מיטה לבייבי

מיטה לבייבי

יש לי גור שארפיי בן חודשיים וחצי. מקסים ביותר, החלטתי שעדיף שהכלב לא יישן איתי במיטה בשלב זה כי הוא עוד צעיר מדי, ולא הייתי רוצה להתעורר בין שלוליות ומוקשים. אז החלטתי לקנות לו מיטה משלו, אבל אין לי מושג איזו מיטה לקנות לו, מיטה שהיא פתוחה כזו, או מיטה שהיא סגורה. מצד אחד במיטה פתוחה הוא תמיד יוכל לראות איפה אנחנו נמצאים והוא לא ירגיש לבד, או שמצד שני הוא ירגיש מוגן וחמים יותר במיטה סגורה. מה עדיף? ושאלה נוספת קטנטנה ומאוד חשובה, איזה מזון מומלץ לתת לשארפיי בגיל הזה?

yaelhar

New member
לדעתי

טוב שהחלטת לא לאפשר לו לישון איתך. לא רק כי הוא צעיר אלא כי זה הרגל שעלול לגרום לבעיות בהמשך. אצלנו הכלבים ישנים על כריות רגילות, שמחליפים להן ציפיות פעם בשבוע, וכולם מרוצים.

אל תשקיעי

במיטה כי הוא בטח יהרוס את זה באיזה שלב, תאלתרי משהו בבית... אוכל - אוכל איכותי לגזע בינוני. תמונה?

סליחה..

שכחתי לצרף קודם... עוד לא צילמתי אותו אבל יש לי תמונה שלו שצלמה ע"י הבעלים הקודם. עוד התייעצות אני מתלבטת בין 2 שמות סטאר/פרינס מה עדיף?

אפרתs

New member
לגמרי פרינס../images/Emo99.gif

אם הכוונה שלך במיטה סגורה, למשהו כמו כלוב הטסה אז אני הייתי ממליצה. ייתכן ובשלב כלשהו תרצי להעזר בזה גם לצרכי חינוך, משמעת ואילוף ואז "הרגת 2 ציפורים במכה". בכל מקרה, כרגע הייתי מסתפקת בכמה שמיכות והוא בטח מעדיף לרבוץ על הרצפה. איזה כיווצ'וצ'י :))

אם תרצה בעתיד

יש לי שידוך מצוין בשבילך. גם גורה וכבר הספיקה להצטלם ולדגמן עם דודי בלסר. הגור מקסים.שני השמות יפים הייתי מאחדת אותם פרינסטאר...

ר ת מ י

New member
וואהו הוא מקסים.. תהני מימנו..

אני גם מצטרפת להמלצות של קודמי ולא להשקיע במיטה רצינית בשלב הזה.. לגבי אוכל, אני נותנת לכלבה שלי "יוקנובה".. שיהיה בהצלחה!!

מסתבר שיצאנו ../images/Emo163.gif

הוא בכלל היא.. זו נקבה
אז החלטתי שסטאר זה השם (וזה גם ממש מתאים לה לשובבה הקטנה) אלא שלבתו של חבר שלי קוראים "סתיו" וזה מעלה לו אסוציואציות אז כרגע עניין השם שוב בסימן שאלה רעיונות והצעות ייתקבלו בברכה! ושוב עוד בעייה. החבר שלי לא אוהב ראת הריח של הכלבה. מהרגע שהיא נכנסה הביתה הוא בדיכאון. ולא בגלל שהוא לא אוהב כלבים, נהפוך הוא.. זה פשוט הריח. מה עושים?

עם שרפיי בבית, תצפו להמון בעיות ריח.

אם זו בעיה בשבילכם, עכשיו זה הזמן לחשוב פעמיים, ולא בעוד חצי שנה-שנה, כשהוא יתחיל לפתח בעיות עור.

בינתיים

אני דואגת שהבית יהיה נקי כל המן כדי שלא יהיה ריח של הצרכים שלה. אני משתמשת במבער עם שמן ריחני (במקום גבוהה ובטוח), וחוצמזה וא בקושי בבית. היום אקח אותה לוטרינר, אני מאמינה שנמצא מישהו טוב באיזור שלנו. ראיתי שיש לי קצת דלקת בעין, וחוצמזה היא גם בקושי אוכלת. אתמול נתתי לה לאכול חתיכה של במבה והיא מש התאהבה בזה אבל אני לא חושבת שזה בריא כ"כ בשבילה. מעבר לכך היא ילדה ממש טובה. היא נחמדה ולא תוקפנית, היא אוהבת משחקים, והיא ישנה כל הילה רצוף ולא בכתה. כרגע היא ישנה על כרית גדולה עם שמיכת פליז נעימה, השבוע נלך לקנות לה מיטה

NoKi2sh

New member
זה לא אותה תמונה מכמה שרשורים קודם,

ההוא ממטחנת הגורים?

katam

New member
אצלי הם ישנים על שמיכות חורף ישנות

חשוב לצפות עם ציפית כדי למנוע מקום דגירה של טפילים

אוכל גורים על בסיס של כבש

רוב השאר פאי רגישים לעוף. אני ניסיתי את פרו פלאן ועברתי לאיגל פאק.

למעלה