מיילד + שאלה

blackorpheus

New member
מיילד + שאלה

היום בלילה הבנתי שאני חולם באמצע חלום רגיל כשראיתי אירוע מוזר אבל בכלל לא עשיתי מיילד. מה הקטע של זה ? הרי מיילד זה לעלות את המודעות, אז איך זה שבאמצע חלום בלי מיילד הבנתי שאני חולם ? אני מניח שזה הגיוני אבל אם ככה אז אולי יש דרך להגיע לחצלול בלי מיילד ? שאלה נוספת היא כזאת...התעוררתי בשעות הבוקר וזכרתי פשוט טונה של אינפרומציה גם את החצלול וגם חלומות רגילים, איך אתם מציעים לרשום את הכל שלא ישכח. נ"ב: כשהבנתי שאני בחלום התחלתי להתקדם למטרה שהגדרתי מראש וכשהגעתי אלייה המשכתי לזרום עם החלום בכוונה האם זה עדיין חצלול ?

makron2

New member
טעות קטנה...

הנה התשובות הרי מיילד זה לעלות את המודעות, אז איך זה שבאמצע חלום בלי מיילד הבנתי שאני חולם ? - בדיוק,זה משפר את הסיכויים בעקבות שיפור המודעות,כמובן שיש גם שיטות נוספות - עצם העובדה שאתה כבר עובד על שיפור המודעות שלך ז"א כתיבת יומן,שיטות ו*תשומת לב לפרטים שמהם בחלומות שלך בנויים(כולל סימני חלום)כל אלו הם כלים לשיפור המודעות ולאחר שמגיעים לרמה מסויימת של מודעות חצלולים מגיעים גם באופן ספונטני - כמובן שברגע שתהיה פחות מודעו לעולם החלומות שלך החצלולים הספונטניים יפחתו. "איך אתם מציעים לרשום את הכל שלא ישכח." - לכתוב את הכול זה בעייתי ומיותר - לדעתי מספיק לכתוב חלום אחד ביום - או מה שאתה מוצא לחשוב. "האם זה עדיין חצלול ?" - זה התחיל בתור חצלול רק בגלל שזיהיתי,כל עוד שמרת על הידיעה שמדובר בחלום יחד עם הזרימה אז הצלילות הייתה סבירה,אבל מאחר ולא רשמת את שארית החלום פה קצת קשה לדעת איך התנהלת בהמשך.

למעלה