מייק

מייק

שלום לכולם אני חדשה כאן, האהבה לזמר האישיות הגדולה והניצחית למייק נתנה לי את הדחף להגיע לכאן כמו כולם איך מבטאים אהבה לזמר שכבר איננו בעולם? מעריצים אותו ,שומעים לשיריו ,רואים הצגות, אך זה לא מספיק מתפללת עליו אולי זה יעזור. אהבה ללא מוצא הלוואי והיה לכל האומנות היופי הקסם שלו המשך לחייו ולמרות כל זאת הוא ממשיך

karin76

New member
hello, and wellcome, i see that you are girl

24 years old we glad you join us שלום לך, ראיתי בכרטיס שלך שאת בחורה בת 24 את יכולה לקרוא בפורום בדפים קודמים ובארכיון, יש הרבה כתבות ותמונות. יש שני די וי די עליו ומספר דיסקים בטאואר או בצליל. חוץ מזה, בקישורים של הפורום יש מספר אתרים שיעניינו אותך. אם יש לך עוד שאלות, תשאלי.

היי קארין

אני בחורה בת 24 מעריצה שרופה של מייק עכשיו נולדתי לעולמו תודה רבה על קבלת הפנים

שלום חן

וברוכה הבאה לפורום של האחד והיחיד מייק ברנט שאלת איך מבטאים את האהבה בן אדם שלא בחיים.. אז אנחנו כאן בפורום עושים מפגשים ומדברים עליו ובפעמיים בשנה עולים לקברו כאן פורום תוכלי למצוא את כל המידע על מייק שלנו וכמובן אם יהיו לך שאלות תשאלי ואנחנו נשמח לענות לך שיהיה לך ערב נפלא שירן

שירן

תודה לך שירן האחת והיחידה מתאים לך השם שיהיה גם לך ערב נפלא והמשך שבוע מהמם חן.

חחח../images/Emo51.gif חן

קבלי תמונה של ה-
שלנו שיהיה לך צהריים טובים והמשך יום נפלא שירן

M i k e s F a n

New member
חנ'וש../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני שמחה שהצתרפת לפורום
קראתי את מה שכתבת.. כל מילה בסלע! טוב לדעת שיש עוד בחורה בגילי שגם מרגישה כך. תרגישי בבית

בקשר למופע של בית ליסין

הזמנתי כרטיסים למופע בתאריך 22.3 בשעה 8:30 מישהו מכם יהיה שם, אשמח להיפגש

Kelin

New member
ברוכה הבאה לפורום חן

איך מבטאים אהבה למייק ?...בדיוק כמו שאמרת רק שלנו ניתנה זכות להביע את ההערצה והאהבה למייק דרך הפורום... כל מי שאוהב את מייק נכנס לכאן ונהנה מהתוכן עליו...בזכות סיגל שהקימה מקום חם...לכולם ולא רק לחבורה מסוימת...אנחנו פועלים למען הנצחת זיכרו ואת מוזמנת להצטרף אלינו בכיף וברצון רב !
קלי

למעלה