מיילד שהיה היום...

makron2

New member
מיילד שהיה היום...

כרגיל הזכרון שלי דיי מעפן עקב השקעה עלובה בתחום זה אבל היום היה זכרון דיי טוב: עשיתי מיילד עם זכרון של חלום של אתמול ונרדמתי:החלום התחיל בהופעה של ריאנה(כבר מוזר)ולאחר זמן מה היא נגמרה ויצאנו,בחוץ פגשתי כמה חברים ואחד אמר שזה היה מעפן בוא נלך לאיזה מסיבת טראנס(יותר מתאים לי מריאנה
)והתחיל לרקוד שם בצחוק,באנו ללכת ותפוס מונית ואז ראיתי אנשים מחלקים משהו בדוכן,אמרתי לחברים שנייה אני יראה מה זה וזה היה חלוקה של עוגות,ויתרתי ובאתי ללכת אליהם והם נעלמו(מוזר)דיי מהר פגשתי שם עוד חבר וביקשתי ממנו להרים טלפון אליהם(הייתי בלי מכשיר)הוא דיבר והם אמרו לו איפה הם,החלטנו ללכת לפגוש אותם - הלכנו לאיזה פאב מוזר בתוך מלון ובאזור היה שם דוכן,החבר דיבר עם עם המוכר ואז שמתי לב שהם דומים מאוד ופתאום החבר נעלם(סופר מוזר ופה זיהיתי שמדובר בחלום). לאחר הזיהוי שמתי לב שזה מעיין דוכן של הגרלות אז לקחתי עיפרון ואמרתי שאני ירשום את המספרים של הלוטו כדיי לשנן אותם ולקחת אותם למציאות,הכנתי את עצמי ואז המוכר נעלם,עליתי לכיוון הלובי והאורות היו קצת עמומים ובחוץ היה חשוך,פקדתי הגבר אור וכאלה אבל עם הצלחה מינימלית,אז אמרתי נעשה משהו יותר פשוט והלכתי לבקש מהפקיד בלובי והוא הגביר אותם,זה היה קצת מיותר כי גם ככה החלטתי לצאת. יצאתי החוצה והחושך התחיל להיות כבד יותר אז ניסיתי לעוף משם ועפתי לתוך חושך מלא בחושך הסתובבתי מהר כמו טורנדו אבל זה נכשל אז עשיתי הגברה של שפשוף ידיים וחזר הצבע לסצנה. מצאתי את עצמי עומד ברחוב מוכר וראיתי שם דמות של שכן דתי,הלכתי אליו והוא סיפר לי בדיחה קצת עלובה אז שאלתי אותו אם יש משהו שאני צריך לדעת(כדיי להחכים קצת)ואז הוא הצביע לאוויר ואמר לי - פה הר הברכה(הצביע למקום אחר)ופה הר הרחמים,אתה צריך רק להנות ממה שהולך באמצע,שיננתי את זה והמשכתי,ראיתי עוד חבר ששנים לא ראיתי ודיברנו קצת,הייתי ליד מוסך והיה שם משפחה של ערבים אז אמרתי לעצמי אולי אפשר ללמוד שפה מהר בחצלול,הלכתי ושאלתי את הגבר אם הוא יכול ללמד אותי והוא אמר לי לך תלמד מהטלביזה או משהו(לא עבד
)התחיל קצת ערב ונכנסתי לתוך בית,בבית היו שניי אנשים אז עפתי אליהם ותפסתי אחד ואמרתי לו שזה בית שלי(כי זה בחלום שלי)מה אתה מייצג?ומה אתה עושה פה?הוא שתק ומייד באותו הרגע שיניתי מעיין צורה והאיש שינה צורה לפסל קטן ביד שלי,שאלתי את הפסל וכלום...המשכתי וניסיתי לזמן דברים בבית אבל משום מה הדברים היחידים שהופיעו היו דמויות של דיסני וכאלה,ברגע מסויים התחלתי להיות "מחוץ לעצמי" והרגשתי יותר נשלט משולט,נשאתי לתוך מעיין מערבולת צבעונית ועוד דמויות מצויירות הופיעו שם... לאחר זמן קצר מצאתי את עצמי עדיין מרחף/משקיף על מעיין מסך מחשב מלמעלה אז החלטתי לעשות זום אין/אאוט כדיי לחזור לסצנה,עשיתי אאוט ואין קטנים עד שעשיתי אחד אווט ממש גדול כדיי לעבור לסצנת חלום אחרת אבל נתקלתי בתקרה דמיונית אז עשיתי עוד אין והצלחתי לחזור לסצנה,מצאתי את עצמי בבית ופתאום אני רואה את לארי דיויד(היוצר של סיינפלד)אז דיברנו לזמן מה,ומשם דיי שחכתי מה קרה,אבל זה היה חצלול ארוך ומלא דברים. - חלום רגיל לאחר מכן גם קצת מחק תזכרון.

c12chen16

New member
עוד מיילד לאוסף אה

החלום ששיננת היה קשור איכשהו לחלום שנכנסת אליו אחרי שנרדמת? וואלה אני לא יודע איך להתייחס לחלומות הארוכים והמלאי דברים האלה, מצד אחד ברגע שאתה חווה את החלום אתה הכי מבסוט בעולם אבל כשאני קם אני בקושי זוכר משהו ממנו, אני רק זוכר את ההנאה המטורפת שחוויתי וזה גם משהו : \

makron2

New member
עוד אחד...

השבוע היה לי איזה 4 בערך אבל רשמתי רק מה שיש לי זכרון סביר. - בגדול זה באשמתינו,העצלנות. "החלום ששיננת היה קשור איכשהו לחלום שנכנסת אליו אחרי שנרדמת?" - לא,זה קרה לי רק פעם או פעמיים מתוך הרבה חצלולים במיילד שחזרתי לאתו חלום במדויק. - והשתמשתי בזכרון של כמה סימני חלום מכמה חלומות - מעיין מיקס
. "אני רק זוכר את ההנאה המטורפת שחוויתי וזה גם משהו : \" - גם לי זה קורה דיי הרבה אבל שוב זה בעיקר בגללנו.

silverhawk

New member
יפה יפה

אני מוכרח להגיד שהשיחה עם לארי דייויד הייתה הכי חביבה עלי. :) הוא מסר משהו מעניין?

makron2

New member
תודה...

לצערי הזכרון של הקטע על לארי דיויד היה קלוש ומה שמוזר שדיברנו לפחות איזה 5 דקות וגם עשיתי הגברת מיקוד על הפנים שלו. אבל מה שכן הוא אמר שתהיה עוד עונה ל"מתן את ההתלהבות שלך" וג'רי יופיע ברוב הפרקים - סתאאם בצחוק
סליחה,בתכלס סידרה מעולה והסיבה שראיתי את לארי היא שהבית שהופעתי בו הזכיר לי את סגנון אמריקאי מפואר שכזה.

למעלה