מייק

chaya loulai

New member
מייק

לאחר הפוגה קצרה נכנסתי שוב לפורום לבקשת הדי, ובכן,כן נפגשנו במיאמי ללאנץ,היתה פגישה מאוד מרגשת מאחר והכרנו רק מהפורום של מייק ברנט,אישה חמה ומקסימה, ברור שכל נושא השיחה שלנו הסתובב מסביב למייק, זכרונות זכרונות,את סיפורי המלא כבר שמעתם,חלק פרגן לכתיבתי וחלק פקפק בסיפורים,לא האמנתי שלאחר כל כך הרבה שנים ובמיוחד שהייתי נשואה לאחר אזכור בפרטי פרטים את כל אהבתינו,כן זו היתה אהבה אמיתית שחוייבתי כל השנים להפנים אותה,דברים בחיים מתגלגלים לכיוונים שונים,אבל רצה הגורל שנפגשנו גם באירופה והיינו בקשר טלפוני עד קרוב מאוד למותו הטרגי, בשיחותינו המעמיקות בטלפון הוא היה שופך את מר ליבו בפני על הזרות בצרפת,על אהבות ואכזבות,ובמיוחד על הגעגועים העזים למולדת,גם גורלינו זה היה משותף הוא חי בצרפת ואני בגרמניה כך שהבנתי אותו מאוד ההבדל היה שאני בניתי משפחה והוא נשאר בודד,כל אחד וגורלו הוא מאוד שמחה שקיים פורום המנציח את מייק ושיריו הנפלאים,תמשיכו בנאמנותכם בו ןאך תתנו שהוא יישכח מחבקת את כולכם שלכם חיה

Hedy47

New member
Hi Chaya

טוב לפגשך מהצד הזה של המסך ולקרא את זכרונותיך למרות שאני יודעת שהדברים לא נכתבו בקלות. להתראות ושבת שלום לך ולמשפחתך.

שבת נהדרת לכולם ולחיה תודה שאת משתפת אותנו

בזיכרונותיך, כל זיכרון כל סיפור בנוגע למייק מבורך

מיכל שמ

New member
בוקר טוב חיה ושבת שלום ,ברוכה החוזרת...

אני שמחה שחזרת אלינו לחלוק עימנו מעט מזיכרונותייך
אל תתיחסי לאלו שמנסים לפקפק בנכונות סיפורייך , התייחסי בבקשה לאלו שמקבלים את פנייך בברכה
הפורום נועד להנצחתו של מייק האחד והיחיד ואת מוזמנת לחלוק איתנו את המשימה המקודשת הזו

למעלה