מיחזור

b e c k y

New member
מיחזור

מכירים מישהו, יוצאים פעם, פעמיים, שלוש.. משהו שם לא זורם. זה לא שאין התאמה, אבל בהחלט אין זרימה או שנמצאים בשלבים אחרים בחיים. אחרי כמה שנים, נפגשים שוב. ה"משהו" הזה שגרם לחיבור הראשון, לפני שנים, עדיין קיים. מנסים שוב? מתחילים מהתחלה? ממשיכים מהמקום שהופסק בו? יש סיכוי? חסר סיכוי?

שרשירית

New member
מחזיק אהבות קודמות

מהחוויה שלי, מהניסיון שלי, לי זה לא הצליח. אבל אם יש חיבור ראשוני - למה לא לנסות?! מקסימום זה מצליח.

אם לא מנסים לא יודעים

קלישאה לגמרי ויחד עם זאת מאמינה שלעיתים דברים ואנשים בהחלט משתנים או פשוט נמצאים בשלבים אחרים כמו שציינת וזה יכול להגיע למקומות אחרים לגמרי תמיד שווה לנסות אם חושבים שיש סיכוי :)

סיכוי תמיד יש...

יש גם אפשרות שמה שפעם הפריע בגלל סיבות כאלה או אחרות, כיום יפריע פחות. אם יש את התחושה הפנימית כדאי לנסות שוב, ככה בקטנה. במקרה כזה צריך לסמוך על האינטואיציות שלנו.

אני אומר

שהכל בסטטיסטיקה .. למה לצמצם סיכונים .. מיחזור, בנות מינך ... פרגני לעצמך :) שבוע טוב

יערית

New member
מיחזור...

מניסיון שלי אומרת לך שאם לא היה סטארטר בהתחלה, הוא לא יופיע בפעם השנייה וגם בפעם השלישית, ולמרות זה שישנה התאמה, לא כל מי שמתאים לנו, יכול להיות אהוב שלנו או להיות בן זוג שלנו. בהצלחה.

sumerfield

New member
לא שאני מבין גדול,

אבל אם יש קליק, בסיבוב הקודם לא הספקתם לצאת מספיק זמן בכדי לפגוע לעומק אחד בשני, ואין משקעים, כעסים ושאר פטריות, אז למה לא? יכול להיות שייצא הפעם טוב, וגם אם לא, לפחות הספקות יעלמו. לחילופין, גם אם היו משקעים, אבל עבר מספיק זמן והם נעלמו אך הקליק נשאר... אז אולי שווה לנסות. יצא לי בעוונותי לצאת עם נשים מקסימות ומוצלחות, שלא היה סיכוי שייצא משהו איתן אך ורק בגלל העיתוי והמצב הפרטי שלי. אולי גם אצלך זה כך, והעיתוי החדש יביא גם לתוצאות חדשות (וחיוביות).

b e c k y

New member
נכון.

כשנפגשנו בעבר, הוא היה גרוש ותיק ואני פרודה טריה. לא הייתי בשלה למה שהיה לו להציע לי באותו הזמן. היום אנחנו שווים. לא פגענו אחד בשניה בכלל, היה שם דווקא משהו טוב, שנקטע באיבו כי חטפתי רגליים קרות.

נשמע טוב

נראה לי ששווה לך לבדוק... אולי תעדכני אותנו מה החלטת? בכל מקרה, שיהיה בהצלחה

b e c k y

New member
החלטתי שאין לי מה להפסיד.

שווה את הנסיון. מבצע "מיחזור" יוצא לדרך.

Prince315

New member
אין זרימה?

אז איך נוצר חיבור? איך מתקדמים משיחת חולין למילות חיבה ואח"כ רמזי אהבה? גם עם חבר\ה קרוב חשובה הזרימה... קודם כל, אני תמיד בעד "לבדוק".. לא מאמינה בלגרור זנבות של תהיות... בהחלט יש מצבים של עיתוי גרוע... אך מצד שני גם מאמינה שאם רוצים משהו, גם קירות אפשר להזיז. ו.... תמיד זה מההתחלה :)))

למעלה