מייל , הודעה , משהו

FlashLight

New member
מייל , הודעה , משהו

שמעו רגע אנשים. יש לי תוכנה שבעיקר ביססתי אותה על ה INET עכשיו , אני רוצה שנגיד מישהו לוחץ על תוית, אז שזה ישלח את הטקסט שמופיע בtext1 לתיבת דואר שלי, נשמע די פשוט אבל אני רוצה שהוא יעשה את זה בלי לשהשתמש באוטלוק, כאילו בלי mailto:[email protected] ובלי shell "outlook" וכאלה, אלה שילח מתוך התוכנה דרך הINET אם אפשר ואם לא אז דרך הWINSOCK, אבל אם דרך הWINSOCK אז יש בעיה כי לפעמים ששולחים דרך הWINSOCK בSMTP תיקני, יענו אחד שבטוח עובד כמו mail.hotmail.com אז הוא אומר שהוא שלח אבל זה לא מגיע רבק אני יושב מחכה בתוך התוכנת דואר וזה לא מגיע. או שנגיד אני משתמש באחד אחר mail.bezeqint.net אז זה יגיע אבל אם מישהו מאירופה , ממדינה אחרת ישלח דרך השרת של בזק בינלאומי BEZEQINT, אז זה לא יגיע לתיבה שלי, ואלוהים יודע למה. אז אם אפשר בלי SMTP אם כבר להשתמש בWINSOCK.

hck

New member
אני לא מכיר בVB, אבל בASP ..

אני לא מתמצא בנושא Mail בVB, אבל בASP התקנתי שרת SMTP על המחשב שלי (נמצא בדיסק של הווינדוס XP pro/2000-{לא נמצא ב-XP home edition}), ודרך קוד ממש פשוט שלחתי אימייל דרך השרת(=שרת הSMTP שמותקן אצלך במחשב). זה לא קשור לOutlook Express, וזה עובד גם אים לא מותן אצלך Outlook Express.

T TECH

New member
RE

רוב שרתי הSMTP מוגבלים לשליחת EMAIL בכתובת מקומית בלבד כלומר X@hotmail ולכן כאשר אתה שולח דרך אוטמיל לשרת אחר שהוא לא בהרשאה שלו הוא ידחה את השליחה . ישנם מאט מאוד שרתים שהם לא מוגבלים בRELAY שלהם צריך רק למצוא אחד כזה (אבל בדרך כלל זה חסום מטעמי אבטחה וספאם)

hck

New member
כן

זה הקוד. לקחתי אותו מאחד הדפים שכתבתי פעם. אני חושב שאתה יכול להשיג עוד פרטים על הקוד הזה מ-Webmaster
Dim myMai Set myMail = CreateObject ("CDONTS.NewMail") myMail.MailFormat = 0 myMail.BodyFormat = 0 myMail.To = ' Here comes the email address that you want to send this mail to myMail.From = fromWho ' the email of the "sender" myMail.Subject = subb myMail.Body = 'Here comes the body of this message myMail.Send Set myMail = Nothing​

למעלה