מייקל רווק

ANITA15

New member
מייקל רווק

אני לא מבינה למה למייקל אין אישה! הוא כזה מושך וחתיך. מי לא תרצה אותו?

i love MJ

New member
הבעיה היא

מייקל כבר הבין למה שתי הנשים שהיו לו עזבו אותו... כסף
הן רצו רק כסף
אני בטוחה שמייקל לא יחזור על הטעות הזאת שוב, ויבחר לו את האישה המתאימה (זה יכול להיות בעוד 10 שנים ככה
).

i love MJ

New member
וואי המקלדת הזאת רוצה מכות! ../images/Emo46.gif

מה זהיה אמור להיות בסוגריים זה זה: (זה יכול להיות אני, בעוד 10 שנים ככה
) זהו אני מחליפה מקלדת

ANITA15

New member
את מכירה את

יפית? זאת זו שהקימה את האתר המגניב הזה על מייקל?

ANITA15

New member
את היית זו שפרסמה

את רשימת כל השירים והקטעים שיש לה על מייקל במחשב? אם כן, אז תגידי לי איזה תוכנות יש לך שבעזרתן את רואה את כל זה???

i love MJ

New member
כן...

יש לי רשימה ארוכה של הופעות, קליפים וכו´... אני צופה בעזרת שתי תוכנות: 1. windowa media player 2. Divx

earth song

New member
מה זה ה.....

אשליות האיומות האלה שאת חייה בהן...??? מייקל מושך וחתיך? על איזה כוכב את חיה...? מייקל פשוט ה-ר-ו-ס מבחינה חיצונית.

ANITA15

New member
אם היית מעריצה אמיתית

היית חושבת שהוא חתיך. סימן שאת בכלל לא אוהבת אותו. נכון שעכשיו הוא לא שיא השלמותץ, אבל תסתכלי מה הוא היה פעם, אפילו לפני שלוש שנחים. הוא נראה מצוין. זה ממש מגעיל מצדך לדבר ככה אם את/ה מעריץ/ה אמיתי/ת של מייקל!

earth song

New member
דיי כבר

כל דבר שאומרים על מייקל להגיד ´אתם לא מעריצים אמיתיים´ לא נמאס...? דבר ראשון אני בכלל לא מעריצה של מייקל ובגלל זה אני אובייקטיבית דבר שני אתם יכולים להגיד שהוא מוכשר ויודע לשיר ולרקוד ובלה בלה אבל הבן אדם פשוט לא יפה.... הוא אפילו מפחיד!

Marty McFly

New member
היי!!

חדשה, לא יודע איך קוראים לך: זה שהיא אומרת דברים שהיא חושבת על מייקל, לא הופך אותה ללא-מעריצה, אפילו אם זה דברים רעים!! מייקל באמת לא נראה משהו, והוא יודע את זה! וגם לפני שלוש שנים - הוא לא שיא היופי, והוא אפילו די נראה רע. אבל זה גם, לא תמיד... לפעמים הוא נראה בסדר... מה שבטוח, הוא נראה הרבה פחות טוב ממה שהוא היה פעם, בתקופת bad ולפניה... אין מה להכחיש... וכמו שהיא אמרה, היא לא מעריצה את הבנאדם (למרות שאני חושב שהיא כן), אלא את השירים שלו ואת הריקוד שלו... וזכותה... וברוכה הבאה!! כמה הודעות בפחות משעה... פששש יפה יפה!! ד"א, אני דניאל!

i love MJ

New member
רוצים לשמוע חידוש../images/Emo35.gif

למייקל כבר לא אכפת איך הוא נראה
תקשיבו: הקליפ יצא מאוחר, לא בגלל שמייקל מכוער, אלה בגלל סוני מיוזיק!!! אין סיבוב הופעות, לא בגלל שמייקל מכוער, אלה בגלל סוני מיוזיק!! שבוע שעבר, הוא עשה הופעה לאמריקן משהו ולא היה אכפת לו איך הוא נראה! הכל טוף ויפה, ואין למייקל בעיה בזה שמכוער, כי הנה התשובות האמיתיות ללמה מייקל לא מחדש כלום וזה לא בגלל שהוא מכוער!!!!!

i love MJ

New member
אינעל אמוק!!!!!!!!!

שונאת את המקלדת הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!! בזה שמכוער = בזה שהוא מכוער

earth song

New member
לדעתי...

בקשר לזה שלמייקל לא אכפת שהוא מכוער, לדעתי זה גם לא צריך להיות אכפת לו, כי הוא כבר לא בן עשרים, הוא לא יכול לרצות להשאר מלך היופי גם כשהוא מזדקן, וגם לדעתי הוא עבר את כל השלב הזה שהיופי הוא הכי חשוב מה שבריטני וכל הזמרים המצועצעים עוברים עכשיו. זה באמת לא חשוב כי אחרי ששומעים קול כמו שלו למי אפכת איך נראה מי ששר אותו??

ANITA15

New member
כתבתי כל כך הרבה הודעות כי

התלהבתי מאוד מהפורום הזה. אף פעם לא ידעתי על קיומו. ודרך אגב, קוראים לי אנה

i love MJ

New member
מייקל is the best!

אני בחיים שלי לא כתבתי משהו רע על מייקל כאן (כפי שזכור לי) אף אחד כאן לא אמר לי שאני מעריצה אמיתית, תודה רבה לך! הייתי צריכה את זה!!!
ולחשוב שרק עוד שנה! עוד שנה! עוד שנה שאני ימות! רק עוד שנה!
ד"א = דרך אגב

למעלה