מיילס דייויס

Phlawless

New member
מיילס דייויס

מישהו יכול לכתוב לי את רשימת השירים שבתקליטו החדש של מיילס דייויס? that kind of blue?

Max Rouch

New member
כנס ל:www.allmusic.com

יש מידע על כל אומן שאתה רק רוצה.... אם אתה רוצה מידע על דיסק שירים וכו´, כנס ל: www.CDDB.com

ramihann

New member
רשימת השירים

אם אתה מתכוון ל-Kind of Blue המקורי, התקליט הוקלט במארס-אפריל 1959. רשימת השירים: So What Freddie Freeloader Blue in Green All Blues Flamenco Sketches רשימת הנגנים: מיילס דייוויס - חצוצרה ג´וליאן ("קנונבול") אדרלי - סקסופון אלט ג´והן ("טריין") קולטריין - סקסופון טנור ווינטון קלי - פסנתר (Freddie Freeloader בלבד) ביל אוואנס - פסנתר (כל יתר הקטעים) פאול צ´יימברס ("מיסטר פי.סי") - באס ג´יימס (ג´ימי) קוב - תופים אגב, הנגן היחידי שעודנו בחיים מבין הנ"ל הוא המתופף ג´ימי קוב. אם אתה מעוניין להתעמק בנושא, לא מזמן יצא בארה"ב ספר מקיף ומעמיק הסוקר את תהליך ההפקה של התקליט. שם הספר: "The Making of Kind of Blue". אינני זוכר את שם הסופר, אבל ניתן, לדעתי, לאתר את הספר על-ידי חיפוש הכותר באתרים כדוגמת Amazon.com. מועדים לשמחה וחתימה טובה.

badphish

New member
הסופר אשלי משהו...

והסיבה היחדה שאני יודע את זה בגלל שאני מכיר אותו אישית דרך חברים של ההורים שלי...

ramihann

New member
Phlawless - מדוע אינך מגיב/ה?

ל-Phlawless, מדוע אינך מגיב/ה לתשובה ששלחתי בתגובה לשאלתך? השעה בה הצגת את השאלה מעידה על כך שאינך שומר/ת שבת/חג, ולכן סיבה זו נופלת. אם כך: א. סביר שלא חזרת לפורום במהלך השעות שחלפו מאז, ואם כך, נראה שהנושא לא ממש חשוב לך, אז בשביל מה השאלה? ב. אם חזרת לפורום, ראית את התשובה ולא הגבת בגלל עצלנות גרידא - מדוע שנתאמץ בשבילך בעתיד? העדר תגובה מסוג זה גורם לכך שהפורום נעשה "אדיש", ומלבד מספר מצומצם של "משקיענים" - איש אינו טורח להשיב על שאלות או למסור אינפורמציה. חבל מאוד!!!

Phlawless

New member
קילקול קיבה מצדיק את התופעה?../images/Emo123.gif

ממ..קודם כל אני בת.. שנית,תודה רבה לכל מי שענה ואכן עזרתם לי מאד. ההתנפלות היתה לא במקום מאחר שלא תמיד אני יכולה להיכנס לפורום ולכן אני לא חושבת שניתנת לאף אחד זכות לשפוט אותי או אף אדם אחר. שוב, אני מודה לכם על התשובה ומקווה שהתנפלויות כאלה לא יחזרו בעתיד בכדי שבאמת יהיה נעים יותר לבקר בפורום.

למעלה