מיטת נוער....

רוני75

New member
מיטת נוער....

אני יודעת שכבר נטחן פה הנושא אבל אשמח שוב..... צריכה להתחיל לחושב על זה לפני שאני אשע את הבום שלו נופל מהמיטת תינוק שלו..... שמעתי על עצמלה אבל הבנתי שדי יקר יש עוד המלצות באיזור המרכז? ראיתי בזמן האחרון מלא חנויות שלא קראתי עלהים כלום. מחפשת משהו מאוד סטנדרטי אבל איכותי

sweetest

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמיטת נוער../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מתי הזמן לעבור למיטת נוער/מעבר? הפיצי כבר מטפס ו"מתיישב/ נשכב" על המעקה של המיטה (מיטת תינוק), הוא בן שנה ועוד מעט 8 חודשים, חשבתי שהם יכולים להשאר במיטה עד גיל 3 כמעט אבל מפחיד אותי שהוא יטפס ויפול מהמעקה הגבוה של המיטה, עצות?

נראה לי שהגיע הזמן ../images/Emo13.gif

אנחנו העברנו בגיל שנה ועשרה. דווקא לא ניסתה לקפוץ בנג'י מהמיטה אבל הרגשנו שהיא בשלה ושהגיע הזמן, הצעד התקבל בברכה!

את בטח מתכוונת למיטת ילדים...

לנו יש עצמל'ה אנחנו מאוד מרוצים - אבל המיטה באמת עלתה קצת יקר 3,500 ש"ח. אם כי אצל נגר פרטי מבקשים הרבה יותר. הדבר היחיד שקצת מטריד במיטה שלנו זה שהמעקה לא מספיק ארוך ביחס למיטה, וקרה לנו פעם אחת שהילדה שלנו נפלה מהמיטה מתוך שינה, מאז המעקה כל הזמן בצד שלה ולא באמצע המיטה. זו המיטה שלנו.

במיטות של סליפין המעקה ארוך יחסית

זה יתרון עצום- אצלנו היא לא ניסתה מעולם לרדת מהמיטה וגם לא מטפסת עליה לבד (פשוט כי לא יכולה בגלל המעקה...)

קנינו בסליפין, מאוד מרוצים

מגוון גדול מאוד לבחירה, הרבה אפשרויות "לשחק" עם המגירות, המעקה והדוגמאות מבחינת צבעים ועיצוב. יש להם חנות גדולה יחסית באזור התעשיה סגולה פ"ת ואני חושבת שגם באזה"ת בבת ים. השירות היה טוב, המיטה הגיעה בזמן וילדונת הבית ואנחנו מאוד מרוצים. הם קצת יותר זולים מעצמלה ויש להם הרבה דגמים.

מישהי מכירה מיטות של גבעת ברנר ?

אני בדיוק מתכננת לעשות הזמנה ביום שישי. הציעו לי מיטת נוער של גבעת ברנר. אני חושבת שזה די דומה לתמונה שלמעלה (ראיתי בקטלוג) ונראה לי גם שנמעקה לא ממש חוסם הכל. האם מישהי מכירה ? יודעת להמליץ ? נתנו לי מחיר של 3300, כולל המעקה, כולל משלוח והרכבה ומיטה ברוחב 90 CM במקום 80 (טוענים שעל זה לוקחים תוספת והם מוותרים לי....)

באמת לוקחים תוספת על הרוחב

לא יודעת אם להגיד ש"וויתרו" לך או לא, כי המחיר נשמע סביר ולא זול במיוחד, מזכיר את המחירים של עצמלה ללא מבצעים. בתור ילדים היו לי ולאחי מיטות של גבעת ברנר - הן אמנם לא היו מעוצבות כמו המיטות של היום, אבל היו איכותיות והחזיקו מעמד הרבה זמן.

שhira

New member
אם גבעת ברנר זה ליד רחובות אז אנחנו

קנינו שם. לא זוכרת כמה עלה , היה מבצע בדיוק לחגים או משהו נשמע לי מחיר לא רע. אנחנו מרוצים מלבד- באחת המיטות למגירות יש נטיה לצאת מהמסילה וזה מאוד מעצבן (כאילו המגירה במילימטר קטנה ממה שאמורה להיות) ובין המזרן לגב יש רווח שהמוצצים נופלים אז עשיתי להן כרית ארוכה ועגולה שאני חוסמת איתה את הפתח

אילתית 2

New member
היי

מאילתית לאילתית...אומנם עבר זמן מאז אבל בזמנו קניתי את המיטה של הגדולה שלי ב"רהיטי חזן" (לא הנגריה אלא החנות ריהוט) קניתי מיטה די דומה לתמונה למעלה... מיטה מעץ 190/90 עם מעקה בטיחות מיטה נפתחת עם 3 מגירות איחסון (אני בחרתי 3 מגרות בהזמנה את אומרת מה את רוצה..ארגז גדול/3 מגרות/2מגרות) עם 2 מזרונים הכל כולל ההובלה וההרכבה בבית עלה לי בערך 1800 ש"ח לא זוכרת בדיוק את הסכום אבל בטוחה שלא עבר את ה2000 היה קצת פחות תבדקי (בזמנו הייתי ב3 חנויות בעיר = היה אז את שגם או לא זוכרת את השם בדיוק של החנות, הייתי ברב קט שמוכר את ברנר, ובחזן)כולם עם מיטות די דומות והיו די דומים במחיר לכן נראה לי מוזר שלמרות שקניתי מזמן איך פתאום יותר מ3000 ש"ח...תעשי בדיקה

incognita22

New member
גם אני ממליצה על סליפין

העברנו לפני כשבועיים בגיל שנה ותשע. אמנם לא ניסה לקפוץ, אבל ביצע מעין "תרגיל מתח" על המעקה של מיטת התינוק וממש ראיתי איך עוד רגע הוא יתהפך החוצה. מיד רצנו להזמין מיטה. בסליפין המחיר די סביר (עלה לנו 2400) ומה שממש אהבתי - בחרנו מעקה ארוך שמכסה כמעט את כל המיטה (ועדיין משאיר פתח מספיק נוח לירידה/עליה. הילד התלהב מהמיטה ברמות (במיוחד מזה שעכשיו הוא יכול לטייל בלילה... טוב שהשינה שלי קלה
)

sweetest

New member
../images/Emo207.gif שנית ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

יש למישהו את המיטה של איקאה שהיא מיטת מעבר שנפתחת למיטת נוער? המלצות?

lulalo

New member
על איזו מיטה את מדברת?

אם על זו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1934&msgid=112053563 אז יש אותה לאחיין שלי, היום בן 6, והוא מאוד אוהב אותה.לא מוכן להחליף למיטה גדולה. אבל: היא לא ממש מיטת נוער בגודל, אין לה ארגז מצעים או מקום איחסון היא ממש לא זולה (המחיר באתר הוא למיטה, צריך להוסיף מזרן ואת הקרש להגנה, ומצעים מיוחדים למזרן שמתחלק ל-3) ויש אותה רק בעץ טבעי, לא מביאים יותר בלבן.

sweetest

New member
כן זאת המיטה

הבנתי מחברה שאפשר להשתמש בהתחלה במזרון שיש לו במיטת תינוק, המיטה+מזרון+מעקה תעלה לנו 1100 ש"ח שזה 1/3 משאר המיטות עץ שהן נוער שראינו, מה גם שאנחנו בדירה שכורה והחדר של הפיצי די קטן, אם יבוא מתישהו פיצי נוסף ותהיה שם מיטת נוער כבר לא יהיה לנו מקום להוסיף מיטת תינוק או בכלל לזוז אז זה עוד שיקול, ועוד משהו אם הוא ישתמש במטה 5 שנים וגם הפיצי העתידי יוכל להשתמש בה אז היא עושה את שלה ושווה את ההשקעה לא?

lulalo

New member
אני בעד המיטה הזו

בטח אם אין הרבה מקום. היא גם נמוכה בדיוק במידה הנכונה, ואפשר לקנות את הקופסאות פלסטיק באיקאה לאיחסון מתחת למיטה. לדעתי היא מספיקה ליותר מ-5 שנים. אם ישאלו את האחיין שלי הוא בטח ירצה לישון שם עד שלא יהיה מקום לחברה שלו
אנחנו ויתרנו עליה מסיבה אחת עיקרית - בעלי החליט לבנות לילדון מיטה באותו סגנון. דרך אגב - לא הייתי מוותרת על המזרון המיוחד, בטח בגיל צעיר - הוא מגן באזור של הראש ותוחם את המיטה כמו שצריך. ואני גם ממליצה לקנות את האוהל שמרכיבים על המיטה- אם כבר אז כבר !

sweetest

New member
מה זה האוהל שמרכיבים על המיטה

אני לא רואה אותו בקטלוג שלהם ... למה הוא טוב? שלא יסתבך בזה כשהוא מנסה לרדת מהמיטה....

sweetest

New member
אבל זה לא מתאים לגודל המיטה

כתוב שזה מתאים למיטות ילדים בגודל 70x160 ס"מ בלבד והמיטה : מימדי המיטה מתכווננים לשלושה אורכים שונים: ‎80X130/165/200‏ ס"מ. כולל בסיס פסי עץ וכן זה באמת נראה מדליק

למעלה