מייק בראנט

מייק בראנט

שלום לכולם שני הוא דניאל ואני מעריץ ענק!! אבל ענק!! של מייק בראנט כשפעם ראשונה ראיתי אותו בסרט לס מואה טמה ישר נדהמתי פשוט הרגשתי משהו מוזר כזה כאילו אני והוא דומים לא יודע... קיצור מוזר... הבן אדם פשוט מושלם! מבחינה ווקלית אני פשוט לא שמעתי אחד כמוהו הוברציות המדויקות והמהירות שלו הקול העמוק והצלול הזה פשוט מדהים! קיצר בשכונה שלי אף אחד לא מעריך אותו אז הייתי רוצה להיות בקשר עם עוד אנשים שרואים ומבינים מי זה מייק אז שלום אנשים!

ברוך הבא דניאל

כשניסיתי לפתוח את כרטיס העולמות שלך, כדי לדעת פרטים, קיבלתי אזהרה. ספר לנו יותר על עצמך ועל אהבתך את מייק ברנט. אל דאגה, הרבה אנשים בסביבה של כל אחד מחברי הפורום, לא הכיר את מייק ברנט או הכיר ולא התעניין במיוחד, עד שאחד מאיתנו, שגר בשכונה, התאהב במייק, והכיר לאחרים בשכונה את מייק ברנט. אין ספק, הקול של מייק הוא זה ששובה בהתחלה את המעריצים. לאחר מכן, רואים תמונה שלו ומבינים שמדובר בבחור יפה מאוד. תמשיך לשמוע את מייק ברנט בכל הדיסקים שיש לך, יום יום, מתי שמתאפשר לך. עד היום הדיסקים שלו מבוקשים. אתה יכול להכנס לכל חנות דיסקים בישראל, תמיד במדך של מוסיקה לועזית, אולי בדוכן של מוסיקה מצרפת, יש באות B מספר דיסקים רק של מייק ברנט. חוץ מזה, בקישורי הפורום יש את האתרים שנעשו למענו. אחד מהם של האח שלו ביחד עם הזמר אורי פיימן, השני של מעריץ בלגי. חוץ מזה יש את האתר הישראלי של שונית, שגם תרגמה את השירים לעברית ואנגלית. המשך להיות עימנו, דניאל. מדי פעם סיגל מביאה תמונות וכתבות על מייק ואנחנו מגיבים.

האמת היא

שאני מקשיב למייק בראנט כל הזמן וכל יום אמרתי לכם הוא זמר הכי אהוב עליי אני שר שירים שלו כל הזמן,כמובן שלא ברמה שלו(לביינתים)אבל אני עוד אצליח(אני זמר)מה יש לספר על עצמי? אמממ אני בן 19 אוהב מוסיקה ישנה כגון אלביס פרנק סינטרה QUEEN ביטלס ועוד המון אני מנגן גיטרה ושר ומנסה להתפרסם בקרוב ו..... הייתי מת לראות איפה מיקי בראנט גדל מה הוא עשה איפה הוא למד לשיר ככה והכל עליו קיצר... אה ושמעתי אתם עושים מפגשים כאלה מעניינים :) מותר גם לבוא? אה ויש לי שאלה האם משיהו מכם שמע את השיר VOREI VOREI ? זה לס מואה טמה בגרסה ספרדית ו הזמר ששר אותה נשמע בול! אבל בול כמו מייק בראנט אפשר להשתגע! אתם פשוט חייבים לשמוע!

כן, יש את הדיסק החדש בחנויות עם השיר וורי וור

שאני לא יודעת אם לקנות אותו או לא. הוא כולל את הדי וי די שכבר יש לנו "לס מואה טמה" ועוד דיסק עם 23 שירים ביניהם לס מואה טמה בספרדית ועוד 2 שירים בגרמנית שלא יצאו הרבה שנים בשוק הישראלי, במחיר של 129 שקל. אתה אומר שאתה זמר, היינו רוצים לשמוע אותך שר בגיטרה שלך. אנחנו עושים מפגשים. לפני שבועיים נפגשנו שוב על חוף ימה של תל-אביב, בבית קפה עם כיסאות בתוך חול הים. יש תמונות למטה. אנחנו נפגש פעם נוספת בחודש ספטמבר או אוקטובר. אנחנו מחכים שסיגל תחזור מירח הדבש, ואז נעשה מפגש. היו כבר שני סיורים ברחובות שמייק גדל ושר בהם. בשנה הקרובה אולי יהיה עוד סיור. אם לסיגל, המנהלת שלנו, יהיה זמן בשנה הבאה, היא תארגן סיור אינטימי של כמה אנשים שיוכלו להגיע וכולנו ניסע לרחובות בהם גדל, למלון "דן כרמל" בו הופיע, לפאב של פיטר ( שמאוד קרוב לאחת הדירות שבהן גר ), לחוף הים של חיפה ( שמה, אני מאמינה, שחה ובילה את שנות הנעורים ).

היי מאיה

יש את השירים האלה ביידיש ואיטלקית ובנוסף יש את השיר מכיוון שאני אוהב אותך יותר מעצמי שהוא ביידיש יש לי את הדיסק הזה

mike 1970

New member
וואי אתה בדיוק כמוני

אני שומע גם קווין, אלביס, מייק בראנט, ביטלס וגם שירי רוק כמו "גאנ אנד רוזס", למרות שאת פרנק סינטרה פחות אני שומע! (אולי כמה שירים שלו)... גם אני מנגן על גיטרה, גם אני בן 19, בקיצור לכן אני מגיב להודעה הזאת... ברוך הבא לפורום... (גם אני כמוך מחכה למפגשים, אני רק מקווה שזה יהיה בתאריך שאני אוכל להגיע, כי אני כעיקרון לא כל כך בבית, אני נמצא עכשיו לפני גיוס, ולכן לא יוצא לי להכנס לפורום הזה הרבה והרבה דברים אני מפספס... אני כעיקרון נכנס לפורום כל 3 שבועות פחות או יותר) יומטוב אחינו...

דניאל ומייק 1970 , תבררו, אולי אתם גרים באותו

אזור מגורים, ובנתיים, עד שקבוצת הפורם תיפגש שוב, תוכלו שניכם להיפגש בנפרד ולדבר על אותם זמרים ולהקות. דרך אגב דניאל, אתה התכוונת בזמר שעושה את השיר לס מואה טמה בספרדית, לא למייק ברנט, או שכן שמעת את מייק ברנט שר את השיר הזה בספרדית, וחשבת שזה זמר אחר ?

M i k e s F a n

New member
אין דבר כזה "לס מואה טמה" בספרדית, רק באידיש

ובצרפתית.
לתשומת ליבכם.

Kelin

New member
אלביס היה מקור השראתו של מייק../images/Emo168.gif

ומייק העריץ אותו מאוד ושר את "my way" בצורה מקסימה וזה מאוד מרגש. שמעת את השיר הזה ?

mike 1970

New member
כן, שמעתי את השיר הזה-

אחלה שיר, ביצוע נהדר, ואלביס חידש את השיר הזה אם אני לא טועה בהופעה בהאווי... השיר במקור של פרנק סינטרה... היום מייק ואלביס הם הדמויות לחיקוי...

Kelin

New member
חבל שאין קליפ כזה בביצוע של מייק ראיתי את

הביצוע של אלביס... ודמיינתי את מייק

mike 1970

New member
באמת חבל שאין ביצוע חי של מייק...

את הקליפ של אלביס ראיתי, דווקא מבחינת שיר הוא טוב... למרות שלטעמי (ואני באמת לא אחד שמבין גדול) אוהב קליפים אחרים של אלביס... מה שאהבתי אצל מייק בשיר הזה שאין באלביס, שמייק מכניס לשיר צבע, נותן בו קצב בשונה מאלביס שרוב השיר נשמע כזה אותו דבר פחות או יותר, אין עליות וירידות בקול (כמו שמייק עושה בהמון שירים שלו כמו אלוף)... אבל בכללי, כל אחד מוסיף לשיר בצורה זו או אחרת... לשיר "My Way" אני מכיר כל כך הרבה ביצועים טובים... זה שיר שלמרות שהוא מדבר מאוד גבוה יחסית (אני חושב) שהוא מתאים כמעט לכל זמר לשיר וכל אחד יכול להוסיף בו יותר מהשני... (וואלה בלבלתי את המוח
) שיהיה לילה טוב...

yonit107

New member
../images/Emo140.gif

שלום דניאל ברוך בואך לפורום מעריצי מייק . אני מאוד שמחה לשמוע דור של צעירים שלא נולדו בתקופת מייק שמתחילים להכיר את השירים ואת דמותו של מייק ומתאהבים בקול המדהים ביופי המלאכי של מייק ובשירים המקסימים . שמי יונית ואני בת 37 אני חדשה בפורום מייק ברנט אבל מעריצה וותיקה מגיל חמש עשרה את מייק ברנט . אני פעם או פעמים בחודש עולה לקברו של מייק מניחה זר פרחים. מייק נעשה חלק ממשפחתי אני נשואה ויש לילדה בת ארבע קוראים לה מאי וגם היא נסחפה לאהבה של מייק . אני שומעת בבית בכל מקום שאני נמצאת רק את השירים של מייק . בביתי תלויים תמונות של מייק בכל מקום כמו שאמרתי מייק הוא חלק ממשפחתי. דניאל המשך יום נפלא עם הרבה מייק ברנט

Malka61

New member
ברוך הבא דניאל../images/Emo140.gif

הגעת למקום נכון כל מעריצי מייק בראנט מתקבלים בברכה
שמי מלכה בת 46 מנס ציונה מעריצה של מייק מאז שאני זוכרת את עצמי. תהנה מהפרוום ומהחברה הנפלאים כאן
(האיקונים האלה ממש מדליקים
)

ברוך הבא דניאל../images/Emo9.gif

לפורום של האחד והיחיד מייק ברנט היה גדול וישאר גדול שמי שירן בת 19.5 מאשדוד אני התחלתי לעריץ את מייק אחרי הסרט "לס מאה טמה" איך אתה היתחלתה לעריץ את מייק? תהנה מהפורום המדהים הזה כי יש פה אנשים נפלאים... כאן תוכל למצוא את כל המידע על מייק שיהיה לך וכולם המשך יום נעים שירן

למעלה