מייק-אפ

ביאטה

New member
מייק-אפ

שאלה לי , איך לשים את המייק -אפ בצורה נכונה כך שהפנים יהיו חלקות ויפות ? האם צריך לשים פודרה מעל הכל ? ואיך להסתיר כל מיני "חצ'קונים" ושות' ? תודה !

old fairy

New member
ביאטה שם יפה יש לך...

כדי להסתיר את הפצעונים: 1. למרוח קרם לחות לא על בסיס שומני 2. לקחת קונסילר או מייק אף בהיר בטון אחד מהעור שלך אופן השימוש: לקחת כמות קטנה עים מברשת קטנה ועדינה ולהניח על כל פיצעון בניפרד, לאחר מכן בספוגית או אצבע נקיה לטשטש קצת מסביב לפצעון כדי שיהיה באותו גוון של עורך, לאחר מכן יש להשתמש במייק אפ נוזלי אך לא אטום מידי או כבד כי זה שוב יגרום לפצעונים לבלוט, ולהניח על הפנים בכמות קטנה ולעבוד מהמצח לצדעים (צידי הגבות) ללחיים לאף למסביב לשפתיים לסנטר ואחרון חביב לצוואר שאליו את מושכת את המייק אפ עד שהוא מתמזג עם העור, כשאת עוברת ליד הפיצעונים ולא עליהם (לכן חשובה כמות קטנה), * סומק אם יש לך פיצעונים על הלחיים לא לשים סומק אלא צללית לבנה מט מעל שיא עצם הלחי ומתחת ללחי עצמה זה יצור כהות באיזור הלחי ויראה כאילו שמת סומק (לשים בכמות קטנה לא נדיבה כדי להשיג מראה טבעי), לגבי פודרה לא הייתי ממליצה במיוחד אם יש פיצעונים כי היא תתגיש אותם ואת העור היבש סביבם, לכן יש מייק אפ נוזלי שנספג בעור כמו קרם לחות ומתייבש ואין צורך בפודרה איתו... לשאלה היכן משיגים אותם תפני למיכל 18 או רעות הן יוכלו להנחות אותך... בהצלחה יקירה... מהפיה הזקנה

ביאטה

New member
תודה ! !

אני אנסה לפי ההמלצה שלך, פיה. נראה מה יצא לי.... ..

למעלה