מייסי וברוק

Guy K

New member
מייסי וברוק

בקרוב מאוד יש לבובי איקס (מייסי) וקת'רין קלי לאנג (ברוק) יומולדת! מה אנחנו רוצים לעשות בפורום לכבוד האירוע?

NarihS

New member
לא יודעת מה אבל צריך לעשות משהו!

במיוחד בשביל קתרין המדהימה והיפה שלי!!!!

miri

New member
או.קיי.אני ../images/Emo45.gif אבל רק בתנאי ש...

נעשה גם לטיילור[איך קוראים לשחקנית?]משהו דומה. משהו יודע מתי נולדה השחקנית שמשחקת את טיילור?

Guy K

New member
אז ככה -

לפי רשימת ימי ההולדת שלנו היה להאנטר טיילו יומולדת ב 3 ליולי, ולדעתי לא עשינו לה כלום! אז בואו נקבע שנחגוג לשלושתן
אגב מירי, אם תלחצי על המילה הכחולה למעלה תגיעי לרשימה המלאה. אם תצטרכי עוד הסברים על הפורום ומה יש בו - את מוזמנת לשאול!

S c a r l e t t

New member
באמת לא בסדר....

מילא אתם אבל זה שאני לא אמרתי כלום....ממש לא רציני מצידי אז אני עם גיא, בואו נחגוג לשלושתן ב25 ליולי שזה התאריך של קתרין ובובי

miri

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם גיא,נעשה לשלושתן ביחד

למשהו יש רעיון
אם כן שיכתוב בפורום.אניגם ממש רוצה שיהיה משהו מעולה[אין לי שום רעיון. איך חגגו בפורום כשהיה פעם קודמת למשהו יום הולדת?אם עשו משהו בכלל] למרות שזה גם לקת'רין ובובי הרי זה גם בשביל טיילור!!! [יש לה שם מוזר במציאות.אני מעדיפה לקרוא לה טיילור בכל מצב!] והנה מילות הסיכום[ממני ומכל מי שאוהבת את טיילור-ויש הרבה] אני
טיילור!

miri

New member
ושכחתי להוסיף ש...

אני לא מאמינה שלא עשיתם לטיילור ואף אחד לא זכר אותה ולעומת זאת לקת'רין ובובי כן זוכרים! עכשיו נפצה אותה על זה. ועוד שאלה בקשר לסדרה שלא קשורה:משהו יודע איך בדיוק טיילור המהממת התאהבה ברידג' המעצבן מכוער סנוב וכד' ורידג' במקום להיות מאושר מהמזל הטוב שנפל בחיקו עדין שומר רגשות לברוק?!

Guy K

New member
אוקיי - אז הנה התכנון -

בואו נעשה טריוויה ענקית על השלישיה הזו: ביום ראשון מוקדם בוקר אני אפתח שרשור לטריוויה - וכולם מוזמנים לשרשר פריטי טריוויה על שלוש השחקניות - והדמויות - מבלי לציין על מי הוא כותב. כולם מוזמנים לנחש על מי נאמרו הדברים - כשכמובן לכולם מותר לנחש רק את הטריוויה שלא הם כתבו
בסוף נעשה סיכום נקודות - נחלק נקודה אחת לכל מי שעונה נכון, ונקודה אחת על כל שאלה ששאלתם. שלוש נקודות למי שכתב שאלה שאף אחד לא הצליח לענות עליה נכון - ונראה מי ייקח את האליפות! (אז כדאי שתפשפשו בזכרונכם עד יום ראשון ותמצאו שאלות טריוויה קשות...!) אפשר גם לשים תמונות מטושטשות של השחקניות, או "רסיסי פנים" - רק עין, רק פה, וכוליי. מה דעתכם?

למעלה