מייק ברנט מס' 1

ytttn

New member
מייק ברנט מס' 1

אני קשיש...בן 47 ...אבל לשיריו הנהדרים היו ריקודי הסלו הראשונים של בני גילי..המסיבות היו נערכים בכיתת בית הספר...ואיזה טיפ מעפן היה מנגן את המוסיקה הנפלאה...לאס מאו תמאן...

M i k e s F a n

New member
שלום לך../images/Emo160.gif

וברוכה הבאה לפורום. אל תרגיש זקן כי אתה לא היחיד בן 47 פה בפורום ובן מעריציו של מייק כמובן. היום במסיבות בתי ספר שמים שירים (ועם כל הכבוד לדור שלי) די מעפנים לעומת שיריו של מייק...אין כמוהו.

ברוך הבא לפורום, מקוו שתשתתף לעיתים

קרובות כאן. הקול המהמם והמדהים של מייק ברנט עשה לי את זה, אין הרבה זמרים בעולם כולו שיש להם כזה קול עמוק ונפלא. בהמשך ראיתי גם תמונות שלו ואין ספק שהגבר הזה היה יפה מאוד, חתיך. השירים שחיברו לו והמנגינות הרומנטיות כבשו קודם כל את לב הנשים ולאחר מכן גם את לב הגברים. הוא היה כישרון וגם פילס את דרכו בכוחות עצמו, זאת אומרת כל פעם הופיע במקום אחר בארץ כדי להתפרסם, וכל פעם מישהו אחר ראה שלפניו שר אדם עם כישרון. גם סילבי ורטן ראתה את זה כבר מההופעה הראשונה שלו בטהארן ( איראן ) שהגבר הזה יותר טוב מאחרים, לעומת היום שכל אחד שיש לו קצת כסף והוא לא כישרון ביכלל, מצליח להגיע לפיסגה, לפי דעתי זו היתה התקופה האחרונה בהיסטוריה שמי שיש לו כישרון מצליח. היום גם בסתם מקומות עבודה מי שיש לו כישרון ואין לו קשרים לא יגיע רחוק, לעומת זה מי שכן יש לו קשרים, אבל אין לו כישרון, יצליח ועוד איך, לא מעודדים כאן בארץ את הטובים והכישרוניים.

mikebrant78

New member
../images/Emo168.gifשלום לך!

אינך קשיש... אלא אחד מאותם אנשים ברי מזל, שזכו להיוולד ולחיות באותה תקופה יפה של אידיאלים, ארץ ישראל, כבוד לזולת וגם בתקופה של מוסיקה יפה ומדהימה וגם זכה לחזות בפלא - לחזות במייק ברנט. אני אישית הייתי מתחלף איתך למרות שאני צעיר ממך ב-20 שנה. הלוואי עלינו היום שירי סלואו מרגשים ורומנטיים כמו בתקופה עליה אתה מספר. שבת שלום! אלעד:)

למעלה