מיטת טיפולים

DasiA

New member
מיטת טיפולים

להנהלה וכל חברי הפורום שלום ! אני לומדת רפלקסולוגיה שנה א', והתחלתי לעשות סקר שווקים לגבי מיטת טיפולים. בעיקרון אני מעוניינת במיטה מתקפלת וקלה (מאחר ואני מניחה שאגיע לבית הלקוח, לפחות בהתחלה). 70 ס"מ רוחב, מאלומיניום עם חור. השאלה שלי אם יש צורך במיטה שיהיה אפשר לכוון את הגובה שלה, ושתהיה אפשרות להרים ולהוריד את הראש, ודבר אחרון אם הבייגלה הכרחי או שאפשר להסתדר בלעדיו. תודה לכולם, סטודנטית

Hagarinka

New member
מיטה

לדעתי לא צריך בייגלה, גובה מתכוונן - לא הכרחי, עדיף לעבוד עם כיסא משרדי שאפשר לעלות ולרדת איתו בגובה (וגם לנסוע ימינה ושמאלה ולהסתובב
) אם את מאיזור ת"א ורוצה שם של יצרן מיטות תכתבי אלי במסרים. יש לי מיטה מעולה, קלה, ואם משהו קורה יש אחריות לכל החיים - הוא מתקן ללא תשלום.

אiהבת

New member
מיטת טיפולים.

המיטות שניתן לכוון גובה הן בעיותיות מבחינת יציבות .. קשה לכוון את 4 הרגליים בדיוק לאותו גובה , מה גם שה"פטנט" נשחק עם הזמן ואז עם טיפת לחץ המיטה יכולה לאבד גובה בזמן הטיפול [לא נעים למטופל
] עדיף מיטה רגילה עם כמה שפחות פטנטים

avorly

New member
ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

לשאלתך - כל אחד יעבוד עם מיטה לפי נחותו. שלי רחבה כדי שיהיה נוח לכל מי שעולה עליה, וגם שיהיה מקום לשים את הידיים בטיפול. במיטת טיפולים שלי יש גם חור לראש, כיוון שאני עושה גם טיפולים על הגב. אם אין בכוונתך לעבוד על גב של מטופלים/ות לא כדאי לקחת מיטה מיוחדת. אם אין הבדל במחיר - קחי את כל התוספות.

למעלה