מייק בראנט מייק הזמר הנצחי שלי
ס סגולה היחידה New member 26/5/09 #3 הוא רק שלי ../images/Emo3.gif תאמיני או לא ! אני לא פוחדת מהמוות רק בגללו אף אחד לא חזר משם וכנראה שטוב לכולם ! אז אני הרווחתי בגדול טוב לי בחיי ויהיה לי גם טוב במותי
הוא רק שלי ../images/Emo3.gif תאמיני או לא ! אני לא פוחדת מהמוות רק בגללו אף אחד לא חזר משם וכנראה שטוב לכולם ! אז אני הרווחתי בגדול טוב לי בחיי ויהיה לי גם טוב במותי
ע ענת אד New member 26/5/09 #4 ../images/Emo6.gif יא מצחיקולה אלא אם כן, גם שם תמשיכי לרדוף אחריו ולא תצליחי "לתפוס" אותו וחוצמזה, תלוי באיזה עולם הוא נמצא ובאיזה עולם את תהיי
../images/Emo6.gif יא מצחיקולה אלא אם כן, גם שם תמשיכי לרדוף אחריו ולא תצליחי "לתפוס" אותו וחוצמזה, תלוי באיזה עולם הוא נמצא ובאיזה עולם את תהיי
M M i k e s F a n New member 26/5/09 #5 היא לא תצטרך לרדוף אחריו.. הוא כבר ירדוף אחריה ! ענתי איך המרגש ?
ע ענת אד New member 26/5/09 #7 נראה לך שהוא ירדוף אחרי מישהי?? חה חה !! אחלה בדיחה ! אין מצב שמייק רודף אחרי מישהי. זה תמיד יהיה להיפך, בעולם הזה או בעולם הבא. שלומי טוב, סיגלגל ומה שלומך את ואיך הנסיכה המדהימה הקטנטונת? מקווה שהיא נותנת לך קצת לנוח
נראה לך שהוא ירדוף אחרי מישהי?? חה חה !! אחלה בדיחה ! אין מצב שמייק רודף אחרי מישהי. זה תמיד יהיה להיפך, בעולם הזה או בעולם הבא. שלומי טוב, סיגלגל ומה שלומך את ואיך הנסיכה המדהימה הקטנטונת? מקווה שהיא נותנת לך קצת לנוח
ס סגולה היחידה New member 26/5/09 #6 איזה קורעת את ענת ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מאמי אני באתי משם ואין דרך חזרה ! זה לא מסדר לי
איזה קורעת את ענת ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מאמי אני באתי משם ואין דרך חזרה ! זה לא מסדר לי
M mo2410 New member 27/5/09 #11 ../images/Emo35.gifערב טוב נוסעים ולא מספרים מה שלומכם? היום ערב לפני ערב שבועות תרשו לי להיות הראשון שמברך אתכם לקראת החג. חג שמח! משה!
../images/Emo35.gifערב טוב נוסעים ולא מספרים מה שלומכם? היום ערב לפני ערב שבועות תרשו לי להיות הראשון שמברך אתכם לקראת החג. חג שמח! משה!
M M i k e s F a n New member 27/5/09 #12 הכל ז'ונגלררר מושיקו ../images/Emo24.gif עוד לא נוסעים אל דאגה ! אתה בפנים ! חג שמח גם לך מתוק
ס סגולה היחידה New member 28/5/09 #15 חג שמח לכולם ../images/Emo172.gif אני לא יכולה לצרף תמונה של מייק , מחר אני חוזרת סיגלושששששששששש
ס סגולה היחידה New member 28/5/09 #14 נראה לך שאשכח אותך ??????????. אין מצב ! עשיתי המון גיחות של שיכנועים עד שהגענו להסכמה של ביקור בהמשכים !
נראה לך שאשכח אותך ??????????. אין מצב ! עשיתי המון גיחות של שיכנועים עד שהגענו להסכמה של ביקור בהמשכים !
מ מיכל שמ New member 27/5/09 #13 שולה ברוכה הבאה לפורום הרשמי של מייק בראנט נשמח לדעת קצת יותר פרטים עלייך ועל הערצתך . כולנו כאן בזכותו היות "הזמר הנצחי"
שולה ברוכה הבאה לפורום הרשמי של מייק בראנט נשמח לדעת קצת יותר פרטים עלייך ועל הערצתך . כולנו כאן בזכותו היות "הזמר הנצחי"