מייקל סי הול

מייקל סי הול

נו, הגיע הזמן שנגיד עליו כמה מילים, לא? האמת היא שפתחתי את השרשור הזה כי בשבוע שעבר נתקפתי געגועים ל"עמוק באדמה" וראיתי כמה פרקים ישנים. העובדה שמייקל סי הול שחקן מבריק לא חדשה לאף אחד כאן, אבל זה פשוט מדהים לראות עד כמה הוא עשה שתי דמויות כל כך שונות, ועשה את שתיהן בצורה כל כך טוטאלית. עבורי, הוא היה לגמריי "דיוויד פישר" במשך 5 עונות. ברגע שהתחילה דקסטר, הוא התנתק לגמריי מהדמות של דיוויד פישר מבלי להשאיר לה אפילו זכר קטנטן בדמותו של דקסטר. חוץ משתי הסדרות האלה, הוא כמעט לא עשה תפקידים מחוץ בטלוויזיה או בקולנוע, ואלה שכן עשה לא השאירו עליי רושם מיוחד ואפילו איכזבו - ב"גברים בשחור", יש לו תפקיד קטנטן כאחד הסוכנים שמגייסים את J (וויל סמית') ל MIB; ב- Gamer יש לו תפקיד ראשי יותר, אבל ממש לא נפלתי ממנו בסרט הזה (אולי כי כל הסרט כולו היה די מעפן) ונראה היה שהוא עשה את הסרט סתם כי שיעמם לו בפגרה בין עונת דקסטר אחת לבאה; ב Paycheck אני בכלל לא זוכרת שראיתי אותו. ובכלל, עמוד ה IMDB שלו קצר באופן יוצא דופן http://www.imdb.com/name/nm0355910/ אז מה דעתכם עליו? האם יש לו קריירה ארוכה לפניו, או ששתי דמויות שהוא כל כך מזוהה איתן יגרמו לקריסת הקריירה שלו ברגע שדקסטר תגיע לסיומה?

blah blah story

New member
לא ראיתי עמוק באדמה אז אני מכירה אותו

רק מדקסטר. אני לא יודעת איזה סוג של דמויות הוא יוכל למצוא - כי המראה שלו מאוד קשוח. אבל, כל הקטע של שחקנים זה לדעת לשחק דמויות שונות ופה ההבדל בין שחקן אדיר לשחקן סתמי ומייקל הוא שחקן אדיר! קחי לדוגמא את ג'וליאנה מרגוליס - איך במשך שנים היא ניסתה לצאת מהדמות של קרול התוואי וגם היום אנשים עדיין זוכרים אותה משם אבל עכשיו היא בתוך הדמות של אלישה פרוליק מ"האישה הטובה" שאף אחד לא חושב עליה בתור קרול

הוא כל כך שונה שם שאי אפשר לתאר

גם מבחינה חיצונית, הוא נראה שם חיוור ומאוד לא מאיים מבחינה פיזית. פשוט תארי לך מנהל בית הלוויות, הומו בארון, נוירוטי, משתתף במקהלה, קונטרול-פריק ולבנבן עד אימה. בקיצור - ההיפך מדקסטר. אגב, סיפרתי פה פעם בפורום שהוא השתתף במחזמר כלשהו ושיחק שם דמות של הומו. כשאלן בול ליהק את השחקנים ל"עמוק באדמה", הבמאי של אותו מחזה המליץ לו על מייקל סי-הול, במחשבה שמייקל הוא הומו גם בחייו הפרטיים. רק כשהוא התחיל לצאת עם בחורה מהצוות של "עמוק באדמה" כולם הבינו שהוא למעשה שחקן עד כדי כך טוב. כנראה שהוא באמת כל כך טוטאלי בכל תפקיד.

einat162

New member
לא הייתי אומרת קריירה ארוכה

אולי יהיה לו עוד איזה תפקיד מרכזי, אבל נראה לי שהוא לא יעלה לתודעה בעוד תפקיד כמו דויד פישר או דקסטר מורגן. הבנתי שהוא לא עשה הרבה תפקידים כי הוא נכנס לעולם המשחק בגיל מאוחר יחסית (למד במקור להיות עו"ד אני חושבת?). הוא היה ב MIB ?! וכן, הוא הרזומה שלו מוזרה - כמו שיו ג'קמן השתתף במחזמר, ממש מוזר לראות את זה!

bboyoren

New member
לפעמים אני חושב לעצמי...

אולי גם במציאות הוא רצח מישהו? הוא עושה את התפקיד של דקסטר כל כך טוב, ותכלס - יש לו בעיניים גיץ של טירוף, הוא נראה כמו פסיכופט, לא יודע מה איתכם אבל לי הוא נראה אחד כזה.

einat162

New member
היי נזכרתי בהודעה הזאת מלפני כמה ימים-

אז עשיתי חיפוש. באיזה סצנה מייקל מופיע? כי אין לו קרדיט בIMDB

למעלה