מיילד לא מוצלח

yomri2

New member
מיילד לא מוצלח

שלום, היום התעוררתי בשעה 2 בערך וחזרתי לישון בשעה 2:20-2:30 וניסיתי לבצע את שיטת המיילד. אמרתי לעצמי כמה וכמה פעמים שכשאני אחלום אני אדע שאני חולם ודמיינתי לי סצינה שאני רוצה שתהיה לי בחלום. דמיינתי אותה כמה פעמים וכמובן שבסוף הסצינה הייתה בדיקת מציאות. לא יודע למה, אבל זה לא הצליח. אשמח לשמוע את דעתכם מדוע זה לא הצליח.

makron2

New member
שלום...

אם זה השלבים המדוייקים שאותם ביצעת אז הם לוקים בחסר. לשון זכר או נקבה בהתאם. יש לבצע את השיטה הבאה לאחר מספר שעות שינה. - רצוי באופן **מדוייק מיילד:בתרגיל צריך לחזור על המשפט:"בפעם הבאה שאני חולם אני רוצה לזכור שאני חולם!"(בחזרה הראשונה כמה פעמים כדיי להפנים)ואז לדמיין את עצמך שוב בחלום שממנו התעוררת או לדמיין חלום מהאחרונים שהיו לך,במהלך הדמיון צריך להבחין במשהו מוזר שקרה בחלום(סימן חלום)ואז בזמן שמבחינים בדבר המוזר(הסימן)הזה צריך להפנים את העובדה שזה בעצם אומר לך שזה חלום,תוך כדיי ההבחנה תאמר לעצמך בנחישות "זה חלום!,אני חולם!" ואחר כך רצוי להמשיך לדמיין משהו שרוצים לעשות בחלום כמו בדיקת מציאות(שלב ראשון) - **יש לחזור על רצף הפעולות האלה מספר פעמים או עד שנרדמים וזה ישפר מאוד את הסיכויים לחלום צלול. אפשר גם לשלב בין השיטות כלומר לבצע קודם כל מיילד ומייד לאחר כמה כמה דקות לעבור לויילד ככה המיילד ישמש מעיין רשת ביטחון במידה והויילד יכשל. במידה ומתעוררים מחצלול קצר רצוי להשאר באותה תנוחה בדיוק ולנסות שוב(במידה ויש זמן ותנאים) שיטת המיילד נועדה ע"מ לשפר את הסיכויים באחוזים ניכרים. יש לציין שהיא מבוססת על רצון לבצע משהו מסויים(בדיקת מציאות)בזמן מסויים(בזמן שרואים סימן חלום)וכמובן אם בחיי היום יום מתקשים לבצע למשל בדיקת מציאות אך ורק לפי קביעת מטרה לכך לדוגמא מטרה כמו:"בפעם הבאה שאני יראה כלב אני רוצה לעשות בדיקת מציאות"(מייד). - אם נכשלים לזכור את המטרה(מפספסים)אז בחלום יהיה קשה יותר לזכור מטרה מסויימת.

yomri2

New member
אממ

לפי מה שכתבת אני רואה שביצעתי את כל השלבים כראוי. אשמח לדעת איך לעשות את הוילד כדי שיהיו יותר סיכויים שאחלום חצלול.

makron2

New member
לפי מה שכתבת...

"כשאני אחלום אני אדע שאני חולם ודמיינתי לי סצינה שאני רוצה שתהיה לי בחלום." - זה שונה ממה שכתבתי. "אני אדע שאני חולם" - למה שתדע - צריך לומר "בפעם הבאה שאני חולם אני רוצה לזכור שאני חולם" "ודמיינתי לי סצינה שאני רוצה שתהיה לי בחלום" - צריך יותר מזה - לדמיין(**עדיף לזכור סצנה דיי טרייה)סצנה שבה מבחינים בסימן חלום ואז שרואים אותו נזכרים שמדובר בחלום לדוגמא:היי זה חתול סגול,זה סימן חלום,אז זה אומר ש"זה חלום,אני חולם" ולאחר מכן בדיקת מציאות ומשהו קטן להמשך,לחזור על הפעולות. - כמובן שציינתי שרצוי לבצע את זה בין מספר דקות בודדות או עד ההרדמות. כמו שאמרתי יש גם דרישות מקדימות תבדוק את עצמך באימונים בזמן היום,קבע לך ארוע מסויים או שניים שבהם תבצע בדיקה - בפעם הבאה שאני הולך לשירותים אני יבצע בדיקה - אם אתה מצליח לבצע בדיקה *בדיוק *בפעם הבאה שאתה בשירותים(באופן מיידי)אז הזכרון התכנוני שלך דיי טוב וזה יעזור כמובן למיילד עצמו. לשיטת המיילד יש סיכויים גדולים יותר להצלחה - פה בפורום יש 0 אנשים שמסוגלים לעשות ויילד בהצלחה של 100 אחוז או מתקרבים לכך,אני עצמי מתאמן דיי הרבה על ויילד בערך שנה ויש מלא דרכים לביצוע וגם אם היו לי דיי הרבה הצלחות יש יותר כשלונות. ברגע שמתעוררים מחלום של מיילד או חצלול ספונטני קל יותר לעבור לויילד בגלל שבמידה ועייפים מספיק ונשארים באותה תנוחה *בדיוק צריך רק להתמקד במטרה ולהתעלם מהגוף והכניסה המודעת לחלום תהיה מהירה מאוד(דבר שמקל). וגם אם נגמר ויילד אפשר מייד לעשות מיילד לאחר מכן ולהחליף לסרוגין - הסברים: http://www.planetnana.co.il/Lucidity/main.htm

Amaterasu

New member
גישה שונה למיילד

קודם כל, כשמדובר במיילד, זו הכמות שקובעת בסופו של דבר, ולא האיכות. ככל שתעשה יותר מיילדים כך תגדיל את סיכוייך להצליח באחד מהם. אני באופן כללי מצאתי שקשה מאוד לבצע מיילד או וויילד עד בערך שעה 4:00. משם זה נהיה הרבה יותר קל, כשהשעות 5:00-7:00 הן אופטימליות. עדיין אין לי הסבר למה. אולי בגלל הזריחה. בכל מקרה, אני רוצה שתקרא עוד חומר על המיילד ותנסה גישה שונה, אולי תלמד משהו חדש שיתאים לך קצת יותר ממה שאתה כבר יודע: |http://www.halom.co.il/a/a6 בהצלחה ~

makron2

New member
מיילד זה משהו אחר...

ממה שאתה כתבת . אני העתקתי את השיטה המדוייקת מפי ממציאה - חבל לערבב חלב ובשר. - השיטה שלך היא יותר אוטוסוגסטיה כי חסר בה המרכיב העיקרי של שימוש בסימן חלום בתור עזר הזכרון.

Amaterasu

New member
למדתי ממי שהמציא אותה

דוקטור סטפן להברג', ממציא השיטה. למדתי את הקורסים והמאמרים שלו. השיטה שאני כתבתי מבוססת על הניסיון שלי ושל אנשים שלימדתי. אתה יכול להשתמש בשיטה המדוייקת שהוא המציא לפני 20 שנה, ואתה יכול ללמוד מהניסיון של אנשים שניסו את השיטה, להוריד ממנה את הפרטים הלא חשובים, ולהוסיף פרטים יותר חשובים. אני יוצא מנקודת הנחה שכל אחד שמגיע לעשות MILD כבר יודע לבצע בדיקות מציאות ולהשתמש בעזרי זיכרון. זה נושא בפני עצמו, ואני לא רואה סיבה להזכיר את זה שוב. זה, לדעתי, לערבב בשר וחלב. בכל מקרה, לכל אדם מתאימה שיטה אחרת. אין סיבה שתאסור עליו ללמוד כמה שיותר מכמה שיותר אנשים.

makron2

New member
השמטת פרטים חשובים....

והסיכויים בשיטה שאתה מתאר יהיו פחותים ממיילד - שוב,בלי עזר זכרון מדובר באוטוסוגסטיה,בדוק את עצמך.

makron2

New member
אסרתי?

זה עולם חופשי,בדוק את עצמך לפניי שאתה מייחס לי משהו שכזה.

silverhawk

New member
מעבר למה שנאמר,

חשוב לזכור שהשיטות המתקדמות אינן תרופת פלא. הן דורשות אימון, התמדה וניסיון. עם הזמן, הן יהפכו לפשוטות יותר וסיכויי ההצלחה יילכו ויגדלו.

למעלה