מייק ביבי בדרך לאטלנטה

מייק ביבי בדרך לאטלנטה

http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=3249180 The Sacramento Bee reported an agreement in principal has been reached to send Bibby to the Hawks for guards Anthony Johnson and Tyronn Lue, center Lorenzen Wright and forward/center Shelden Williams. The newspaper reports the deal is contingent upon league approval, which could come Saturday. According to sources who didn't want to be identified, there is a 4 p.m. conference call scheduled Saturday between the Hawks, Kings and league officials.

גנב גנב גנב!

אני הייתי בדרך לפרסם את זה. הטרייד הזה הולך להפוך את אטלנטה לקבוצה קבוצה...

avneroth

New member
סוף סוף אטלנטה מביאה

שחקן לעמדה שהיא כל כך צריכה- רכז! בעיקר אחרי האכזבה מאייסי לאו. מבחינת סקרמנטו, היא כנראה הולכת לבנייה מחדש או משהו כזה...

וואוו

שיחקו אותה עדיין ממתין לביבי שיחזור להיות הרכז הקטלני שהיה עד לא מזמן

ThEgReEnKiNg

New member
:-O

ביבי ג'ונסון סמית' אל הרפורד סנטר לא רע ששכחתי את שמו. פאצ'וליה שמו? בהחלט כוח במזרח החלש! , כל הכבוד לאטלנטה שסוף סוף עושה מהלכים שנים בשנתיים האחרונות!
.

WorldCenter

New member
ההרכב הוא כזה

ביבי ג'ונסון ווליאמס סמית' אל הרפורד בכל מקרה הרכב מעולה, שמיד מתחרה על המקום הרביעי והביתיות בפלייאוף המזרח הקרב. טרייד מעולה ל2 הצדדים, בניה מחודשת בקינגס וטרייד שמחזיר את אטלנטה אל הפלייאוף כנראה.

lirandr

New member
לא יודע אם לשמוח.

ביבי עושה קולות של שפל. מצד שני, חוץ משלדן, לא כ"כ מוותרים על משהו.

תשמח, תשמח

יש לכם עכשיו סנטר(הורפורד) ורכז. אייסי לואו לא אכזבה, בעיקר כיוון שהציפיות ממנו לא היו גבוהות. אטלנטה בעצם לא ויתרו על שום שחקן חשוב. לו וג'ונסון יוחלפו על ידי ביבי, ורייט ושלדן לא ממש קיבלו דקות. סקרמנטו קיבלו 3 חוזים נגמרים (חסכו שנה מהחוזה של ביבי), ואת הפוטנציאל של שלדן וויליאמס, כך שגם מבחינתם הטרייד טוב. אחת הבעיות של ביבי היו ארטסט, הם די הפריעו אחד לשני לשחק, כך שאני חושב שבאטלנטה הוא יראה הרבה יותר טוב. בטח כשותף של ג'ונסון. יהיו שני קלעים קטלניים מהקו האחורי, והמון האלי הופים לג'וש. סקרמנטו יפתרו מרון רון (בטרייד, או בסוף השנה), וימשיכו את הבנייה שלהם. לדעתי סלמונס ובנו יראו יותר דקות עכשיו כשביבי לא שם.

lirandr

New member
אני אשתדל../images/Emo3.gif

אני שמח לראות את הקבוצה שלי נבנת. אני רק מקווה שישכילו להחתים את סמית' וצ'ילדרס בהמשך, כי אחרת זה יהיה כמו ליישן יין ולתת למישהו אחר לשתות.

Evil Beast

New member
מצוין!

בהחלט נותן קצת נפח למזרח החלש. ביבי אמנם בדעיכה קטנה, אבל הוא עדיין רכז משמעותי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא יכול שלא לתהות

איך הוא יסתדר עם ג'ו ג'ו? אבל על פניו נראה שזה טרייד שיכול לתת לאטלנטה את הדחיפה שחסרה להם כדי להפוך לכח במזרח, בסה"כ באמת יש להם קבוצה טובה רק לא ממש מחוברת, יכול להיות שעם ביבי הכל יתחבר להם. עונת טריידים מטורפת יש לנו.

למעלה