מיים

אתד

New member
מיים

מייל שקיבלתי לא מזעזע את הגוף ליטר וחצי על הבוקר?

hal767

New member
זה לא חדש

זה מזיק לבריאות ולא שפוי. פשוט להתעלם.

יפה מאוד

הם שכחו להוסיף שזה יעיל ופותר בעיות בדרכי השתן (או שלא שמתי לב לזה) בכל מקרה. שמעתי את זה מספר פעמים ממקומות רבים ששתיית מיים אכן בריאה מאוד לגוף. קשה לומר שדווקא ליטר וחצי הינו פיתרון הנכון, אבל כן נכון לומר ששתיה מרובה של מיים יעילה לרוב הבעיות שציינו שם (על השאר אני פשוט לא שמעתי). יום טוב

אני חושב שיש טעות קטנה

הכוונה הייתה לשתיית מים של ליטר וחצי ביום שלם ולא בבוקר.

shushu10

New member
בריאות לפי מחמוד חוסיין

ואני לא ידעתי ש "מים טריים = דם טרי" ! מי צריך בנק דם ?

libe3

New member
מוזגם ומזעזע

זו לא הצפה? הרי אסור לשתות כל-כך הרבה מים. על שתיית מים בוודאי ששמעתי, אבל לא על כמויות כאלו. מצטערת, נשמע ממש מוגזם.

Orrza

New member
סבא שלי אמר משפט מאוד חכם בחייו...

זה היה משהו כזה "מי שישתה במשך מאה שנה כל בוקר, כוס תה, יאריך ימים".
זה מאוד מזכיר לי את זה. כי אני לא חושב שישנם הרבה אנשים שיכולים לשתות ליטר וחצי על הבוקר (או בכלל) בלי שתתפוצץ להם הקיבה או בלי להקיא. זה יוצא בערך שמונה כוסות מים. מטורף.

izackv

New member
סבא שלי אמר אותו דבר בדיוק, אבל על

3 חפיסות סגריות ליום.

אני לא מבין על מה הזעזוע?

ליטר וחצי מים זה בסה"כ 3 בקבוקים קטנים של חצי ליטר. ליטר וחצי זה בסה"כ כ- 7 כוסות מים קטנות ליטר וחצי זה כ - 6 פחיות (של 250 מי"ל) אני לא מבין על מה כל הלחץ? מי לא שותה ביום ליטר וחצי? אני יכול להסכים ששתיה של ליטר וחצי על הבוקר זה באמת נשמע קצת מוגזם. אבל שתייה של ליטר וחצי ביום זה דבר שהוא חובה בעיניי. כאחד שסובל מחול בכליות, פרופסורים גדולים בתחום ומשתתפי מחקרים גדולים בארץ ובעולם, חייבו אותי לשתות לפחות ליטר וחצי עד 2 ביום. יידוע שאנשים שסובלים מבעיות רפואים כגון: לחץ דם, חומצת ייתר וכד' - מים עוזרים מאוד לפיתרון בעיות אלו. אני אישית מאמין מאוד ומכיר את מה שהוצג כאן באופן קצת יותר מורחב.
יום טוב

freearth10

New member
התעלמת לגמרי

מהעומס של ליטר וחצי בבת אחת. מים חשוב מאוד לשתות אבל כשזה נעשה בהגזמה זה לוחץ על הקיבה/כליה... וזה לא נראה לי כתהליך חיובי.

בוודאי ש-1.5-2 ליטר ביום זה בריא

מאד ואף חובה למי שמעוניין בבריאותו! הזעזוע הוא מליטר וחצי בבת אחת- רע מאד לכליות ובכלל.

בוודאי

שימו לב למה שרשמתי כמה שורות למעלה. אני חושב שהם טעו בהגדרה שלהם. לדעתי הכוונה הייתה ל ליטר וחצי ביום ולא בפעם אחת.

גם אני חשבתי שהם התבלבלו

עד שקראתי את זה: "...בבוקר מייד לאחר שמשכימים ולפני צחצוח השיניים יש לשתות 1.5 ליטר מים... לאחר מכן ניתן לשטוף את הפנים...קשה לשתות 1.5 ליטר בזמן אחד, אך בהדרגה ניתן להתרגל לכך...". ברור שאין כאן טעות והכוונה היא שתייה של 1.5 ליטר בבת אחת על הבוקר.

טאוֹ

New member
נכון

אפילו אם בקבוק ליטר וחצי של מים מינרליים עולה, כמו במקום שבו אני נמצא עכשיו, פחות משקל וחצי.

yamit23

New member
הי אתה...

אז הגעת
כבר 'תגעגעת, קח
גדול להמשך הדרך:
גדול

moonlight

New member
הייייייי, איפה אתה? ../images/Emo13.gif

זה לא בנגקוק. דומה אבל לא. נכון?

טאוֹ

New member
דווקא כן, זו בנגקוק ../images/Emo13.gif

בעוד שעתיים ממשיך לקמבודיה, בינתיים מנצל עד הסוף את העובדה שיש כאן מקלדות בעברית...

למעלה