מייק בוא אליי..

THE WIZARD 55

New member
מייק בוא אליי..

מייק בוא אליי... אני אתן לך אוכל אני אתן לך אוכל מייק בוא אליי...

ksimeroni

New member
גם אני רוצה מייק...

יש לך עוד מייק לשחרר לי גם? אני אתן לו לכרסם איזה נתח שיבחר מגופי המיוסר..... המון אוכל הוא מניב בלילות בודדים, ושום מייק לא בא לטעום קצת ולפרוק את כובד כמיהותיו.... יש לך עוד באמתחתך?

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif

האמת שמייק יש רק אחד.. כזה מתוק ומיוחד.. בעברו, מכרסם בלתי נלאה על מעשיו לדבר, לא נאה.. כיום, את שיניו שברתי ולצווארו רצועה קשרתי.. את יכולה בכל זאת לנסות.. את ליביב לשבות...:)

ksimeroni

New member
אין עוד מייק????../images/Emo2.gif

ברכות חמות אחותי היקרה הצלחת לביית את הטורף במהרה והיום הוא כל כך מיוחד ומתוק לא יפה יהיה במחמדך לחשוק אז בעצב אמשיך לאחוז בחלום שאולי יום אחד גם אוכל לטעום מדבשו של מייק ומידו הארוכה אם תואילי לשחרר לו קצת את הרצועה....

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo68.gif

הטורף הפך לחתולון קטנטן.. שמידי אוכל ושותה כל הזמן.. הוא לא מסוטגל לחיות בלעדיי הוא פשוט חולה עליי.. אבל ממליצה שתמשיכי לחלום על כך שממנו תוכלי לטעום כי אולי יום אחד כשיהיה זקן ומכוער.. אשחרר את הרצועה מהצוואר..

ksimeroni

New member
טוב נו...

עד שמייק יהיה זקן ומכוער גם אני אמצא לי איזה עכבר שיכנס לחורים הקסומים בלילות ואת מסתריי יצא לגלות אבל גם אם הרצועה תשתחרר עוד שנים ומייק כבר זקן ובא בימים אחשוק בקסמו, לא אטיל בו דופי כי האופי שלא גובר על כל יופי.....

THE WIZARD 55

New member
נו טוב..

בעצם מייק ישאר צעיר לנצח.. אולי בלי שיער, והרבה הרבה מצח.... ומי שתתקרב אליו..פשוט תחטוף מכות רצח
לא מסוגלת לחשוב שאותו אי פעם אעזוב גם אם יהיה עיוור בעינו הימנית אמצא לו חתול שיתרום לו קרנית.. מייק, הבטחה מן מני בחיים לא אוותר עליך לקסימרוני..

ksimeroni

New member
היי היי היי!

לא באתי בין זוג אוהבים להפריד
לאהבה ותשוקה אני סוגדת תמיד לא מכות, לא רצח, לא שינאה שולטת אני לא לוחמת אני מאהבת
ומייק - לא אטריד לא אכעיס כל כך אבל אולי יש לך עוד איזה אח?

THE WIZARD 55

New member
נו טוב...

כנראה שמייק ישאר צעיר לנצח אולי בלי שיער, והרבה הרבה מצח.. לא אעזוב אותו לעד וכשיהיה זקן, תמיד אושיט לו יד גם אם יתעוור בעינו הימנית אמצא חתול שיתרום לו קרנית כנראה שאני כבר לא פוריה.. והנה הסתיימה לה עוד יצירה.. נקווה שהיצירתיות שלי תחזור כשהאורחים יסתלקו מכאן..:)

THE WIZARD 55

New member
חחחחחחח אז ככה..

כתבתי את הראשונה, ואז היא נמחקה וחשבתי שלא נשלחה.. אז כתבתי שוב, וניסיתי להזכר מה כתבתי בראשונה.. חחחח אני פשוט מכה!

junior gong

New member
גרררררר

את הנמר הזה קשה מאוד לאלף. בנהימה אחת אותך אני יכול לעלף. לא יודע אם תוכלי לעמוד בכל האנרגיה החייתית הזאת. מקסימום תוכלי להגיד " היה שווה לנסות " מי שנולד פראי לעולם לא יתביית. אבל בידייך הענוגות את נפשי אמסור כעת. את ציפורניי אקפל אחורנית, ואת ניבי אסתיר ממך. ולעולם לא אזיק, לאהבה הקטנה שבליבך.

THE WIZARD 55

New member
איגור...

מי שנולד פרא, לעולם לא יתביית זה תמיד בראשי מהדהד לא רוצה להגיד "היה שווה לנסות" את הכאב בפרידה לא רוצה לחוות את הציפורניים שלי מזמן גזזתי את שיני מזמן לא השחזתי וכל זה, רק בגלל שהתאהבתי..

ksimeroni

New member
דברת אלי או אל העלמה שמעלי?

שכן שתינו נשים..... בקשר אלי, החומר מיוצר במעמקי המרתפים החשוכים של דמיוני המטורף, בדרך כלל בלילות ללא שינה, ובדרך כלל כשהיצר מתגבר.... מכונות התאווה משומנות היטב בטיפות חשק שמתהוות בלהט החושים, ומייצרות בהנאה כמות גדושה של סם התשוקה שמחלחל לוורידים וממסטל את הנשמה.... גם אתה יכול להפעיל את המכונות בדמיונך.... תזרום איתנו?

fifanowftw

New member
אצלי

זה 50 ל10 גרם, הכי זול בשוק אם אתה רוצה אני אגלגל לך אותו, אבל זה יעלה יותר.

junior gong

New member
תתני לי אוכל?

מותק....עם איך שאת מבשלת, אני מעדיף לשים על הצלחת שלי ארבעה אבני טוף מחופי טבריה ולנגב אותם עם פיתה.

למעלה