מיטבר = מידבר ....צחיח

סתיואדם

New member
מיטבר = מידבר ....צחיח

משוטט לי ברחוב קינג ג'ורג', השעה שעת צהריים לכיוון 14:00 ואני רעב ....מת לאיזה סטיק עסיסי החלטתי לשאול איזה אדם ברחוב איפה יש מסעדת בשרים טובה , העינים תרות אחרי קנדידט ולבסוף איזה שמנמן קורץ לי ...יש מצב ? אני ניגש אליו..... מחליפים חוויות על מסעדות שונות ושאני בטוח שהוא אכן מבין עניין אני מבקש המלצה לך למסעדת המיטבר ...זה בסוף שדרות חן ליד כיכר רבין אחלה עסקיות שווה אפילו יותר מהדוקסה שבנמל .... שמח וטוב לב אני עוצר מונית אנחנו נכנסים לתוכה ומגיעים .... המסעדה שוממה המלצרית כמעט ושמחה לראות אותנו להפיג את השיעמום שלה מתיישבים מביטים בתפריט ובוחרים מנות ראשונות – קרפצ'יו וסלט הבית שהינו עגניות אדומות חתוכות ובצל סגול מלמעלה בנדיבות ברוטב בלסמי ועוד משהו .... מנות עקריות - ספירריבס וסטיק סינטה כתוספות – סלט קולסלוא ו+ פירה +אורז + עוד משהו שני כוסות לימונדת הבית וילה שיביאו את האוכל .... הצרות התחילו מכך שהודעתי למלצרית שאני אלרגי לסומסום וצריך לחם בלי סומסום לא היה שום דבר כתחליף , הקרפצ'יו היה חסר טעם או יותר נכון מוצף עד כדי בחילה בבלסמי וסלט הבית כשמו כן הוא עגבניות אדומות חתוכות ( דק ? ) ועליהם הרבה בצל סגול טובלים בבלסמי ( לא יודע מה יש להם עם הבלסמי אולי הסכם עודפים עם מסעדה איטלקית אבל זה היה מוגזם ) הבשר הגיע .... מנת הספריבס הייתה בינונית ומטה הרוטב היה מתוק לחלוטין בלי שמץ של פיקנטיות וטעמו של הבשר די ניבלע בו, מאד הזכיר לי את הקרפצ'יו ז"ל ..... סטיק הסינטה הגיע מדיום למרות שביקשנו מידיום ריר ומתובלן בנדיבות במלח ופילפל שחור גרוס ...נו שויין עוד הסכם עודפים השתייה .....נאלצנו להזמין 2 בקבוקי מים מינרלים בכדי לשטוף את המתיקות הנוראה .. הזכיר לי ארטיק לימון בגירסת הבית ....המון תרכיז ומעט מים . ביקשנו חשבון ....188 ש"ח ......לפני שירות לא יודע .... אבל הארוחה הזו לא הייתה שווה אפילו מחצית מהסכום אלא עם משלמים על פלצנות ועל אותו חומץ בלסמי .... בקיצור היה ...למדתי עוד שיעור על מסעדות תל אביביות שהיו ואינן עוד אישית ....לא ממליץ

Merav B R

New member
דוקסה לא נסגרה כבר מזמן?

בכל מקרה - נשמע רע מאד

סתיואדם

New member
כן...

דוקסה בנמל הייתה חלום רטוב של כול קרניבור מצוי יחס מעולה יצוב מנימלסיטי ובשר כמו שבשר צריך להיות משובח ועם טעם של עוד הרבה !!! לצערי עיקלו את הדוקסא :(

MYPI

New member
מוזר ביותר

אני אוכל במיטבר לפחןת פעם בחודש כבר הרבה שנים. תמיד (אבל תמיד) אוכלים שם בשר באיכות הגבוהה ביותר באזור. המחירים אינם זולים אך הבשר באיכות ללא פשרות. MYPI

prizman

New member
בכלל לא מוזר

רק תלוי איך מגדירים אזור. האנדרטה של תומרקין בכיכר אכן פחות טעימה אבל הבשר בבראסרי ממול טוב יותר. פעם הם באמת היו טובים וזה היה מזמן. היום הם בינוניים למדי וברמת מחירים מופרזת ביחס לאיכות.

סתיואדם

New member
אין מצב

מספר רב של אנשים איתם שוחחתי בכמה פורומים גורסים חד משמעית שהמיטבר ירדה מגדולתה והיום פשוט לא שווה לבקר שם ....

למעלה