מיטת טיפולים היי חברים מחפשת מיטת טיפולים יד שניה במחיר סביר אשמח להיענותכם גמר חתימה טובה לביאה
ל לביאה11 New member 24/9/12 #1 מיטת טיפולים היי חברים מחפשת מיטת טיפולים יד שניה במחיר סביר אשמח להיענותכם גמר חתימה טובה לביאה
D dudusapir New member 24/9/12 #2 מיטת עיסוי יד 2 יש לי מיטת עיסוי אלומיניום חדשה מתצוגה ב-950 ש"ח (לא הייתה בשימוש). האם זה מספיק זול? דודו
מיטת עיסוי יד 2 יש לי מיטת עיסוי אלומיניום חדשה מתצוגה ב-950 ש"ח (לא הייתה בשימוש). האם זה מספיק זול? דודו
ל לביאה11 New member 24/9/12 #4 היי דודו מכיוון שאני בחיפושים והתעניינויות אני יכולה לומר לך שאתה "יקרן" ובמילים אחרות יקר מידי. אני מחפשת גם ביד2 כך שיש לי אינדיקציה בכל אופן תודה על ההיענות, אם תהיה לך הצעה יותר מפתה אני אשמח שנה טובה וגמר חתימה טובה
היי דודו מכיוון שאני בחיפושים והתעניינויות אני יכולה לומר לך שאתה "יקרן" ובמילים אחרות יקר מידי. אני מחפשת גם ביד2 כך שיש לי אינדיקציה בכל אופן תודה על ההיענות, אם תהיה לך הצעה יותר מפתה אני אשמח שנה טובה וגמר חתימה טובה
ה החיתול הירוק New member 24/9/12 #5 יש מיטה היי בדקי ב- 2 האתרים המובלים בתחום אתר מטפלים ואתר אמאדמה בלוח קח-תן או ביד2 יש שם היצע גדול מאוד ומחירים נמוכים ממה שנכתב כאן. בהצלחה!
יש מיטה היי בדקי ב- 2 האתרים המובלים בתחום אתר מטפלים ואתר אמאדמה בלוח קח-תן או ביד2 יש שם היצע גדול מאוד ומחירים נמוכים ממה שנכתב כאן. בהצלחה!
D dudusapir New member 24/9/12 #6 המיטה שאני מציע זו מיטה איכותית וחדשה אבל מתצוגה. אין לי מיטה יד 2.
ל לביאה11 New member 24/9/12 #8 עדיין אתה מבקש המוןןןןן בשבילה ראיתי מיטות יותר מעוצבות ויותר מתוחכמות במחיר הרבה יותר נמוך אבל אתה יודע... זכותך לבקש
עדיין אתה מבקש המוןןןןן בשבילה ראיתי מיטות יותר מעוצבות ויותר מתוחכמות במחיר הרבה יותר נמוך אבל אתה יודע... זכותך לבקש