מייק אפ בהריון

moshikoamos

New member
מייק אפ בהריון

אהלן אולי מישהי יודעת אם יש מייק אפים שאסורים בשימוש בהריון...זה די מפחיד אותי כי אני יודעת למשל שהמייק אפ המעולה שאותו לקח לי המון זמן למצוא- יש בו ברשימת רכיבים רטינול a- שזה חומר לא טוב בזמן הריון (נגזרת של ויטמין A)...מצד שני- יהיה לי מאוד קשה לוותר על המייק פא הזה במהלך תשעה חודשים.

מה לעשות? האם מישהי כאן השתמשה במייק אפ חופשי בכל מהלך הריונה?

Daponet

New member
השתמשתי חופשי, החלפתי למינרלי.

כזה באבקה, בגלל שהעור הופך כנראה לרגיש יותר לשמש בהריון. רציתי לשים קרם הגנה מצד אחד ("סיטי בלוק"... של קליניק, נדמה לי. ללא שומן), ולא להסתובב עם סנטימטר של קרמים על הפרצוף מצד שני. אז קודם הקרם ומיד את המייקאפ המינרלי.
במייקאפ עם רטינול לא הייתי משתמשת...

אמלי12

New member
איפה משיגים מינראלי

ואיזה סוג את קונה?
האמת שאני השתמשתי כמעט כל ההריון, לא בדקתי את זה.
בשליש הראשון פחות השתמשתי.

Daponet

New member
קניתי מייקאפ של "גאיה",

קניתי בקניון הנגב, אבל אמור להיות סניף גם בדיזינגוף סנטר, למיטב זכרוני... לי הוא היה מעולה ונתן מראה טבעי מאוד ועדין לאורך כמה שעות, אבל האריזה לא הייתה כ"כ נוחה לשימוש. זו אבקה לא דחוסה, באתר שלהם קוראים למוצר "מייק אפ פודרה מינרלית". קחי בחשבון שבגלל שזה בלי משמרים למיניהם, הצבע עלול להשתנות (להתכהות קצת), ואז אפשר להגיע אליהם לגיוון של החומר שיש לך, ללא תשלום (לא התעורר צורך כזה, אבל זה משהו שנאמר במעמד הרכישה). אצלי המוצר מחזיק מעמד כחצי שנה ואני מרוצה. רק שישנו את האריזה, למען השם...

froggit

New member
אני משתמשת במוצרים של ד"ר האושקה

איפור אורגני ומאוד מרוצה.

210רחלי

New member
אחי מתחתן השבוע

וקבעתי עם מאפרת, לא חשבתי על הסכנות. יש משהו שאני צריכה להיזהר ממנו?

מה שטוב

New member
לא להיסחף.

שום חומר איפור מאושר שנמצא לך על הפרצוף כמה שעות לא יעשה שום דבר לעובר שלך.
אם היא מאפרת טובה ולא עובדת עם חומרי זבל, אין לך ממה לחשוש.

מצטרפת לדברי "מה שטוב", לא להסחף! זה רק איפור

אני מתאפרת חופשי ואני כן בחורה שמודעת להכל, אבל לא צריך להגזים! אחרת כל ההריוניות היו צריכות להישאר מסוגרות בבתים!

למעלה