מייק אולדפילד

avsamuel

New member
מייק אולדפילד

עם כל הכבוד לטורניר הגיטרות הגדול שלכם ועם כל הכבוד לכל אותם אגדות רוק, יש אדם אחד שבעיני הוא אחד הגדולים ביותר, אדם שבגיל 17 באולפני VIRGIN של המיליונר ריצארד ברנסון יצר את אחד מיצירות המופת הגדולות ביותר של עולם הרוק והמוסיקה בכלל והוא מייק אולדפילד. בגיל 17 הוא ידע לנגן על קרוב ל20 כלים שונים , את היצירה TUBULAR BELLS הוא כתב והקליט כאשר עבד באולפנים בזמנו החופשי.ב1973 אם תשמעו יצירות כמו TUBULAR BELLS או FAR ABOVE THE CLOUD תשמעו את אחד הנגנים הגדולים ביותר בעולם הגיטריסטים, ועם כל הכבוד לריצי בלקמור, גימי פייג וחבר מרעיו הם לא מגיעים אפילו לקצה קצהו של יכולותיו ולגאוניות של אדם שמסוגל ליצר סימפוניות כאלו ויצירות כל כך מורכבות אבל משום מה תמיד פוסחים מעליו בכל הנוגע לגיטריסטים.

מסכים

מיק אולדפילד הוא יוצר גדול ויחודי בעל יכולות מוסיקליות מרשימות, גם כנגן וגם כמלחין, אני אישית מאוד נזהר להגיד שיכולתו של נגן אחד לא מגיע לקצה קצהו של השני, אבל כלל, אני מסכים שאולדפילד הוא גיטריסט גדול ושהוא יצר כמה יצרות מופת מאוד מעניינות ומענגות. אשמח, כמו כולם אני חושב, לקרוא כל מה שיש לך לכתוב עליו

avsamuel

New member
תודה וחידה לכל החברה

אוכל לכתוב עליו די הרבה ואפילו מאמר שלם למי שירצה בכך . יש לי את כל האלבומים שלו. הוא כמובן לא היחיד שאני אוהב אבל בכל זאת אני חושב שיש בו משהו מיוחד ובנגינה שלו. דווקא מייק אולדפילד למרות יכולותיו לא מקבל בהרבה מקרים קרדיט ואנשים מזניחים אותו, לא מתיחסים אליו כגיטריסט או כיוצר גדול יש עוד אדם שפחות או יותר לא מקבל התיחסות כלל וכלל למרות שהוא אחראי לכמה יצירות מופת אותו אדם שהושפע מאוד מהביטלס הפך להיות זה שהשפיע על הביטלס, להקת המי ,לד זפלין ואפילו השפיע מאוד על הצליל הפסיכדלי של פינק פלויד הוא התקבל לעבודה באולפני "אבבי-רוד" כעובד אולפן פשוט, חלומו הגדול היה לפגוש את הביטלס, דבר שהתגשם במהרה, כאשר נשלח לאולפני APPLE להכין ציוד הקלטות ללהקה שהיתה אמורה להקליט שיר באותו יום, ומה רבה היתה הפתעתו כאשר ראה את חברי להקת הביטלס נכנסים לאולפן בו ישב. יודעים במי מדובר ? אם כן הגיבו בפורום אם לא תדעו רמזים בהמשך

country joe

New member
האיש היחיד שעולה בראש הוא

מארק ווירץ, למרות שלא נראה לי שאליו אתה מתכוון.

בכיף

אני שונא חידונים ידוע, ולכן לא אנסה אפילו לענות על השאלה המעניינת שלך, מה שכן, אשמח לקרוא, ולפרסם פה, כל מאמר על אולדפילד

avsamuel

New member
המשך החידה

הוא הפיע מאוד על הפינק פלויד והיה אחד מהאנשים שעבדו על האלבום " dark side of the moon " מבחינת מיקסינג, מוזיקה והפקה לאחר מכן הוא החל לכתוב חומר מקורי משל עצמו מי הוא ?

avsamuel

New member
כל הכבוד אלן פרסון

כל הכבוד אכן כן פתרת את החידה הנה אדם שהיה אחד המשפיעים הגדולים על הרוק בשנות השבעים, ולמרות זאת נשכח מעט. אני עוקב מעט אחרי הפורום אבל שם לב שמשום מה אתם פוסחים על אשנים כמייק אולדפילד אלן פרסון והמ עם גניס גופלין, וישנם עוד בכל אופן אני אכתוב מאמר על מייק אולדפילד ויצירותיו וישלח אותו לפורום . דרך אגב אולי שכל אחד יפרט בפורום או אולי כבר עשיתם את זה , אני לא יודע את רשימת האלבומים שיש לו בבית ומהו האלבום שהוא אוהב לשמוע

hells bells

New member
הרבה אלבומים השפיעו עלי

ואני ממש לא יכל לשים את האצבע על האחד והמיוחד,במקום זה אני אספר על האיש שהשפיע עלי יותר מכולם. ג'ון לנון זה האיש! יותר מאיך שהוא השפיע עלי חי,השפיע עלי מותו. לא אשכח לעולם את אותו יום שחור.

avsamuel

New member
גון לנון

נכון הוא באמת אחד האנשים שהשפיעו עלי מאוד ובעיקר המוות חסר המשמעות שלו בידי מרק צפמן רוצה מטורף שקיבל השראה כך הוא אומר מהספר " התפסן בשדה השיפון " של ג.די סלינגר אבל אני חייב לומר שהאלבום שאני תמיד חוזר אליו הוא mike oldfiled- tubular bells יש לי כמות גדולה של אלבומים של להקות וזמרים אבל מייק אולדפילד ולהקת "המי " ( whos next ) הם המשפיעם עלי ביותר דרך אגב אתם שמעתם על כך שפיט טאונסנד מלהקת "המי " נעצר על כך שהחזיק במחשבו חומר פורנוגרפי של פדופילים

avsamuel

New member
מקווה שזו בדיחה

LOL מקווה שאתם מתבדחים

למעלה