מיין כנס

aaronran

New member
מיין כנס

למה אתה לא אוהב את הN73? קראתי עליו המון דברים טובים וקניתי אותו אחרי המון בדיקות של מכשירים אחרים, למי שמחפש את הטופ של המכשירים (יחד עם הK800I והN93) זה המכשיר, מכשיר מעולה! יש לו כמה באגים אבל למי שמחפש מכשיר מתקדם זה אחלה, התמונות מעולות והפלאש כמו מצלמה רגילה..

‏*

באגים לפעמים זה לאו תקלות קטנות את באמצע לכתוב איזה משו שעה פתאום המכשיר נכבה לך,ועוד..לא חסר דוגמאות.

שרי תוש

New member
לא קרה לי את אף פעם

אבל זה מעצבן פחד, פעם כתבתי הודעת mms ‎‏ לחברה זה היה סיפור מאיזה חוברת ארוך, וארוך כמו שצריך, לפני שאני לוחצת שלח הסוללה נגמרה

באם אם אס יש לפחות יתרון

שאפשר לשמור את ההודעה באמצע ולהמשיך... כשזה באינטרנט זה חתיכת עצבים. ויש עוד דוגמות לבאגים

shlomixxxx1

New member
ההסתכלות של אנשים על באגים מגוחכת

באגים בעיקרון הם חלק תפעולי במערכת כלשהי אך היוצר או המתכנת לא חשב על השימוש שיעשה בהם לעניניך הבאגים שאת מכירה הם תקלות בשימוש של מכשירים כלשהם אך בעולם המחשבים באגים קובעים את האבטחה לדוגמא כאשר כותבים מערכת כלשהי המכילה תגובות ודיוני משתתפים חשוב לזכור לא לאפשר למשתמש הרשאות בתגובה של יכולת שתילת קודים כי אז המשתמש יוכל לשתול קודים בסגנון הפניית הדף למקום מרוחק ולחבל את איזור המשתמשים דוגמא קלה לבאג מוכר מאוד שמכונה XSS כתבתי עליו מזמן (למחשבים בלבד) תוכלי לקרא כאן http://security.kcsnet.net/shlomix/plus/injections/xss/xss.html

aaronran

New member
אל תתנשא ותתלהב

באגים זה כל דבר שמפריע לתפעול המתוכנן של מערכת מתוכנתת מסויימת, יש המון סוגים כולל אבטחה אך לא רק, רוב התוכנות יוצאות בגירסאות בטא כדי שאנשים יבדקו וידווחו על באגים כגון: תקלות בתוכנה שתוקעות את זרם השימוש, בעיות אבטחה ובכללי כל דבר שמפריע לשימוש הזורם או מהווה סכנת אבטחה, אז זה שאתה האקר לא אומר שכל דבר קשור לפריצות ואבטחה, באגים זה נושא ענק, וגם נגן פשוט יכול להיות באגים בתוכנה שתוקע את התצוגה וכו' (כמו שהיה לי עם הZEN VISION M: עד שעידכנתי את התוכנה לגירסא החדשה ביותר)

shlomixxxx1

New member
מה שאתה אומר זה לא באג

פתח אגרון כדי להבין את המשמעות של המילה באג הוא כשל בחשיבה התיכנותית ולא בכתיבה עצמה לתת במערכת מקום בו לחיצה עליו תתקע את המשתמש זה לא באג! עצוב מאוד שככה אנשים חושבים אתם פשוט מרחמים על המתכנת אבל תחשוב לרגע... זה פשוט תיכנות כושל בן אדם כתב מערכת מלאה בתקלות למה זה באגים? ועכשיו למה מתנשא איפה ראית את זה? אם הייתי מתנשא לא הייתי מופיע פה בכלל בפורום אני חבר בקהילות אבטחת מידע הרבה יותר נחשבים ומאיפה לקחת את זה שאני מתנשא? אני מנסה לעזור ולקדם אחרי שכמה כבר ביקשו את זה התנשאות פירושה זילזול באחר ולא עשיתי את זה עדיין לאף אחד פרט לאחד שקילל פה מישהי והשתמש בכתב כדי להוכיח גזעניות מעבר לזה אם אתה מרגיש במילה כלשהי כלפיך התנשאות קח את התנצלותי

1800550

New member
השתמשתי איתו

6680 יותר נורמלי ממנו.. זאת המציאות.. אינה דומה קריאה למציאות

aaronran

New member
אתה טועה

קודם כל זה סימביאן 9.1, שזה הדור ה3 של מכשירי S60, לעומת 8.0 של ה6680 שזה דור 2 (לא מדובר בדור 3 של אורנג', אלא של התוכנה), המצלמה והפלאש פי כמה וכמה מה6680, והשוותי אז אני יודע על מה אני מדבר, המסך גדול יותר אבל הN73 קטן יותר, יש לו פחות תקלות ובאגים מהסדרה 60 הישנים וכמעט שלא עושה לי בעיות... אבל אני מסכים שזה מכשיר למי שחייב את הכי טוב, מי שרוצה מכשיר מתקדם זול ולא אוהב סידרה 40, שיילך על 6680, אני אוהב את הכי טוב ואני מרוצה טילים מהמכשיר..

למעלה