מיילד מוצלח

Variety

New member
מיילד מוצלח

היי, היום, סוף סוף השלמתי שעות שינה. לאחר כ7 שעות שינה אתמול, קמתי וניסיתי מיילד. והיה לי חלום צלול ממש מיידית אחרי שנרדמתי. לקח לי זמן להרדם אבל זיהיתי מהתחלת החלום שאני חולם. הצלילות הייתה גבוהה אבל אורך החלום היה קצר יחסית משום מה. אני לא יודע למה זה קורה, שהחלום פשוט נגמר, אני צריך כנראה איכשהו לעבוד על זה עוד. אני מאוד ממליץ לנסות את השיטה. היא רשומה באתר. חלומות פז, Variety-

Chav

New member
מה עשית בערך?

איך עושים מיילד בכלל? הלכתי לאתר שלך והוא בכלל לא עובד, והשיטה באתר של אלון נראת לי מסובכת.. Chav - Raptatatam, me and my drum

LucidGuess

New member
שיטת מילד בקיצור

אני לא זוכר מה רשום באתר של אלון אבל שיטת מילד היא שיטה מאד פשוטה, אתה הולך לישון ומתעורר אחרי 5-6 שעות בערך ל 20-5 דקות ואחר כך חוזר לישון. בזמן שאתה במיטה ועד שאתה נירדם אתה צריך לחזור בראש שוב ושוב על החלום האחרון שהיה לך, ואתה צריך לדמיין שתוך כדי החלום אתה קולט פתאום שזה חלום, לדוגמה אם אתה ניזכר בפרט מסויים בחלום, תדמיין שאתה שוב ניתקל בו, וברגע שאתה ניתקל בו אתה אומר לעצמך "היי הרי זה לא הגיוני! זה חייב להיות חלום!". עם קצת מזל אתה תיכנס לאותו חלום שוב ועוד פעם תיתקל בדבר הזה, ואז תבין שאתה חולם. האמת שבשיטת מילד המקורית ( לפי המכון לחקר חצלולים ) לא מכוונים שעון שיעיר אותך אחרי 6-5 שעות של שינה, אלא אתה צריך ללכת לישון תוך כוונה אמיתית להתעורר אחרי כל חלום שיהיה לך! ( תגיד לעצמך כמה פעמים לפני שאתה נירדם "אני אתעורר אחרי כל חלום שיהיה לי ואזכור אותו מצויין!" ) , אומרים שזה עובר מעולה ובאמת אתה מתעורר אחרי כל חלום, בלי שעון ובלי בטיח. אולי אני גם אנסה. LucidGuess

Variety

New member
לא עובד? לי הוא עובד מצויין.

http://lucid.up.co.il בקשר למיילד: אני קם לאחר כ5 שעות שינה. רושם את החלומות ביומן חלומות, וחושב עליהם. אני גם אומר לעצמי בראש "אני חולם, אני אדע שאני חולם ואהיה צלול". אני חושב על אחד החלומות האחרונים שלי ומדמיין שאני בתוכו. שאני מבין שאני חולם. ככה חוזר על הפועלות האלה, עם המשפט שאמרתי, אפשר אולי לשנות קצת את הנוסח. ונותן לעצמי אחרי כמה זמן להרדם. השיטה הזאת תמיד פועלת לי בהדרגה. אני מנסה אותה לאורך תק´ מסויימת, והתדירות של נחלומות צלולים עולה. בהתחלה לא שמים לב כל-כך. אבל עם הזמן היא מתחילה להשפיע. חשוב מאוד לרשום יומן חלומות. חלומות פז, Variety-

Chav

New member
עדיין לא עובד

האתר עולה, אבל לא כתוב שם כלום, סתם דף לבן ריק.. אוקיי, אני אנסה מחר את השיטה.. מקווה שזה ילך לי. אני גם עושה יומן חלומות עם זה משנה משהו :\ למרות שהיום לא זכרתי כלום, שעות אפס מעצבנות..

למעלה