מיילד+ויילד ...

makron2

New member
מיילד+ויילד ...

הלילה הזה היה לי שני חצלולים,הזכרון דיי מעפן עכשיו אבל עדיין נשאר קצת. יצא לי לחשוב בלילה על כל מיני שיטות לויילדים ע"י דמיון כמו שמדמיינים נסיעה,שיטת מונרו,תעוד של חוויות סף הכרה ועוד...ושמתי לב שיש הרבה מין המשותף בניהם אז החלטתי לעשות וריאיציה של כמה מהם - בwbtb דמיינתי קטעים של חושך ונקודות אור בקצה(אור בקצה המנהרה)ושל נוף עם נקודות מיקוד בקטע המרוחק(שמושכת את תשומת הלב/התודעה שלי) - כל זה ע"מ שאני יוכל להרגע,להסיח את תשומת הלב הרחק מהגוף שלי ושהשחור של מאחוריי העניים יהפוך ל"תלת מיימדי"). חלום ראשון מיילד - בעקרון זה התחיל בהתעוררות כוזבת בחדר שלי אבל גיליתי שאני חולם רק אחריישיצאתי החוצה ונתקלתי במוזרויות ולא באופן מיידי,מיד שיצאתי מהחדר ראיתי את אבא שלי וקלטתי שזה מוזר(אמצע הלילה)ישר ידעתי שזה חלום והייתי במודעות טובה אז שיחקתי אותה כאילו אני מרגל והתחלתי לשאול אותו כל מיני שאלות - ההתנהגות הייתה דיי דומה למציאות - מייד לאחר מכן עוד אנשים זרים הסתובבו בבית עם ההורים שלי וזה נראה לי מעניין אז ניגשתי לאחד מהם ושאלתי אותו "מי אתה" הוא סתם חירטט אותי ב"באתי לראות את המקום" לאחר קצת חרטוטים הסתובבתי בבית ואמרתי לעצמי שאני ינסה להעיר את עצמי בכוונה ויעבור לויילד,כדיי ללמוד איך זה - הצלחתי(כנראה כי לא עשיתי בדיקה)והתעוררתי,נשארתי באותה,התרכזתי מעט בשקט ואמרתי לעצמי עכשיו אני יחזור לחלום,עצמתי עניים ומייד מצאתי את עצמי באותה סצנה בדיוק,שלדעתי זה היה תחלית הויילד - הסתובבתי והאזור השתנו למיקום אחר,עשיתי קצת שטויות..וראיתי מסך טלויזיה שם אז ישבתי והעברתי ערוצים בצורה ידנית וראיתי מה קורה במסך,היה שם כמה דברים מעניינים,לצערי העברתי דיי הרבה ערוצים עם מעט התמקדות בתוכן - זה נמשך מספר דקות ואז התעוררתי סופית.

makron2

New member
ויילד...

זה בעקרון חלום צלול מתוך ערנות - ז"א שנכנסים לחלום עם ביצוע השיטה ושומרים על מוח ער בזמן שהגוף נרדם לבד. לעומת זאת ברוב השיטות האחרות מאבדים את ההכרה(נרדמים)ומגלים שחולמים לאחר שהחלום התחיל בעקבות ששמים לב לעובדה שמדובר בחלום,לרוב בגלל הבחנה בפרטים מוזרים/דמויי חלום. http://planet.nana.co.il/lucidity/ - פרוט על השיטות ועוד.

למעלה