"מיטות כירבול" לחתולים

"מיטות כירבול" לחתולים

שלום, אני חדשה כאן. רציתי לקבל ייעוץ. יש לי 4 חתולים שמחפשים פינות חמות בבית. רציתי לתפור להם מיטות קטנות, כמו שמוכרים בחנויות חיות (ב-200 ש"ח בערך). למישהו יש רעיון איך עושים את זה? איפה קונים חומר ריפוד למילוי, איך ליצור משטח יציב בקרקעית וכו'? תודה רבה!

הליויתן

New member
אפשרויות:

לתפור פופים ולמלא בפתיתי קלקר,ליצור מבנה העשוי מספוג(אפשר לשאול אצל כל רפד ששוה משהו ממי הוא קונה את הספוגים. ולעצם העניין:החתולים ימצאו לבד את המקום הכי נעים להם להיות בו,חבל על הזמן שלך.........

הבעיה שהחתולים שלי נכנסים לארונות

אני יודעת שאולי הם ימשיכו בדרך שלהם, אבל קיוויתי לתת להם משהו מפתה שיתחרה עם הארונות שלי. ככה אני לפחות לא ארגיש שהחתולים מסכנים כשאני מוציאה אותם מהארונות "לקור".

eldarinn

New member
תקשיבי

לחתולים להבדיל מלך (תקני אותי אם אני טועה) יש פרווה. יש לי שתי בריטיות עם שיער קצר והן מסתדרות יופי על הפרקט ולפעמים עולות על הכורסא. מה שאני כן יכול להגיד לך שיש לי לבדיל ממך קצת יותר מזל כי אצלי הן לא נכנסות לארון ולשנות הרגלים של חתול זה קצת מסובך, בעיקר כשמדובר בחייה די מטומטמת שלא מבינה מה הבעיה שלך כשאת אומרת "לא" (עובדה הם חוזרים). עצתי אלייך - תשתגעי בשקט, חבל על הכסף - הם לא יעזבו את הארון.

ganooov

New member
לא ממש הגזים.. ../images/Emo13.gif

חתולים לפעמים באמת ראש בקיר. כלבים בדרך כלל מבינים אם אומרים להם לא, חתולים? מצד שני, כולם יודעים שחתול זה חיה עם שכל גם אם הוא עובד קצת שונה
.

inventor

New member
הצעה

אני הייתי מציעה לך לקחת כבסיס כרית ריבועית גדולה לשים בה סוודר גדול ולהפוך אותה לאוהל או איגלו שהחתול יוכל להתחבא ולהשקיף מנה אוהל בעזרת מוטות ובסיס ועליו בד כהה , שהמקום יהיה חשוך. עדיף שהאוהל יהיה במקום עליון שממנו תהייה שליטה לחתול

את יכולה למלא ציפה של כרית

בחתיכות של ספוג. ספוג חתוך תמצאי בנחלת בנימין או שאת יכולה לשאול כל רפד איפה הוא קונה

למעלה