מיילל בלי קול.....

מיר6

New member
מיילל בלי קול.....

שמש שלנו בן 4 חודשים בערך. הוא חתול עדין ומקסים , ומה שמוזר לנו שהוא מילל בלי כמעט קול , בבוקר למשל כשהוא רואה אותנו אחרי שכל הלילה ישנו , הוא מתרגש ומנסה לילל ו לא יוצא לו כמעט קול , כלומר ממש לא ניתן לשמוע את היללה. בהמשך היום היללות טיפה יותר חזקות אבל עדין כמעט ולא שומעים אותן. ממש מוזר לי העניין הזה. למשהו יש רעיונות???

ויקסי

New member
נכון, תמיד היא הייתה ככה

מהיום הראשון שמצאתי אותה היא יללה בלי קול אבל בגלל שיש לי כל כך הרבה חתולים ואני רגילה שלכל אחד יש יללות אחרות (חלק מיילילים צרוד, חלק "חורקים" וחלק סתם מוציאים כל מיני קולות שבכלל לא דומים ליללה של חתול) אז בכלל לא ייחסתי לזה חשיבות... מעניין אם זה באמת אומר משהו

dimitrygo

Active member
מנהל
איזה חמוד! ניראה לי בורכתם בחתול גם יפה וגם

שקט. תהנו מזה, לא ניראה לי שזה איזושהי בעיה. אני מניח שאם הוא באמת ירצה לקרוא לכם אתם תשמעו אותו
גם את החתולה שלי בקושי שומעים כשהיא "סתם" מדברת אבל כשהיא רוצה משהו אז שומעים אותה טוב מאוד.

מיר6

New member
הוא אכן חתול מיוחד במינו

הוא חצי בן אדם וחצי כלב , חחחחח , הולך אחרי לכל מקום אם אני עושה שני צעדים ימינה הוא אחרי , שניים שמאלה שוב אחרי , לא יאמן. רואים שהוא מנסה לילל , ובקושי יוצא לו צליל , זה נראה שהוא מתאמץ ויוצא לו בקושי קול של ציפור.

באסטM

New member
לשמור עליו טוב

יש חתולים שעם הזמן הקול שלהם מסתדר ומתגבר. ממה שהכרתי לקח לפחות שנה עד שליללה היה קול אבל חלש. היתה לי חתולה אילמת (וחרשת) ויש עדיין את אחיה האילם. גם כשהוא ממש מנסה יוצאת לו לחישה שבקושי שומעים. תמיד פחדתי על החתולה שיקרה משהו ואני לא אשמע אותה.. וזה בערך מה שקרה.

ניקי237

New member
גם את החתולה שלי בקושי שומעים

כשהיא רוצה משהו היא מייללת אבל בקושי שומעים אותה - עד שלקחתי אותה בכלוב מנשא לויטרינר לחיסונים ותילוע ואז ועוד איך גיליתי שהיא יכולה ליילל ולשרוט דרך הכלוב חח

ויקסי

New member
אוי, זה מלחיץ

מה קרה לה? לא חשבתי על זה אף פעם שחתול אילם לא יכול לילל ממצוקה, אבל לפחות לגבי הפי של kolper אני יודעת שכשהיא לא מרוצה (כמו שכשמכניסים אותה למנשא) אז היא מצליחה להוציא קול כנראה שהיא יותר משתדלת ואולי כמו שאמרת עם הגיל זה ייסתדר

באסטM

New member
אילמים צריכים בית

זה גם חלק ממנגנון ההפחדה שחסר להם (מול זכרים אחרים למשל). החתולה שלי... נקודה כואבת מידי...

מיר6

New member
ברור זה חתול שרק בבית

אני לא מאפשרת לו לצאת לשום מקום הוא רק בבית.

GeJuFan

New member
תהנו מהשקט, לאקי שלי

מדברת בקול רם, במיוחד כשהיא רעבה... פיצי מילל בטונים מאד גבוהים (אפילו השכנים בקומה מעל שומעים) כשיש דלת סגורה שמפריעה לו להיכנס לאחד החדרים.

GeJuFan

New member
אולי אבל

החבר'ה שלי (מלבד אנה שהייתה מאד פחדנית כשהייתה קטנה) תמיד היו דברנים, לאחת אפילו (החתולה של אחותי) קראתי צילי הנגזר מהשם צליל כי היא הייתה כזו דברנית עוד כשהייתה גורה.

גם הבובון שלנו בהתחלה היה מיילל בלי קול

וממש פחדתי שהוא אילם אבל אחרי כמה חודשים הוא התחיל ליילל בצורה "נורמאלית" בזמנו התייעצתי עם הוטרינר והוא אישר לי שהוא בסדר אולי כדאי שתתייעצי עם הוטרינר שלכם בפעם הבאה שאת אצלו בינתיים שימו אליו לב באופן מיוחד שחס וחלילה חס ושלום לא ייקלע למצב מסוכן ולא יוכל לאותת לכם

מיר6

New member
כן אתייעץ עם הוטרינר

אמורה להיות אצלו בעוד שבועיים לחיסון. תודה

lilu31

New member
ג'ולי מדברת בלי קול כמעט

אבל בתור אמא יש לי תדר מיוחד ללחישות שלה ואני שומעת אותה תמיד. כשהיא בחוץ או במצוקה היא יודעת לדבר כמעט בקול רם, אז אני ממש לא דואגת לה. היא גם ממש פחדנית ולא נוטה לדבר עם זרים...

martali

New member
גם חתולה שלי מילת חלש מאוד

אבל זה לא מפריעה לי לאפך ,לאומת בעבודה שלי זרקו חתול כי בן 3 שמילל חזק מאוד,לאנשים בעבודה מאוד הפריע אז יום אחד נעלם למרות שדאגנו לו וקיבל אוכל,אז גם שחתול מילל חזק זה לא טוב,לסביבה .

Lורליי

New member
מוקה גם ככה. בבית הוא מילל חלש נורא

אבל בדרך לויטרנרים פתאום הוא מוצא את הקול שלו וצורח בקולי קולות :(

למעלה