מיטשוס VS לימוזין - המלצה צפונית

ortalr007

New member
מיטשוס VS לימוזין - המלצה צפונית

שלום לכולם,
ביום שני הקרוב ניסע צפונה לטייל קצת ואניו מתלבטים היכן לאכול את ארוחת הצהריים שלנו
נהיה זוג שאוהבים מאוד בשר,והומלצו לי 2 המסעדות הנ"ל: מיטשוס בקצרין ולימוזין ברמת ישי.

אשמח להמלצות/ביקורות

תודה ושבוע טוב :)

OrlyNL

New member
מיטשוס, בלי ספק

יותר יקר מלימוזין, אבל יותר איכותי וטעים.
קחו את הפריג׳ת קצבים (מנה לזוג) ובכלל תרגישו בשמיים...

ולא לוותר על הפחזניות לקינוח, גם אם אתם מרגישים שאין לכם מקום לגרגר. תאמינו לי, יש לפחזניות האלה קסם מיוחד שגורם לך לגמור אותם בביס גם אם אתה חושב שאתה מלא

pix37

New member
יש הבדל של שעה ורבע נסיעה בינהן

(לגבי האיכות כצמחוני אני בטח לא יכול לחוות דעה) אבל מבחינת מרחקי נסיעה ההבדלים גדולים (גם בקנה מידה ישראלי)

אם אתם מוכנים להשקיע בנסיעה לגולן סבבה - הנופים שם מדהימים ואפשר לעשות טיולים נהדרים בדרגות קושי שונות.

לעומת זאת העמק מציע נופים אחרים וטיולים בדרגת קושי קלה הרבה יותר.

ortalr007

New member
תודה על התשובות! האם למישהו יש

איזשהי המלצה אחרת על מסעדה טובה באזור הצפון?
אנחנו מתכננים לצאת בבוקר המאוחר יחסית מת"א לכיוון צפונה לטייל קצת..אולי יקב אולי מחלבה מעניינת ובצהריים לאכול בשר טוב איפשהו.

אז..המלצות על אטרקציה מעניינת + מסעדה יתקבלו בברכה גדולה :)

pix37

New member
מערות בית שערים + לימוזין

מתאים בדיוק לטיול שקט ולא מאומץ על מנת לפתוח את התאבון + מערות יפות בשביל האסטטיקה. עם רוצים מעט טבע אפשר לטייל לכיוון אחד המעיינות הסמוכים או טיול קצר בגבעות ולסיים בלימוזין או בבשר׳לה לקראת החזרה למרכז לפני שעות העומס.

pix37

New member
מערות בית שערים + לימוזין

מתאים בדיוק לטיול שקט ולא מאומץ על מנת לפתוח את התאבון + מערות יפות בשביל האסטטיקה. עם רוצים מעט טבע אפשר לטייל לכיוון אחד המעיינות הסמוכים או טיול קצר בגבעות ולסיים בלימוזין או בבשר׳לה לקראת החזרה למרכז לפני שעות העומס.

ortalr007

New member
בנושא האטרקציות. לכייון הקולינרי

דווקא.
איזשהי מחלבה מעניינת או חנות נקניקים ייחודית או מה שעולה לכם בראש שיכול להיות טעים וכיפי :)

מישהו מכיר?

La la la 20

New member
מבשלת פאבו בזכרון יעקב

נוף נהדר, בירות טעימות, בריזה ואוירה צפונית.

אני חייבת לציין שלא נתקלתי בחנויות בוטיק לגבינות\נקניקים ואני גם אשמח להמלצות, אני כן יכולה להמליץ על נדב קינוחים ללחמים מעולים או בריוש מפנק togo ממש ליד לימוזין. המקום לא משרה אוירה של לשבת שם אנחנו תמיד לוקחים ומתעופפים (משום מה היחס של העובדות - כי אין עובדים נורא מתנשא ולא נעים וכולן נראות כאילו נבחרו עפ"י מראן החיצוני)

למעלה