מייק - מזל טוב לך

• פותח הנושא ל
  • פורסם בתאריך

ל

New member
מייק - מזל טוב לך

שתהיה מאושר ותמשיך להיות כל כך אוהב ודואג כמו אבא של כולם אתה אדם מאוד מקסים ומיוחד מזל טוב לךהכי חשוב - א ו ש ר זה כמובן כולל הכל :cool:

רוני_(-:

New member
מזל טוב מייק!

סליחה שלא כתבתי קודם...סולח לי. מצטרפת ל-ל`, רק הייתי משנה דבר אחד... אתה לא כמו אבא, כמו אח...אבא זה דמות יותר סמכותית,נכון? חחחחח... מזל טוב! אוהבת, רוני.

מייק 48

New member
תודה רבה אחותי המתוקה והאהובה...

אין צורך לסלוח לך חומד כי בכלל לא עשית שום רע... תודה לך יקרה שלי על הפירגון והברכות !!! אני מעדיף את הגירסה שלך - כמו אח... אהבתי מאד... (באמת אבא שה דמות יותר סמכותית ואני רוצה להיות אתכן/ם יותר חופשי) אני יודע שאת אוהבת אותי, רוני מתוקה, אני יכול לחוש זאת... גם אני אוהב אותך מאד, גם את ודאי יכולה לחוש את זה... חומד, שיהיה לך ולכולנו ערב טוב ככל האפשר... אני שולח גם לך כמה כוחות נפש מהעתודה שלי - לחיזוק הביצורים... שולח עם טייסת הנשרים של מאיה כמה שקים של נשיקות וחיבוקים... (וואללה, הטייסת עובדת שעות נוספות ) ואינשאללה רוצה לראות אותך ואת כל הבנות נאבקות ומנצחות !!!! שלך באהבה תמיד וגם בחיוך שאף פעם לא מזיק :cool: מייק

רוני_(-:

New member
דבר מוזר קרה לי היום..

אני הולכת לי בדרכי לקניון, ופתאום, באמצע הדרך, שק ענק נפל לי על הראש...נשמע מוכר? כי אני חשבתי שכמה נשרים הקימו קנונייה נגדי... ועכשיו, אני הולכת לחשוף בפניך עובדה מפחידה: אני פוחדת פחד מוות מציפורים! במיוחד יונים! יצורים שטניים...לא, באמת! כפויי טובה! אני לא מאמינה שפעם אהבתי אותם... אני אוהבת רק את אלה שלא מחרבנות לך על הראש... יאק! טוב, אני רק רוצה להגיד לכולם שאני לא שונאת חיות! אני חולה על חיות! אני אוהבת את הכלב שלי יותר מאת עצמי! באמת! רק יונים אני שונאת..(וג`וקים-אבל הם לא נחשבים חיות...)חחחחחח.... ההורים שלי חושבים שזה מצחיק...כ``כ לא! חחחח...לא חשוב! אני שולחת לך חזרה שק מלא בחיבוקים... אוהבת, רוני

מייק 48

New member
תודה לך ``ל`` חמודה !!! :cool:

תודה מתוקה על הברכות ועל האיחולים !!! אני מעדיף לראות עצמי יותר כמו חבר, לא ממש כמו אבא... ואני משתדל בדרך-כלל להשתתף אתכם בשיחות על הבעיות מזוית חברית... ולא לדבר יותר מידי מהכיוון של ההורים, למרות שאני גם הורה... טוב, מה אני מברבר יותר מידי... תודה לך מתוקה גם לך אני שולח המון כוחות חדשים לגיבוי לסוללות הנחלשות... וכמה שקים של כבדים מלאים חיבוקים ונשיקות... (מסכנים הנשרים של מאיה... צריך למצוא טייסת מילואים) שלך באהבה תמיד בתודה ובחיוך :) מייק

ל יקירתי...

עוד לא הספקתי לברך אותך בשובך... ב - ר - ו - כ - ה ה - ש - ב - ה !!!!!! קראתי את ההודעה בה כתבת שאת מרגישה טוב והתמוגגתי. אני שמחה שהטיפול שלך התקדם ושאת חשה שאת שולטת יותר על הדברים ולא שהם שולטים בך כמו פעם. זה מעודד מאוד לקרוא זאת מפיך ולדעת שבעבר היה אחרת ולא עוד. מקווה שאת ממשיכה להרגיש טוב ולא נופלת חזרה. אבל רוצה גם שתזכרי שאם יש נפילות זה בשביל לעלות חזרה ולהמשיך הלאה...בתקווה שלא יהיו כמובן. אוהבת ומחבקת שמחה כל כך שחזרת תרגישי טוב מתוקה אני.

למעלה