מייין גוט !!!

מייין גוט !!!

הרגע העברתי ערוצים ברפרןף מהיר ופתאום מה אני רואה ? כן כן, את המנחה את המבצע נצחון וחשבתי שזה שידור חוזר אבל אז פתאום ראיתי את ביסבל, בוסטמנטה, צ´נואה, חנו ועוד ואז באה לה רוסה והתחילה לשיר !! זה היה הביצוע לארוויזיון יחד עם זמרי הרקע שישירו איתה בארוויזיון ! הם שרו את השיר, ואלוהים ישמור זה כזה נכון, ביסבל כל כך בולט ברקע !!! יש לו כזאת נוכחות !!! לא יכלתי שלהתעלם ממנו בזמן שרוסה אמורה למשוך את מלוא צומת הלב !!!

איתמר2002

New member
ביסבאל היה צריך לנצח!

הוא כל כך מתאים לאירוויזיון והשיר שלו "CORAZON LATINO" היה יכול להיות פצצה באירוויזיון. רואים שרוסה לא בדיוק מתלהבת מכל העסק ובוסטמנטה-נו,הוא כזה צנון חסר כל אופי ואישיות. אני חושב שההתלהבות מרוסה והשיר (הסתמי) שלה בספרד וגם ע"י מעריצי האירוויזיון באירופה קצת מוקדמת.האירוויזיון לא יהיה בספרד שנה הבאה.

לא מסכים...

אני חושב שהשיר של רוסה נפלא... אבל הייתי מעדיף שבוסטמנטה ישיר אותו, יש לו את הקול הכי טוב מבין השלושה

Euromix - Avi

New member
אני מזכיר - אין כמו צ´נואה!!!

אבל כמובן שלא עם שיר כמו "Europe´s Living A Celebration"... זה שיר שטותי בשבילה...

והנה אנחנו מתחילים שוב.

דרך המלך הטיפש הזה, איך הוא העיז לשנות את דעתו, חוצפן שכמותו ! נכון שהוא חמור גדול וצריך להיסקל במרכז העיר באבנים ? נכון, דאז חלקתי על דעתך אבל עכשיו שמרתי לי את הזכות לשנות את דעתי , אסור לי ? סליחה, משטרה, אני מסגיר את עצמי, בואו לקחת אותי לבית סוהר !

Euromix - Avi

New member
חס וחלילה!!!

אמרתי שאתה טיפש? שאלתי ´איך אתה מעז´? אמרתי שאתה חוצפן? אמרתי שאתה חמור? אמרתי שאתה צריך להיסקל באבנים? אני רק בא ואומר לך שהינה, אני ידעתי שככה זה יהיה - אי-אפשר להחביא את הנוכחות של צ´נואה, ביסבל ובוסטמנטה... הם יותר מידי בעלי נוחכות... אין לי שום כוונה לסקול אותך באבנים או לומר שאתה טיפש וחמור... למה אתה מקבל כל דבר שאני אומר בצורה שלילית כזאת???

למעלה