מייסי!!!

מייסי!!!

האם אחרי נפילת המברשת מייסי נהרגה? כמו כן, למה בכלל הפילו את זה עליה?? מי זה הפושע הזה שניסה להרוג אותה ולמה בכלל? ואיך כל הסטוריליין הזה נפתר? מייסי עכשיו בתרדמת ויש מצב שהיא תחזור? ודרך אגב, התאונות של מייסי הן התאונות שהופקו הכי יפה בכל הסדרה. התאונה הראשונה עם ברוק והפיצוץ, והקטע של הנברשת. רק חבל שכל הזמן הורגים אותה לכמה שנים!!!!!!! אם אין לכם יותר איך להשתמש בדמות ולפתח עלילה שלה,תביאו דמות חדשה שיהיה לה איתה סיפור!!! אל תהרגו אותה!

נו תענו לי כבר, תסבירו מה קרה שם

איזה מן פורום מעריצים אתם ביקשתי משהו יפה יאללה תעשו

Indiman1

New member
אז בקצרה

מייסי אכן נהרגה אחרי הסיפור עם הנברשת. היא בהתחלה היתה בקומה ואחכ פשוט כבר לא הזכירו אותה והתייחסו אליה כמתה. מי שהפיל את הנברשת בכלל ניסה להתנקש בחייו של אוסקר (האחיין של מאסימו). לא מישהו חשוב במיוחד.. שאלה קטנה לי אלייך - למה זה נראה כאילו רק אתמול ראית את הפרק המדובר ? את צופה בסטאר וורלד או משהו כזה ? או בערוץ הקזחסטני ?

לא, ראיתי את הקטע ביוטיוב

אתם בטוחים שמייסי מתה מתה מתה מתה? אאוץ'.. היא אחת מהעמודים של הסדרה, זה כמו שדרלין קונלי נפטרה, היא ברמה של טיילור-תורן, איך הורגים דמות כזאת לתמיד????? לא מדובר בקומה??? ואז היא תחזור עוד שנה שנתיים?

Mikel20

New member
לבראדלי הפתרונות

הפרקים המשודרים בארץ הם די טריים, כולה מלפני 5 חודשים..מה שיקרה בעוד שנה שנתיים לאף אחד אין מושג. שאלה, את רואה את הסדרה בכלל?

כן ברור, מייסי וטיילור הכי סבבה

רידג' צריך לצאת מהסדרה, הדמות מוצתה לגמרי ברוק צריכה להישאר אבל לשכוח מכל ה-ניק-רידג'-אריק-תורן, לעשות משהו חדש, להתחיל עידן חדש ולעשות עלילות חדשות מעניינות, פחות משולשי ומרובעי אהבה ויותר תאונות, תעלומות, שקרים, סיפורים מורכבים יותר ואז הרייטינג יעלה הסדרה הייתה במיטבה עד סוף שנות ה-90, משם זה התחיל לחזור על עצמו כמו מסטיק ובכלל, תחילת ואמצע שנות ה-90 זה תור הזהב של הסדרה.. תסריט מעולה בתקופה הזאת.

Shiri from the block

Active member
מנצל"שת, יש לי גם שאלה../images/Emo113.gif מישו יודע במקרה מי זה האיש שאירח את דונה בתוכנית ההיא? הוא נראה לי ממש ממש מוכר ואני אמא שלי ואחותי לא הצלחנו לזהות מאיפה... שמעתי שריג' קרא לו ריץ' וזהו, למישו יש מושג?

למעלה