מיט -מרקט+הדוכן של שמואל מהקבבים וסטולץ' מהטורקי

כן, בבורקס יש לו גם אשורה ומלאבי טעימים

לא מיציתי הסיבוב אחזור לעוד הקפות,
אגב, הבחנתי בדוכן אוכל עמוס לעייפה עם מוכר שתוך כדי הכנת האוכל עושה שמייח ומלהטט גם על פלאנצה, זה ממש באמצע השוק , נראה לי אוכל בר או בר אוכל, סטייל בר כזה עם שרפרפים,
לאט לאט הכרמל יהפוך למחנה יודה
 

SimpleAim

New member
הדוכן עם הפלנצ'ה מוצלח מאוד

אני מדברת על זה שבפינה עם אחד הרחובות (נדמה לי שבאותה אחת של החנות יין)
חוץ מזה יש גם אננסים טריים בעגלות השייק שזה כיף גדול :)
 

קליספרה

New member
איך שאתה כותב - יאללה

אני חייבת לשנן לעצמי לא לקרוא אותך כשאני רעבה ואין כלום - אבל ממש כלום בבית
עשית לי חשק להכנס לאוטו ולנסוע לשוק
 
ממממ. אענה לך

דווקא ספציפית על אוכל אני לא יודע לכתוב כי אין לי חוש על הלשון של הפרדת טעמים וידע קולינארי נרחב, אולי אני טוב בתיאור של מה שבא לפני האוכל ואחרי האוכל, על האוכל ומרכיבי המנות וכו אני מפנה את הזירה בשמחה לגדולים וטובים ממני שכותבים כאן בפורום
 

קליספרה

New member
אני לא מבינה באוכל חוץ מטעים לי/לא טעים לי

והתיאורים שלך - זה טעים לי
 

bob68

New member
תודה על הדיווחים

לפני כחודש ביקרתי ב-מיט מרקט במסגרת הכנות לטעימת יין שערכנו באותו ערב. קנינו מספר דברים ביניהם כמות גדולה של בשר סינטה שרודד על ידי הקצב במקום להכנת קרפצ'ו. לשמחתנו יצא מעולה.

התאכזבתי לראות שלא ניתן היה לאכול במקום כפי שהתפרסם. שאלתי את אחד מהחבר'ה שהיו בדלפק לגבי העניין. הוא ענה שהם מתארגנים מחדש היות והם לא היו ערוכים לקהל הרב שהגיע.
אני שמח לראות שהם הצליחו להתארגן.
 
כן, כנראה הם התארגנו

אם כי עדיין זה נראה לי זמני כזה, הכוונה שהשולחנות והכסאות לא הכי נוחים ואולי בעתיד יהיה עוד שיפור בקטע הזה, עדיין יפה שניתן תוך כדי הקניות לנגוס באומצות של המקום.
 

יויו13

New member
שתיהיה בריא סמואל איך שאתה כותב ...

לגבי הבירה אני איתך ואוהב את הקלילות יותר
ואשמח ללמוד על קלילות נוספות על אלה שאני שותה .ברומניה שהייתי שם לאחרנה כמה שבועות
נתקלתי רק בקלילות .
לגבי הקבב
אחרי כמה אלפי מיטטי צריך להרגיל את החך שוב לאוכל בלי שום
 
bergenbier+ursus=גולדסטאר ומכבי

ברומניה אכן כל הבירות או רובם המוחץ הם לאגרים קלילים, אל תשכח שבזמנו חיו המון גרמנים או סקסונים על אדמת רומניה וייתכן שנותרו מאז המנהגים של בירות החיטה הגרמניות הקלילות,
לי יצא לשתות כל מיני בירות ברומניה, אולם שני המותגים שבכותרת הם לדעתי הכי פופולאריים שם,
יש את סילבה שזו בירה ששייכת לתאגיד הייניקן העולמי ועול מלא בירות לא הכי מוכרות, בכל מחוז ברומניה יש מבשלה מקומית שתושבי האזור מתפארים וגאים ונוהגים לשתות כמעט רק ממנה, ברומניה תצרוכת הבירה גבוהה , לא כמו בגרמניה או בצכיה אבל בהחלט גבוהה, בטח ביחס אלינו לישראל,

בכלל ברומניה תוכל לראות צעירים וצעירות מודרניים עם סמארטפונים ומתעסקים באפליקציות טינדר וכו, לבושים במיטב בגדי האופנה , אבל שאותם צעירים חוזרים לעיר-הגדולה מההורים או מהסבא וסבתא הם תמיד יסחבו איתם בקבוקי פלסטיק של שני ליטר של טוטו פרוטי מלאים ביין אדום תוצרת בית , או בשיכר השזיפים תוצרת עצמית.

לא נדיר בכלל לראות נניח בתשע עשר בבקר גברת בגיל העמידה דופקת בירה מהבקבוק ביום קיץ חם, איש לא יסובב את הראש אחרייה ויחשוב שהיא הזויה, זה טבעי ומקובל שם.

עשית לי חשק לקבב רומני
 
למעלה