מייק 48 תודה!!!

בבר

New member
מייק 48 תודה!!!

תודה מתוק, כשראיתי את התגובתך עלה לי חיוך קטן והיא נתנה לי הרגשה טובה אבל ידידי היקר שהיה אצלי ביום רביעי והקשר התפתח יותר מידידים החליט להשאר עם חברה שלו אחריי שביום ראשון הוא אמר לי שהוא נפרד ממנו ואפילו הם נוסעים לחופשה בסוף שבוע . אני שבורה, מבולבלת, פגועה, בודדה ואני משאירה לך כאן שיר שכתבתי אולי תבין אותי יותר וכמובן- הרבה תודות, חיבוקים ונשיקות . נטולת חיים ---------------------- נטולת חיים נפשה מבולבלת האהבה בוערת בה היא אוהבת אותו אך הוא נשאר איתה. הוא אמר שיפרד ממנה אך נשאר איתה איתה ולא איתי. הוא אמר שהוא אהב אותי, אותי ולא אותה! אבל אני חשובה לו מדי ודיי!! ואת חודשיו האחרונים החליט להיות איתה איתה ולא איתי! אני מבולבלת, נסערת, אוהבת אותו מאוד ונובלת לאט, לאט....... ----------------------------------------------------------------------

עינב היקרה

עינב יקירתי מצטערת אם אני מתפרצת למקום לא לי.... רק רציתי להגיד לך שאהבה היא נכס כל כך יקר.... ואולי דווקא בגלל שאת יקרה לו כל כך, והוא חושש שתיפגעי מהמאבק שבדרך.... אולי זו הסיבה שהחליט להיפרד ממך. אל לך לחשוב שאת מוקד החולי. איזה טוב יצא לנו מזה? רק עוד צער, ועוד מועקה ובילבול. המוות מחכה מעבר לדלת....לכולנו. השאלה מתי יגיע. ולא אנחנו שקובעים זאת. יש בזה המון קושי - זה שהכל יכול לנחות עלייך פתאום. אבל יש בזה גם הקלה. עצם זה שמישהו אחר למעלה מחליט...לפי שיקוליו שלו. אצלו שרביט המלך, והוא היחיד שיודע איך להשתמש בה. מבינה כל כך את הקושי שלך. את הרצון להמשיך וללוות למרות הפחד. אבל חייבים לקבל את החלטתו. אולי הוא אוהב אותך יותר מידיי. רק אל תיבלי לנו...ולו. לכל פרח יש את הזמן שלו וזמנך עוד לא הגיע. סליחה אם נוצרה אצלך הרגשה שאני מדברת מגבוה. כי זה ממש לא כך. ידיד יקר לי ניתק איתי קשר בגלל מחלה... וזה כאב נורא. אבל הייתי חייבת לקבל את החלטתו. מקווה שנצליח לחזקך ולו במעט שולחת לך את כל הכוח שאני רק יכולה הלוואי ויכולתי יותר. שלך מאיה

בבר

New member
זהו שאלוהים......

אני לא מאמינה באלוהים, אני מאמינה בעצמי ובאנשים שאני אוהבת כי רק אני והם אקבע/נקבע את גורלי. *הוא כן מדבר איתי, הוא רק מתפלא שאני עדיין לא הבנתי שלמרות שהעניינים ביננו התפתחו ביום רביעי אנחנו עדיין נשאר ידידים וזיו תשאר חברה שלו . ואני רוצה להיות חברה שלו והוא בסופו של דבר מדבר איתי. אבל אני רוצה להעיף את זיו מהתמונה, הבנת? הוא כתב לי שמגיע לי משהו יותר טוב ממנו=בולשיט- הוא מקסים!!!!!! תודה על האהבה הרבה שאתם ואת מרעיפים עליי. אוהבת, עינב.

מייק 48

New member
אסטרטגיה של גישה עקיפה

עינב מתוקה, אולי תנסי אסטרטגיה של גישה עקיפה ? כלומר שחקי אותה הפוך על הפוך. שחקי לו אותה ב``cool``, אל תראי לו שאת מוכנה להישפך עליו בכל מצב ובכל תנאי ברגע שהוא מצייץ.תני לעצמך קרדיט גדול יותר והפגיני בטחון עצמי. את שווה יותר ותני לו להבין את זה. נסי גישות לא קונבנציונאליות כאלו ואחרות, רק אל תוציאי לך (וגם לו) מהראש את הרעיון שאת מאד מאד שווה ויקרה !! כדאי לנסות - מה כבר יכול לקרות שלא קרה ? מחזיק לך אצבעות אוהב ומחבק מייק

בבר

New member
יווווווו איזה טלפטיה

זה בדיוק מה שעשיתי . אמרתי לו שילך ויזיין את חברה שלו בחופשה כי אולי היא סוף סוף תתן לו ושאני לא רוצה לדבר איתו יומיים ואולי בנתיים אני אצליח לסדר לי קצת את הנפש. תודה פשוש אני חייבת ללכת <אני נוסעת באופניים למעונות ועוד מעט מחשיך> הייתי בהלםםםםם מהטלפטיה. ביי בנתיים. אוהבת, עינב.

מייק 48

New member
עינב מתוקה - תודה על השיר !!

עדיין לא הגבתי על השיר שהשארת לי כאן. קראתי אותו קודם והוא משאיר אותי מזדהה, כואב ומבולבל מעט. אני חושב איך אוכל לרומם מעט את נשמתך השפופה. לא רוצה לראות אותך נובלת וקמלה. כתבתי לך משהו למעלה - כשתחזרי תקראי. תודה לך שחשבת עלי ושיתפת אותי - איזה כייף לי ! בינתיים שולח חיבוקים ונשיקות והרבה עידוד ואהבה מייק

למעלה