מיזוכר שפעם קראו למחלף רעננה דרום

magy

New member
איזי דירי הממת אותי

לימדת אותי פעם איך עושים את זה לאורך.... אבל לרוחב???????????????? בשתי שורות?????? מאיפה אתה מביא את כל הפטנטים.....????? והתמונות.........אחלה...................בטח במציאות עולה על כל דימיון

ez2

New member
מג, התפוז שלך חולה.

מזכיר לי את יואל בימיו הטובים. גוסס נואשות. לצורך הדיאגנוזה ניסיתי את וואלה. מה זה תענוג. הכל חי ורץ ונושם אצלם. והנה מה שמצאתי שם. לידידתך מראש העין.

magy

New member
תפוז עם שפעת קשה.....מלווה בחם

כבר התלוננתי בפורום מנהלים........לא רק לנו זה קורה...... אבל איזי........אתה במיטבך היום......קודם כל ....שמרתי את האתר.... שנית, אשלח לה....... ויש שם תמונות........אחת אחת.......... איך אתה נהנה מהנשים שעל הקיר בבית????????????????? יודעת לצייר הגברת............ אגב, הייתי אצלה בחג השני..... נעים לי שם......

ez2

New member
נהנה גם נהנה. אבל היא מציירת

רק את המלפנימו. תגידי לה שאם יהיו לה טוסיקים אז המכירות ימריאו. אני בטוח קונה כמה.

magy

New member
אני יודעת לצייר את הצד השני

כי אני לא יודעת לצייר קדימאים...... היא אחלה.... אף פעם לא היית אצלי....לכן לא ראית את העכוזים שלי....בפסלים , כוונתי. בציורים.... אני מציירת אותם גדולים....כי שלי לא מספיק גדול.....ושישאר כך......
)))))))

אתר מדהים!!!!!

מגי, אולי תעלי גם את הדפים שאני נתתי לך? של הציורים או שאני אבל תני לי אישור

magy

New member
אישור, אישרור, רישוי , רשיון

ממתיי את צריכה ממני ?????????????????????????????????? שימי מה שאת חושבת שאנשים צריכים לראות....... הכל לשיקול דעתך........אני סומכת עלייך........ שלא תעיזי לבקש שוב רשות ברשות הרבים.......את עושה לי בושות
)))))))))))) איפה האייקונים החדשים שהבטיחוווווווווווווווווווווווווו
--------------------------------------------------------------------------------

ez2

New member
והנה קטע על האסון במעגן ב- 1954

למי ששאל. וזו מעגן שעל שפת הכנרת, לא מעגן מיכאל לחוף הים התיכון.

magy

New member
נכנסת לאתר של מעריב???

לארכיון??????????????????. יווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

ez2

New member
נגטיב. הארכיון המקוונן שלהם

מתחיל רק ב- 1999. זה מה שקורה כשעסוקים בלהגן על נמרודי. אין זמן להתעסק עם הארכיון. אבל אם תחשבי על זה, עתון זה קודם כל אוסף של ידיעות ומאמרים ואם אלו לא נגישים, מה נשאר? מכירות ופרסום ורייטינג. אלו מאד נגישים שם. האתר מלא אותם. מקווה שהתפוז יקלוט את התשובה הזו לפני שיתמוטט כליל. ואני למיטה. לילטוב וחלונות פז.

קראו למקום "סיבוב רעננה" ולימים

קראו למקום צומת רעננה. וכילדה אני זוכרת שהיתה שמה גם סטקייה, נכון?

למעלה