מיי או מיי!

Tabasco

New member
מיי או מיי! ../images/Emo108.gif

תגידו לי חבר´ה- אתם קולטים שביום שבת הישרדות חוזרת???? אף פעם לא היה הישרדות בחופש הגדול, נכון?

Boran

New member
חח אני מקווה שתהנו מעונה 4... ../images/Emo13.gif

... במיוחד שירה, אחרת היא שוחטת אותי

HoNeY14

New member
../images/Emo7.gif

אני הולכת לקונצרט של אחותי ביום שבת בערב אבל אל דאגה אבי הנחמד נשאר בבית והוא מקליט לי!! מזל...הייתי בורחת מהקונצרט הזה בשביל לראות הישרדות זה באותה שעה נכון?

Boran

New member
ומשפט אחרון...

שיכין אתכם לעונה 4... צפו לבלתי-צפוי...
בהזדמנות זו: ביום ראשון אני טס לחו"ל עד ה-31, כך שעל הפרק הראשון אני אהיה פה רק מייד אחרי הפרק, והפרק השלישי אני אהיה רק אחרי השידור החוזר... הפרק השני אני לא אהיה בכלל... חבל, הא?
טוב, תהנו... אני אשתדל להגיב על הכל כשאני אחזור, אני מקווה רק שלא תכתבו יותר מדי

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

סתם סנובית שרה שעפה בפרקים הראשונים

Ivan Pedroso

New member
למי אכפת שהיא סנובית?

מצדי היא יכולה להיות רוצחת סידרתית.

Tabasco

New member
אני כל כך מפגרת ../images/Emo108.gif

המחשב שלי היה איטי לרגע ולא העלה את האייקונים, כמובן שלי לא היה כוח לחכות שהוא יטען את הציורים אז פשוט קראתי הלאה והלאה את ההודעות וכמובן שעיניי לא פסחו על הספויילרים! כמה ביש מזל יכול להיות לבנאדם?!

amitooshacham

New member
למי שיש עיתון מעריב

ראה בעמוד השער של עיתון "השבוע" את הישרדות 4... והיה גם סיכומון קטנטן של חצי עמוד על הישרדות שכמו כן רשמו בו שזאת כנראה העונה הכי חמה עד עכשיו של הישרדות... אז תצפו לטוב!

shira245

New member
../images/Emo3.gif חח אני ייהנה.........

סופסוף הישרדות ואחרי כל כך הרבה זמן(לא כל כך הרבה אבל מי סופר
) אז זה חייב להיות טוב ואם לאאאאאאאאאאא
סססתתתםם ו-
נעימההההההההההה

Mayashalom

New member
שלום לכולם....../images/Emo6.gif

מתרגשים?????!!!!!!!!!! ביום שבת הפרק הראשון של העונה ה-4, לצערי אני לא יהיה בבית ביום שבת אבל אני יקליט כי אני ממש לא מרשה לעצמי לפספס את הפרק הראשון הוא הכי חשוב....טוב נו אז כל הפרקים חשובים!! טוב אז נתראה...

shira245

New member
מחר ../images/Emo13.gif מחר ../images/Emo13.gif מחר ../images/Emo13.gif מחר../images/Emo13.gif מחר!

Outlast

New member
לשרשר~לשרשר~לשרשר~../images/Emo181.gif~!

אנשים, תעשו לי חיים קלים...
אבל אכנכון, מחר- זה כאן! חיכינו-חיכינו, בכינו-בכינו, ומי באה? הישרדות-4, כאן, מחר! ~קצת על העונה הרביעית: הפעם 16 השורדים הבלתי מוכרים שלנו הגיעו לאי המרוחק נוקו-היבה, שהוא חלק מאיי מרקיוצס (Marquesas, איך לעזאזל כותבים את זה בעברית?), ששוכן פחות או יותר בקירבת טהיטי בדרום האוקיינוס השקט. לפי מה ששמעתי, הנוף נשמע מבטיח, ובכלל- לנו יש הרבה ציפיות מהעונה הזאת... מחר בערב אולי יהיה לנו יותר מושג על כמה באמת הציפיות שלנו יתגשמו...
זהו, שתהיה לנו עונת הישרדות טובה, וכמובן שכולכם מוזמנים להיכנס הנה, לכתוב ולהגיב על הפרק והעונה החדשה, ואולי ניפגש בצ´אט, מה אתם אומרים? ~רק בקשה שלי- לשרשר. מישהו כבר פתח שרשור על העונה החדשה או על הפרק שהיה? שרשרו את ההודעה שלכם כתגובה, אל תפתחו מלא הודעות חדשות... תודה!
That´s it, שבת שלום! אוסי.

Tabasco

New member
אולי באמת? ../images/Emo108.gif

בואו ניפגש בצ´ט מחר, או בעצם עדיף ביום ראשון כי בשבת חלק יוצאים...

Outlast

New member
אפשר לקבוע אחרי הפרק מחר, ../images/Emo181.gif

לדבר קצת, להחליף רשמים, להכיר קצת יותר...
מתי שנוח...

איזה כיף!!!!!!!!!!!!

הים- הישרדות 4! כמה חיכיתי! אפילו שווה להפסיד משמרת שלישית בשביל זה! שלוש םפעמים היפ היפ הוריי........

למעלה