מייקל.....

מייקל.....

אני מנסה לעצור את עצמי מלהגיב כאן אבל זה עבר כל גבול.. מי שמך להכריז על אנשים שהם משתייכים לקהילה? אם אנשים אלה עוד לא יצאו מהארון אז כנראה שיש להם סיבה ואתה נגרר לכל מיני שמועות מאומתות יותר או פחות... אתה לא חושב שזה עובר כל גבול? תחשוב שניה מה אתה היית מרגיש במקומום ולבן אדם שטוען שעברי שר איזה שורה באיש יקר אתה או מדמיין או בעל שמיעה סלקטיבית גדולה לא היה ולא נברא

מייקל21

New member
לא הבנתי את הטענה שלך

אבל אתה מתייחס לעניין הסלברטי הגאים, והסוגייה בהם, אני מקבל את ההערה, ומתנצל על ההתעסקות בהם. אבל מה לגבי השורה מ'איש יקר'?

עומר היית שם ברביעי??

נכון הוא לא שר את השורה המגוחכת ההיא?? אין לי מושג למה דור (חיים?) המציא שטות מגוחכת שכזו..

Dorman 1

New member
אתם ממש אבל ממש דפוקים, תסלחו לי

זה מה שאני שמעתי, אם טעיתי סליחה. ובלי שום קשר, אתם מעצבנים. אני לא אכתוב פה יותר, אולי אז תירגעו.

אתה לא צריך להפסיק לכתוב פה...

כי זה סתם.... יכול להיות ששמעתי שגוי,או שהם ...לא צריך להפסיק לכתוב פה!

ZVI Z

New member
חיים מה אתה משחק אותה עצבני?

זה ברור מדי אחי

דיי צבי...אם הוא אומר שזה לא הוא אז

תעזבו אותו... מסכן! אני הייתי בורחת מפה כמו מטורפת אם היו אומרים-את זאתי את זאתי... דור-אל תיבהל! לא כולם כמו צבי! סתם אהוב יקר שלי-אוהבת אותך צבי!

ZVI Z

New member
נועה זה הוא!

יש אנשים עם סגנון כתיבה יחודי שכשהם חוזרים אז "לא קשה" לזהות אותם.. וכן אני מפחיד אני יודע אני כמו מפלצת ושטן אז דור אל תיבהל נועה הוא מכיר אותי לפני שאת הכרת...

אל תתלהב טוב?!?!?!?!?

מעצבן שמן עצלן שמבריז מהזמנות לקרבי!! חה! טוב נו...בכל זאת אתה אהובי היקר!

צביה... רילקס האני רילקס....

אל תשא את שמי לשוא פן יפוצצו פניך במסעדת פועלים זולה בשכונת ג'ואריש ברמלה!

-דור תיזהרררר כפכף בדרך- *בום*

ofir78

New member
אני לא מבין מה הקטע של כל אלה

ניכנסים לפה כותבים תלונה ובורחים.

Rain Star

New member
אופיר אני לא מבין למה אתה מתעקש

לכבתוב תגובות לא ענייניות לכל מי שאתה לא מסכים איתו

ofir78

New member
תראה

יכול להיות שיש לי בעיה עם אנשים שניכנסים והדבר היחיד שיש להם להגיד זה מילה רעה. במידה מסויימת אני מסכים עם עומר שמייקל לא היה צריך להזכיר את האמנים שבארון כביכול. ככה שזה לא שאני לא מסכים. האישו זה שאני גם חושב שעומר היה צריך להתאפק ולא לכתוב את זה, כי זה די מעצבן שיש אנשים שבאים לכאן במטרה אחת שהיא להתלונן, ולהרוס את ההרמוניה בפורום. לדעתי זאת הפעם הראשונה או אחת הפעמים הראשונות שהבחור כותב כאן, ולכתוב תלונה בנוסח כזה, זאת ממש חוצפה. כל הכבוד למייקל שהוא הגיב בקור רוח ובצורה עיניינית לתלונה, אבל אני חושב שחשוב לציין שעומר היה יכול לוותר על זה.

Rain Star

New member
תראה..

אני לא בדיוק הבנתי על מה עומר כעס, כי לא קראתי את השרשור המקורי. גם אם הוא צודק וגם אם לא, הוא בא, וכתב את דעתו, שזאת זכותו. לדעתי היה עדיף להתייחס למה שהוא כתב ולא לאיך שהוא עשה את זה. שוב - אל תבין לא נכון אני לא אומר שעומר צודק כי אני לא מבין על מה מדובר בכלל..אבל סתם ההודעה שלך קפצה לי בעין...

למעלה