מיינרד........................

פינקית

New member
מיינרד........................../images/Emo98.gif

עוד לפני שהכרתי בכלל את השירים של TOOL הכרתי את מיינרד (I WISH), יותר נכון להגיד ראיתי את מיינרד בעיתוני קראנג השונים וראיתי אדם עם חמש קילו פודרה לבנה על הפנים, קרחת מדומה מחוך נשי ומכנסונים.... למרות מראה מגרה זה (NOT) ששמעתי לראשונה שירים שלהם בנקודת הג´ק (כן, כן) אז סלחתי לו על ההופעה התמוהה.........
שאלות לי לכם אנשים: מדוע כשהוא בAPC הוא משנה את הופעתו לרוקיסט ארוך שיער? (גררר...) אני מודעת שאני בפורום TOOL, אבל תהיו טיפונת אובייקטיבים איפה הוא מצניח יותר את רמות הפוטנציאל האדירות שלו? בTOOL או ב A PERFECT CIRCLE ?

Vsilver NJ

New member
אמממ...

אי אפשר לבחור... לפחות אני לא מצליחה... בטול ופרפקט סרקל, הוא נותן תדמיות שונות... שתיהן ממצות את כל הפוטנציאל שלו באמן וסולן... רק בדרכים שונות...

Eran911

New member
ישר מהמקור

Maynard says, "The music was very different, so I responded differently. The process that we go through recording with Tool is very organic, but at the same time it is very thought out. There is a very left-brain process of dissecting what we´re doing and drawing from source material; it´s very research oriented and esoteric. With A Perfect Circle the process is far more mechanical and computer oriented, but at the same time it is also far more emotional and intuitive. Tool is more a left-brain masculine result, and [a perfect circle] is more a right-brain feminine result." בקשר לשינוי שיער, אני כבר עניתי על השאלה הזאת בהודעה [• הסיבה היא... Eran911]. אבל בגדול הוא עושה את זה משני סיבות עיקריות כדי לסמל את השוני בין TOOL ל APC, וכדי שלא יזהו את המוזיקה שלו עם הפרצוף שלו יותר מידי (כלומר לתת למוזיקה שלו לדבר בעד עצמה). והעובדה היא שזה מקשה על מעריצים לזהות אותו, ולכן כשהוא מוריד את הפאה הוא יכול לחזור למשפחתו בלי שיטרידו אותו מעריצים פאנטיים (כמוני
). אם אתה רוצה לקרוא את ההסבר היותר מלא אז פשוט תקראי את ההודעה שהזכרתי למעלה.

פינקית

New member
עם שיער או בלי שיער ../images/Emo110.gif

אני אזהה אותו בכל מצב.............
ואם בא לך להיות נחמד (מה זה?) אז אתה יכול לעשות לי לינק להודעה שלך? כי לא כ"כ בא לי לבזבז את כל שנותי הצעירות בחיפוש אחריה.....

למעלה