מייקל ומדונה

Marty McFly

New member
אפשר לומר את זה גם ככה...

ואפשר גם לומר: מלך הפופ עם מלכת הפופ. תחשוב על אחרים, שמעריצים את מדונה, היו אומרים: מלכת הפופ עם חייזר? אז אל תדביק סטיגמות... (ככה אומרים נכון?!)

mmhbk

New member
"החייזר" הוא מלך הפופ

כי הוא אמן הפופ המצליח בכל הזמנים. מדונה רק הוציאה ים של דיסקים וזה עדיין לא אומר שהיא מלכת הפופ. לפי מה שאני רואה היא רק חיקתה את שר על ידי שינויי התדמית הבלתי פוסקים, רק שלשר זה יצא הרבה יותר טוב. אם תקרא את הביוגרפיה של מדונה, שהיא כל כך מתביישת בה ועשתה הכל על מנת שהספר לא יפורסם, אתה תבין שלתהילה שלה אין שום קשר עם כשרון במה.

HU Man

New member
קצת הגזמת

נלך לפי הכיוון שלך.. למרות שהוא מוטעה. נניח שהיא פרוצה. נניח שהיא הצליחה להוציא אלבומים באמצעים קצת לא רגילים. סתם ככה לא מוכרים מילוני אלבומים. סתם ככה לא משיגים עשרות מילוני מעריצים. תשווה כמויות מכירות נטו של מדונה, ושל זמרות אחרות. תשווה את כמות המעריצים, תשווה את היקף ההופעות (כולל זו שהיתה בארץ) לכל זמרת אחרת *אי פעם*, ותיווכח שאם אתה אוהב את זה או לא, היא מלכת הפופ.

דווקא מבחינת מכירות

מדונה הרבה מאחורי וויטני יוסטון. וויטני יוסטון היא האשה שמכרה הכי הרבה אלבומים

לא נכון........................

מאריה קארי מכרה הכי הרבה!!! אבל אין שום סיבה לחשוב אחרת על מדונה, היא המלכה וכך תשאר בגלל היחודיות שלה כמו מייקל, וכול שיר שלה הופך ללהיט, להבדיל מזמרות אחרות שמוציאות שיר ונעלמות , מדונה בהחלט הרבה זמן בשוק המוזיקה , ולהבדיל ממיקל היא נשארה מס 1 במוזיקה (פרוצה? איזו שטות היא פשוט סללה את כול הדרך לזמרות של היום שאייך שהם לבושות בקליפים באמת גועל כי הם הופע נטו , ומדונה זה כישרון ויחודייות!!!

mmhbk

New member
לא מספר 1 ולא נעליים

מתוך 15 דיסקים שהיא הוציאה, אחוז גדול מאוד היה כשלון והיא לא נשארה מספר אחת לכל אורך הקריירה. גם האלבום האחרון שלה לא הצליח, עובדה שרק שלושה שירים יצאו ממנו. ומה זאת אומרת מייקל לא נשאר מספר 1? בשבילנו, המעריצים, הוא תמיד יהיה המלך הבלתי מעורער ומי שלא מעריץ אותו יגיד שהוא לא המלך ואף פעם לא היה, כמו שאני אומר על מדונה. אני בן אדם פתוח לאפשרויות במוסיקה והרבה פעמים ניסיתי לאהוב את מדונה ויש לה שירים טובים אבל היא פשוט מגעילה אותי כל פעם מחדש. ראיתי הופעה שלה של "כמו בתולה" שיותר דומה לסרט פורנו מאולתר ותמונות מהספר "סקס" שכתבה וכל מה שיש לי להגיד זה שאין לה כבוד עצמי ובעניי היא פשוט אישה שפלה, שבעזרת הזנותיות שהיא משדרת בלי הפסקה, מצליחה למכור הרבה דיסקים.

eranmc

New member
איזה פשוטה היא לידו.

בהתחלה לפני מראיה אהבתי את שניהם והייתי בטוח בגיל 5 ככה שהם זוג.

למעלה