מיטשל ז"ל 1/11/1977 עד 27/7/2013

מיטשל ז"ל 1/11/1977 עד 27/7/2013

מיטשל הנסיכה שלי מורדמת עכשיו
. יש מצב ,שצריך להפרד.אני מתנחמת בכך כאשר אימתצתי אותה היא היתה בת שנתיים
לא היה לה בית והיתה עזובה ורזה מאד
עשיתי כל מה ,שאפשר עבורה ועבורי :נתתי לה בית עם המון אהבה והבנה טיולים רגליים ו7באוטו.סה"כ עשתה כיף בחיים הקצרים שלה (כמו כל הצדיקים בפרווה)

לא א ני זו,שהחלטתי על תוחלת חיים קצרה יחסית, אני נשארת בעולם הזה.

אל תדאגו ותעצבו בגללי או בגלל מיטשל נתתילה כל מה ,שהיה חסר לה.

שלום ידידי אסיים בקובץ שלי ושל מיטשל בזמנים יותר טובים שלי ושלה

bali

New member
מנהל
נורית יקרה, חיבוק גדול

אני יודעת כמה בעלי חיים יכולים להיות כמו הילדים שלנו, במיוחד אם זה רק אנחנו והם.

אכן נתת לה כל מה שרק היה אפשר, ואם היא היתה חולה וסובלת וקשישה, אולי מוטב שתנוח עכשיו ולא תסבול.

התמונה מקסימה ומחממת לב

אנחנו כאן אם את צריכה לשחרר קצת. אוהבים אותך ואותה

תודה רבה ענבלוש ואייל

זה מאד נעים לי ,שאנשים מתייחסים לאמירה שלי.

אן ספק ,שזה אבל אובדן ואני מתגעגעת אליה,אבל בדירה של אחותי הוטל וטו :נחכה לפחות שנה עד ,שנחליט אם לקבל עוד כלב.

אני מבינה אותה.אני אימצתי את מיטשל כאשר גרתי לבד.ידעתי מההתחלה שאני מתחייבת בליבי ובנפשי להחזיק בה עד הסוף.

עמדתי בזה ועכשיו אני לא לבד מהנסיבות הידועות אשפוז וניתוח,הכל היסטוריה.

לצערי גם מיטשל היסטוריה יהי זכרה ברוך

אהבתי אותה מאד והיא אותי.

שמחה ,שסיימתי את הסבל שלה בצורה מאד טובה.חשה שהיא צריכה כבר לסיים ,לא מתאים לה לעשות צרכים בבית,היא מאד התביישה והייתה חסרת אונים .

מי כמוני מבין את זה :אתה לא רוצה ללכלך ולהתללך ...

דיברתי עם הוטרינרית שלה לדבריה :היא הייתה מאד רגועה ושיתפה פעולה.היא גם רצתה לסיים .זה עבר בקלות תוך כמה דקות.

אני עדיין חיה ואמשיך לכתוב כשיהיה לי מה לאמר ותמיד אראה

נורית

bali

New member
מנהל
קחי את הזמן לעכל ולהתאבל

אחותך צודקת לדעתי שצריך שיעבור זמן עד שתחליטו אם לקחת עוד כלב, עם כל המחוייבות וההיקשרות שכרוכים בכך.

מחבקים אותך גם פה ותמיד כאן בשבילך

אלי ברן

New member
פרופ אחירון

גם אני מתקשר עם פרופסור אחירון ועם מורן. למדתי להכיר שענת אחירון מאד עמוסה וכולם רוצים לעלות אליה לרגל ותפקידה של מורן הוא לווסת את העומס. כמו בכל שוק - הביקוש גדול וההיצע (זמנה של אחירון) דל. מורן עושה עבודתה נאמנה ולפחות לי היא נותנת שירות מצויין אדיב ומקצועי.

אני בדקתי ויש אופציה להיפגש עם פורפסור אחירון במסגרת פרטית מחוץ לשעות העבודה.

למעלה