רונה חומד יקר שלי...
רונה חומד, בוקר טוב ומחייך !!! נוצר איזון בין האימונים לבין התזונה והגוף, פחות או יותר. אני מתאמן כל יום 20 - 30 דקות ובים אני גולש בשבוע רק 3-4 שעות ולא שש (לפעמים לא יכול להתאפק ואז אני גולש עוד...) איזנתי מעט את התפריט והמשקל התייצב בסביבות 80 ק``ג. אני חש גופנית מאד טוב וחזק ואין בעיה עם זה. מבחינה נפשית... משהו קרה לי בזמן האחרון ויש אובדן תיאבון מסויים... זה קורה בגלל שאני מוצף אהבה ושבוי בעולם הרגשות הסוער והמופלא שגיליתי כאן... אני בשבועיים האחרונים ישן פחות, אוכל לא מרעב אלא מכך שאני מכריח עצמי לאכול (האימונים שורפים קלוריות...), ועוד משהו... אני מוצא עצמי לאחרונה לא פעם עם דמעות זולגות מאליהן, ללא שליטה... זהו בעצם, רונה מתוקה, אני אהיה בסדר - אני די ממושמע כשזה נוגע לרמת התחזוקה של המכונה... אין לך מושג כמה אני מודה לך ומעריך את העובדה שאת דואגת לי !!! את חודרת אל ליבי ומתמקמת שם... חוץ מזה, אני מאד מאד אוהב את מה שאת כותבת לנו !!! התחושות והשירים המופלאים... גם אם הם כואבים וקורעים לפעמים את הלב... את מוכנה לדאוג לכולם כאן, לתת הכל לכל מי שזקוק... אבל את עצמך נשארת עצובה וכואבת וקשה לך לתת גם לעצמך משהו... לפרגן לעצמך, מה שנראה לי כמחוייב המציאות כי את אשה מדהימה כל כך, ואולי את לא מצליחה לראות את עצמך האמיתית והנפלאה... אולי את נסגרת בכאב ובעצב ולא נותנת לאור להגיע אלייך ולהאיר את יופייך ונשמתך (לעצמך)... רונה מתוקה, מה נוכל לעשות למענך כדי שתצאי מהעצב ? לגרום לך לחייך לעולם שיחייך אלייך חיוך מאיר ? הייתי רוצה מאד שתהיי רונה שמחה ולא רונה עצובה !!! אבל כך או כך אני מאד מאד אוהב אותך וגם כל הפורום (אם עדיין לא קלטת...) שולח לך חיוך וחיבוק ונשיקה לחיזוק הרוח והנשמה המתוקה את בליבי נצורה מייק