מייק שלנו

מייק בראנט הספר "DANS LA LUMIERE"

ההופעה באוליפיה עם דלידה עמודים 46--47 בסתיו 1971 ,הזמר מחליט לקבל את ההצעה של אורלנדו אחיה של דלידה הרעיון הוא שמייק יהיה האומן האנגלי במופע הבא של דלידה באוליפיה . בשביל מייק לשיר באולם הפריזאי המפורסם זו הקדשה חשובה מאד לקריירה שלו ז'אן רנאר סבור שזו שגיאה ,ולדעתו מייק לא ממש מוכן להתמודדות על הבמה הפריזאית יש לו רק שלושה שירים מוכרים בעיני הקהל הרחב והמפיק משוכנע שזו טעות .... זו הפעם הראשונה שמייק מסרב להקשיב לעצתו של אביו הרוחני . כבן סרבן מייק הולך אחרי נטיות ליבו והרגשתו ומודיע בתכנית טלויזיה "חגיגת ספורט" המוגשת על ידי מישל דרוקר שהוא יופיע באוליפיה בחלקו הראשון של המופע . לכן מייק מתקשר לז'אן רנאר ומציע לו לצפות בתכנית של מישל דרוקר ביום ראשון אח"הצ . לאחר התכנית המהוללת מייק מתקשר שוב למפיק שלו ,רנאר מתכנס בגאוותו ומודיע לו "עשית שטות גדולה כיוון שכעת אין לך יותר מנהל במה ואין לך מפיק" זו היתה העילה להפרת ההסכם ביניהם . ז'אן רנאר מושך את ידיו ומוותר על כל כוונה לניהול הקריירה של מייק בראנט שותפו ג'ראר טורניה הופך להיות מפיק במשרה מלאה ההסכם אומר שמיום 23 בנובמבר עד ה-5 לדצמבר 1971 ...... מייק בראנט עושה את צעדיו הראשונים על במת האולימפיה בעלות המסך על המופע של דלידה לפני מעבר הקטע של ג'ורג שלון .מייק כאומן אמריקאי יופיע במשך ארבעים דקות בשירה וגם חיקויים בשואו מאד אמריקאי שאינו תואם לטעמו של הקהל הצרפתי בזמנו . התמונה בדף 46 מייק בראנט עם דויד אלכסנדר וינטר וכריסטיאן דה לגרנג' חובקים מסביב את סופי דראל המקסימה שמגישה לצידו של גי לוקס את התכנית קדה רוסל . זו תמונה מ9 למאי 1972 בגנים ששוכנים מול בית הרדיו בפריז לכל המעונינים ב9.1.2010 מופיע בפורום תרגום עמוד 61 ב25.11.2010 יש בפורום תרגום העמודים 24-25 להנאתכם בהמון אהבה ושבת ברוכה מרסלי

daliat1

New member
מרסלי יקירה תודה רבה רבה רבה על התרגום../images/Emo25.gif

איילה70

New member
כל הכבוד על היוזמה

תודה רבה על התרגומים.... מאחר שלצערי אני לא מבינה צרפתית, ואין לי תרגום לכל האלבומים והספרים בצרפתית שרכשתי, זה כיף שיש מישהו שמקדיש זמן לתרגם קטעים. תודה רבה !!!

מיכל שמ

New member
מרסלי../images/Emo24.gif תודה על התרגום ../images/Emo70.gif

איזה כיף שיש לנו אותך

daliat1

New member
משה ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif לדעתי, זה אחד הקליפים

המדהימים של מייק, חבל רק שהוא נראה שם מאוד מאוד עצוב

חנן555

New member
בענין הקליפים אגלה לכם איזה קליפים הכי אהובים

עליי סתם אני צוחק לא אגלה כי אתם יודעים כמובן שלדעתי יש קליפים יותר טובים ופחות טובים מבחינת צילום וביצוע בטלויזיה אך לא אצליח לשכנע אותם אז נעזוב את זה כרגע רק מידי פעם אנסה לכתוב על הקליפים שלי אם יתנו לי ואם לא לא צריך

חנן555

New member
היתי רוצה לראות 12או 15 שירים ב

ביצועים שאני אוהב הכי הרבה וחבל שאני לא יכוללבחור את השירים של מייק בעצמי אני כולכך מחכה שיהיה 15 השירים שלי ולדעתי רק הם הכי טובים היתי כותב לכם איזה שירים הכי אהובים עליי אבל לא עכשיו פעם הבאה אני לא מתכוון לשמיעה אלה בטלויזיה או יותר נכון ב טוב לא משנה כרגע

למעלה