה לחכות לפרק הבא, מה יהיה הפעם? איזו זוועה חדשה נראה על מסכינו ביום שבת? פשוט לא יאומן, פרסומות מצנזרים ואת הגועל נפש הזה משאירים לצפייה. אני מסכימה גם עם דבריו של קודמי בפורום .יוצרי הסדרה צריכים להתבייש, איפה הביקורת העצמית שלכם?!?!

למעלה