מיי כסף

מיי כסף ../images/Emo53.gif

היי אנשים והפעם אני זו ששואלת.. (מותר לפעמים...) למרות היותי מטפלת לא תמיד אנחנו יודעים הכל שאלתי היא כך.. האם ידוע לכם על מיי כסף? מה הם? למה הם טובים? איפה ניתן לקרוא חומר על כך.. והיכן ניתן לרכוש אותם? אודה לכם מאוד ורפואה שלמה לכולם... נתראה בהמשך... יעל, יום טוב גם לך

m_katzmann

New member
כסף מרגיע../images/Emo3.gif

היי אורה, נראה לי שאת מדברת על תמצית silver. תמצית סילבר יש לה את תכונות היין - היא מאוד מרגיעה ונותנים אותה כאשר רוצים להרגיע קצת את תופעות היאנג: התפרצות של מחלה, אגרסיות, צרבות , היפראקטיביות וכו. היא ניתנת גם כמעצימה תמצייות אחרות. מאיה

ואני לתומי חשבתי שכבר לא משתמשים

במתכות, כי הן רעילות לגוף אם לוקחים יותר ממה שכבר יש בטבע. הנזק העיקרי הוא מצטבר - תקנו אותי אם אני טועה, אבל לקוף קשה לפנות פוסלת של מתכות - והנזק העיקרי הוא מצטבר לאורך תקופה לטנטית מסויימת. יש כסף במים מינרלים.

התמציות הן אנרגטיות

היי שמשון, אין בתמציות בכלל חומר. יש בהן רק את האנרגיה של החומר. בדיוק כמו בתמציות באך או בתמציות הורדים, כך שהן עובדות על הגוף האסטרלי ומתקנות את הויברציות שיצאו מכלל איזון. מאיה

בעבר

השתמשו במי כסף נגד רעלים, כמנטרל רעלים, ולחיזוק מע´ חיסון. אצל משפחות עשירות בזמנים קודמים היה נהוג לסים כמה גרמהים של כסף לתוך משקה. זה היה משנה מרכם של יונים בתוך המיים, עושה אותם מימ חיים. אני משתמש במי כסף לאנשים עם מחלות כרוניות או ממושכות או לאנשים חלשים

למעלה