מיילד ויילדים.

makron2

New member
מיילד ויילדים.

קמתי לאחר כמה שעות שינה והשתמשתי בזכרון חלום רגיל לבצע למיילד בחלום שלאחר מכן הייתי לכוד באיזה בית עם כמה דמויות דמיוניות שלכל אחד היה כוחות על,כולנו הוחזקנו ע"י דמות מוזרה שהיא חצי רובוט חצי אדם בקיצור משהו מוזר - הוא לקח אנשים אחד אחריי השני כדיי להשמיד אותם,בנקודה מסויימת הצלחנו להשתחרר וכולנו התמקדנו בו,עשינו לו אמבוש ושכולנו השמדנו אותו הצלחנו לצאת מהבית,שיצאתי מהבית התחלתי לעוף קרוב לאדמה והיה ליילה חשוך,פתאום ראיתי צל מזנק עליי מלמטה וזה היה מעיין פנתר שחור ברגע זה ישר ידעתי שזה חלום והפכתי את הפנתר לכלב שלי,מייד הופיע עוד פנתר אז אמרתי לכלב שלי לתקוף אותו,הוא לא עשה כלום אבל מהצד הופיע עוד כלב ותקף אותו,הורדתי את הכלב שלי והתחלתי לעוף. קפצתי קצת גבוהה ונעצרתי באמצע האוויר בנקודה זו עברתי ללשכב על הגב ושחיתי באוויר שחיית גב כמו ששוחים עם אבוב או משהו - בהתחלה היה קצת קשה אבל אחר כך הייתה התקדמות עד שראיתי מישהי מרחוק,באתי להתקרב ואז התחילה קריסה. לאחר הקריסה עצמתי עניים וחזרתי לחלום ע"י כוח רצון,הרגשתי את הגוף שלי שוב נרדם ומצאתי את עצמי בשכונה אחרת עם צלילות עפתי שם קצת ונחתתי על גג שבו עשיתי כמה הגברות של מיקוד וניסיתי לשנות סצנה לאזור יותר דמיוני ע"י סיבוב במקום,הסתובבתי עם עניים עצומות והכול נשאר זהה,הסתובבתי עם עניים פתוחות ומהר יותר והשינויים עדיין היו קטנים,המשכתי לעוף קצת ובאתי להגביר מהירות אבל המהירות קצת יצאה משליטה ומצאתי את עצמי עף מהר עד שהשמיים והעננים התמזגו כמו ציור שמן,שם התערבבתי קצת והייתה עוד קריסה. שוב נשארתי באותה תנוחה וחזרתי וחיכיתי שמשהו יצוץ לי מול העניים הסגורות,הייתה קצת היפנוגוגיה וחזרתי לשכונה אחרת,שם הייתי באיזה בית והיה חלון קטן אז נדחסתי בו ויצאתי למרפסת קטנה בגג,עשיתי שם הגברות נגעתי בעדנית,בחול,התמקדתי והרחתי פרחים שהיו בעדנית לרובם לא היה ריח אבל לאחד היה ריח כמו של לבנדר,עפתי למטה והיה שם בית ספר תיכון הסתובבתי קצת ואז התחיל להיות חשוך ועוד קריסה. הפעם התמקדתי קצת בספירה ואז החזרתי תשומת לב לגוף שלי ושמתי לב לשיתוק,הרגשתי זרמים קלים,חיכיתי עד שהם הסתיימו ואז זזתי בעזרת המחשבה עד שהגעתי למצב ישיבה,עשיתי כמה הגברות ויצאתי החוצה,שמתי לב איך הכול יציב ויפה קפצתי לגג ומשם ראיתי שכנה יוצאת עם מכונית ישנה גג נפתח אז קפצתי לכיוון אבל המכונית הייתה התנועה לכיווני אז היה פספסתי את הנחיתה,הסתובבתי קצת ובאתי לעוף לכיוון הקניון והייתה עוד קריסה. שכבתי במיטה ואמרתי לעצמי עכשיו אני מגיע לקניון(להמשיך בניסוי) - לאחר זמן מה מצאתי את עצמי בקניון אבל הוא היה שונה לגמריי שמתי לב שלמרות שיש שם תנועה אני לא שומע כלום אז עשיתי הגברת שמיעה והתחלתי לשמוע רעשים בסביבה,לאחר שהסתובבתי שם הכול התחיל להיות דמיוני אז עפתי לאזור עם תאורה צבעונית ונכנסתי לתוך גוף תאורה,הרגשתי שאני כמו "קו של אור" הייתה מעיין מערבולת בשחור ולבן ומצאתי את עצמי במיקום אחר עם תקרה גבוהה ואורות צבעוניים עם קצת חושך אז התחלתי לעוף שם ליד התקרה ופתאום בא איזה ענק וניסה לתפוס אותי,הוא נתן מעיין מכה חלשה אז הסתובבתי אליו לתפוס אותו והוא נעלם,זמן קצר לאחר מכן התעוררתי. אני חושב שהייתי עוד איזה התעוררות אבל הכל התערבב לי וזה היה ארוך מאוד,נראה כמו כמה שעות אבל שעה וקצת כולל המעברים וההתחלה זה יותר הגיוני.

c12chen16

New member
חתיכת רצף

איזה רצף של חצלולים יפה. נראה שהזכרון שלך סבבה לגמרי אם זכרת אותם ככה אחד אחרי השני ומתי כל אחד מהם קרס (אני בדרך כלל זוכר הרבה פרטים אבל לא את סדר האירועים)... בכל מקרה אשמח אם יש עוד טיפים איך לחזור לחלום אחרי חצלול, לי זה בדרך כלל לא מצליח

makron2

New member
המשך+כמה טיפים...

הזכרון שלי דיי מעפן,הפעם הוא היה סביר כי החצלול המשיך עד לרגע שבו התעוררתי אבל יש עדיין מלא פרטים שהחסרתי ובטח כאלו שקצת התערבבו. אתמול ושלשום היו לי גם חצלולים אבל הזכרון שלהם היה מאוד גרוע שאפילו לא היה שווה לכתוב עליהם. "לא את סדר האירועים" - אם יש לי נקודה חסרה אני מתחיל ממנה ומשחזר קדימה או אחורה ודברים צצים בהמשך. טיפים. 1.הכי קל זה להמשיך אחריי מיילד - כי שמים לב בדיוק לרגע הקריסה או הסיום - במידה ועדיין נמצאים במחזור שינה זה אידיאלי - צריך פשוט להמשיך לרכב על הגל. 2.להשאר באותה תנוחה - כל עוד ההפרעות(כמו רעשים,תזוזות)יהיו מינימליות זה דיי קל להמשיך לחלום,כי עדיין נמצאים במעיין בצב בניים. . 3.ברגע שמתעוררים צריך להפעיל כוונה כמו אני רוצה לחזור לחלום ואז להסיח את הדעת מהגוף ואפשר לעשות את זה בדרכים שונות כמו בתור התחלה לשחזר את החלום - זה לבד שומר את תשומת הלב בחלק העליון של הגוף(הראש)לאחר מכן אפשר לספר אחורה כמו בנשימה 99 נשיפה 98 ולרדת למטה בספירה,אם מתבלבלים אפשר להתחיל מהתחלה. - אם שמים לב להפנוגוגיה לחכות ולזרום איתה באדישות(להצעלם אבל לשם לב שמתקרבים לחצלול)עד שנמצאים בחלום עצמו. לאחר זמן מה לבדוק מה קורה איתנו ע"י לראות אם אפשר לזוז רק בעזרת המחשבה או שוב להפעיל רצון לחזור לחלום(במידה וזה מצליח אז מוצאים את עצמנו בחלום) - במידה ונכשלים עוד קצת הסחות דעת - במידה ונרדמים מהר בלי מודעות אפשר לשנות לתנוחה ששונה מהתנוחה הרגילה אבל עדיין אפשר להרדם בה. - חשוב להיות עדיין עייפים במידה שאפשר לחזור להרדם כי אם מבצעים את זה שערנים לגמריי אז זה כמעט בלתי אפשרי לחזור למצב בניים. עדיף כמובן לעשות הגברות ולהתנהל בצורה איטית כדיי למנוע קריסות אבל גם אם זה קורה צריך לזכור שאפשר וקל להמשיך הלאה בהינתן תנאים מתאימים.

c12chen16

New member
אוקי

"ובטח כאלו שקצת התערבבו" זה בדיוק מה שקורה לי רק שאצלי הכל ממש ממש מעורבב תודה על הטיפים, בעקרון הצלחתי איזה 2-3 פעמים לחזור לחצלול בעזרת כוח הרצון ומחשבה אבל עדין יש כל כך הרבה פעמים שניסיתי (לא יודע אם לקרוא לזה "ניסיתי" כי פשוט לא ידעתי כל כך מה לעשות) ולא הצלחתי... רק שאת 1 לא כל כך הבנתי...

makron2

New member
בקשר ל-1

ברגע שעדיין נמצאים במודעות בזמן קריסה של מיילד/דילד לרוב שמים לב לסימנים שיש קריסה כמו שהצבעים נעלמים/הכול הופך לשחור/מרגישים את עצמנו במיטה,בגלל סימנים אלו קל יותר לבצע פעולות מונעות או להיות מוכנים ולשים לב בדיוק לרגע שמתעוררים,בגלל ששמים לב זה מקל על להשאר באותה התנוחה ולהמשיך לחלום,מאחר שברוב המקרים(בחלום רגיל או בלי שהמודעות אבדה)נוטים לזוז ברגע שמתעוררים וזה קצת מפריע לשיתוק לחזור במהרה.

למעלה